Πτολεμαίδα: Έκθεση φωτογραφίας, της φωτογραφικής ομάδας “Έκφραση”, την Παρασκευή 8/7, στον πεζόδρομο Βασ. Σοφίας

4 Ιουλίου 2022
19:15
Κανένα σχόλιο

Η Φωτογραφική ομάδα “Έκφραση” διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας με τίτλο ¨κατ’ εικόνα” .Σας περιμένουμε όλους στα εγκαίνια της έκθεσης όπου θα γίνουν την Παρασκευή 8/7 και ώρα 7μμ. στον πεζόδρομο Βασ. Σοφίας. Η φωτογραφία δημιουργεί μια δική της πραγματικότητα λαμβάνοντας τα ερεθίσματά της όμως από αυτό που ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται ως ‘’πραγματικότητα’’. Ο άνθρωπος λοιπόν είναι ο ‘’πρωταγωνιστής’’ πίσω και μπροστά από το φακό. Ακόμη και η απουσία του ή κάτι που υποδηλώνει την παρουσία του είναι αυτά που δημιουργούν μια ‘’πραγματικότητα’’ γύρω από τον άνθρωπο.

Σε αυτή την έκθεση οι μαθητές της Φωτογραφικής Ομάδας Έκφραση προσπαθούν μέσα από την παρουσία αλλά και την απουσία ( σε μια τετράδα φωτογραφιών ) του ανθρώπου να περιγράψουν τον ίδιο αλλά και τον χώρο στον οποίο κινείται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι