kozan.gr: Έβαλε “φωτιά” στη διασκέδαση, το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιουλίου, στην παραδοσιακή μουσική βραδιά, στην Λευκοπηγή Κοζάνης, ο Γιάννης Καψάλης – Χαμός από κόσμο, ενώ το κέφι “χτύπησε κόκκινο” (30 Φωτογραφίες & Βίντεο 4′)

5 Ιουλίου 2022
03:17

Έβαλε “φωτιά” στη διασκέδαση, το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιουλίου, στην παραδοσιακή μουσική βραδιά, στην Λευκοπηγή Κοζάνης, ο Γιάννης Καψάλης. Χαμός από κόσμο, ενώ το κέφι “χτύπησε κόκκινο”. Τη διοργάνωση του χορού είχε ο Μακεδονικός Κοζάνης, ενώ το μουσικό πρόγραμμα, συμμετείχαν Τσίκος, Γρίβας & Ελληνίδου.

17 σχόλια

  • Ζωάρα ο Έλληνας 5 ευρώ η βενζίνη το Σεπτέμβριο και 3ευρω το γάλα
    Και στο κόκκινο τα κρούσματα σε λίγο στην Κοζάνη
    Και μετά μη κλαίτε …….

  • Αυτό είναι κατάντια! Ο Δήμος παραχωρεί άκριτα χώρους Δημοτικών σχολείων δήθεν σε συλλόγους αλλά οι πάντες γνωρίζουν ότι είναι μόνον η σφραγίδα για νομιμοφάνεια καί φυσικά η όλη διοργάνωση είναι καθαρά επιχειρηματική πρωτοβουλία μερικών (( επιτήδειων)) πού κάνουν αρπαχτές και πολύ φοβούμαι με την σιωπηρή ανοχή της τριανδρίας τού Δήμου!
    Κατήντησαν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα καί τούς αύλειους χώρους νυχτερινά κέντρα διασκέδασης( σκυλάδικα) !
    Έλεος!!!

  • Κακό πράγμα να μην είσαι φίρμα. Αλήθεια τραγούδησαν μόνον αυτοί;Η πρώτη κυρία που τραγούδησε, αν και από την Λευκοπηγή,εντέχνως την αγνοήσετε.

  • Πολιτιστικα κεντρα με ηχους γυφτοδημοτικου λαικου τραγουδιου….αρπαχτη,διχως τελος…ο ορισμος του ευτελους,του κιτς καιτου κακογουστου!!!!καμμια σχεση,με τα παραδοσιακα πανηγυρια,περασμενων δεκαετιων!!μιλαμε για παρακμη!!!

    • ειπε ο μπουρζουας από την σκρκα και έκλασαν στα γέλια οι αστοί απανταχού στον Δυτικό Κόσμο. αει σαπερα ρα

  • Εσύ γυφτοδημοτικολαικε να μην πας…το μέγαρο στην Αθήνα σε περιμένει κουλτουριαρη.
    Όλοι είχαν ανάγκη να βγουν και να ξεσκασουν λίγο με τα τοοοοσα προβλήματα…κι ας ήταν κακη η διοργανωση….χώρος στάθμευσης στο πουθενά ..μέσα στα αθεριστα χωράφια
    Τροχαία κι αστυνομία πουθενά …
    Δυστυχώς μια αρπαχτη που εκμεταλλεύεται πάντα την ανάγκη για ψυχαγωγία στην επαρχια

  • Όλοι εσείς που λέτε η χαρα του κοροναιου ή τώρα κοκκινο τα κρούσμα επειδή εσείς γερασατε και δε σας νοιάζει αν ζήσετε τη ζωή ή όχι γι αυτό τα γράφετε αυτά ο άλλος θέλει να περάσει καλά δε θα κάτσει να κλειστει μέσα μέχρι να φύγει ο ιός και στο κάτω κάτω και αμα κολλήσει κόλλησε και τι έγινε ο ιός πλέον δεν είναι ισχυρός….. Και επίσης κάπου προς τα επάνω είδα κάτι να λέει για γύφτο λαϊκά τραγούδια και τέτοια εσύ προτευουσιανε που το είπες αυτό τραβα στο Μέγαρο να ακούσεις όπερα γιατί όπως κοροϊδευεις εσύ αυτό το είδος όλοι εμείς κοροϊδευουμε το δικό σας το είδος εμείς τουλάχιστον πάμε για να περάσουμε καλά να χορέψουμε να τραγουδισουμε……

  • Αυτά είναι τα ωρεα της ζωής όχι να κάθομαι κλεισμένος και να περιμένω πότε θα τελιωσει ο ιός για να ζήσω την ζωή μου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι