Μεσογειακοί Αγώνες: Χάλκινο στο τακεβοντό για το συντοπίτη μας Α. Τεληκωστόγλου, τον αθλητή που ο Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης πρότεινε στους περιφερειακούς συμβούλους, εντελώς άκομψα, λες κι επρόκειτο για επαιτεία όπως τον κατηγόρησε η αντιπολίτευση), να “μαζέψουν” χρήματα για να καλύψουν τα έξοδά του, για ένα ταξίδι προετοιμασίας στο Ιράν, αντί να δεχτεί την πρόταση της πρώην Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Γ. Γκατζαβέλη να περάσει, ως έκτακτο θέμα, από την Ο.Ε., η οικονομική στήριξή του

5 Ιουλίου 2022
08:25

Οι Αποστόλης Τεληκωστόγλου και Κωνσταντίνος Χαμαλίδης, κατέκτησαν από ένα χάλκινο μετάλλιο στα -80 και -68 κιλά αντίστοιχα, στο τουρνουά που τουλάχιστον για το άθλημα του τακεβοντό έριξε αυλαία τη Δευτέρα (4/7), ανεβάζοντας στα τέσσερα τον συνολικό αριθμό των ελληνικών μεταλλίων στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ο Τεληκωστόγλου, ασημένιος πρωταθλητής κόσμου το 2019 στο Μάντσεστερ, στα προημιτελικά νίκησε 5-1 τον Σέρβο Τακόβ, όμως στον αγώνα για την είσοδό του στον τελικό ηττήθηκε 13-1 από τον Ισπανό Κεσάδα Μπαρέρα.

Να θυμίσουμε (δείτε εδώ) ότι ο Α. Τεληκωστόγλου, είναι ο αθλητής που ο Περιφερειάρχης Γ. Κασαπίδης, πρότεινε στους περιφερειακούς συμβούλους, εντελώς άκομψα, λες κι επρόκειτο για επαιτεία όπως τον κατηγόρησε η αντιπολίτευση), να “μαζέψουν” χρήματα για να καλύψουν τα έξοδά του, για ένα ταξίδι προετοιμασίας στο Ιράν, αντί να δεχτεί την πρόταση της πρώην Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Γ. Γκατζαβέλη να περάσει, ως έκτακτο θέμα, από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, η οικονομική στήριξή του, όπως έχει γίνει και για άλλους αθλητές.

8 σχόλια

  • Μπράβο στη Γιούλα γκατζαβελη την αντιπεριφερειάρχη οικονομικών.τι να πω για σένα κασαπίδη λυπάμαι που σε έχω ψηφίσει πραγματικα για καθαριότητες και φωτογραφίες έχουμε λεφτά.συγχαρητήρια στον Αποστόλη τεληκωστογλου μπράβο παιδί μου εσύ μας έκανες περήφανους κάποιοι άλλοι όμως όχι.

  • Αρε Γιούλα όλα όσα έκανες όλα αυτά τα δύο χρόνια δεν προχωράει τίποτα ελπίζω να βάλεις και εσύ μυαλό και να μην κατέβεις με τον κασαπίδη ξανά κατάλαβες πως κινείται.προχώρα μπροστά μαζί σου.
    συγχαρητήρια στον Αποστόλη μπράβο του.

  • Ο ανύπαρκτος υπαρχει χάρη στη στήριξη της Γκατζαβελη και των άλλων που όλοι μαζί θα φύγουν όπως ήρθαν αφήνοντας πίσω τους ρημαγμένη την Κοζάνη και τη Δυτική Μακεδονία… ΚΡΙΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ .!!!

  • ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ(ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ) .ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΑΠΙΔΗ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ….ΜΑΚΑΡΙ Η ΓΚΑΤΖΑΒΕΛΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.

  • Ο Κασαπίδης τρέμει το Μητσοτάκη γι’αυτό δεν δίνει κρατικό χρήμα λόγω του τάγματος του έθνους, της φέτας κ.α. μετά δε και την βίαιη απολιγνιτοποιηση που του έκανε ο Μητσοτκς, τον τρέμει ακόμα περισσότερο.

  • Γιατι να τρέχει και να χτυπιέται στο ταε κβοντο και να βαζει το κρατος σε εξοδα αφού μπορεί να βάλει κηπάκο και κοτούλες ;
    Απλά πράγματα!

  • Α ρε κασαπιδη να ξερες τι σφαλιαρα ερχεται στις εκλογες,νομιζεις εχεις το αλαθητο και μονο εσυ αξιζεις απο την ομαδα σου,εφαγες τους Γκατζαβελη-Σαββοπουλο και 3-4 ακομα για να βολεψεις τους οσφυοκαμπτες σου που δεν εχουν ιδεα απο αυτοδιοικηση και γελαμε ολος ο κοσμος απο τις επιλογες σου,μακαρι η γιουλα να μπει μπροστα για περιφερειαρχης αλλωστε ειναι καλυτερη σου και να εχει μαζι της ατομα σαν τους σαββοπουλο-γιατσο και μεινε εσυ με τα πουλεν σου δαδαμογιακοζατσανηδες.

  • Ήταν μη επιλέξιμες δαπάνες έλεγε, όταν έδωσαν χιλιάδες ευρώ στους παραγωγούς όταν έκλεισε με τοπικό lockdown το σπίρτο ο Κούλης την Κοζάνη Παρασκευή απόγευμα, τότε ήταν επιλέξιμη δαπάνη;
    Πείτε ρε αλήθεια τι ψηφίσατε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι