Με ρύθμιση που κατέθεσα προωθείται η δυνατότητα των κατοίκων της παραλίμνιας περιοχής Ιλαρίωνα να αξιοποιήσουν τον πλούτο της λίμνης

5 Ιουλίου 2022
09:53

 

Στηρίζουμε τους κατοίκους της παραλίμνιας περιοχής Ιλαρίωνα.

Με ρύθμιση που κατέθεσα προωθείται η δυνατότητα των κατοίκων της παραλίμνιας περιοχής Ιλαρίωνα να αξιοποιήσουν τον πλούτο της λίμνης.

Δικαίωμα αλιείας θα έχουν οι κάτοικοι – επαγγελματίες αλιείς συγκεκριμένων παραλίμνιων οικισμών της λίμνης Ιλαρίωνα.

Κοζάνη, 05/07/2022

Γιώργος Αμανατίδης

Βουλευτής Ν. Κοζάνης

12 σχόλια

  • Με προτάσεις…δεν βάφουν αβγά Γιώργο. Με τον φίλο σου τον Μαλουτα απαλλάξτε μας από την παρουσία σας στην πολιτική και στην αυτοδιοίκηση.

    • Θα ήθελες. Μιλά για υλοποίηση και όχι πρόταση.
      Εάν θέλεις επιστολές και προτάσεις του ανέμου απλά ξέρεις που να πας να κλάψεις.
      Ο Αμανατίδης στηρίζει την περιοχή και το δείχνει καθημερινά. Μακάρι να τον έμοιαζαν έστω στο ελάχιστο και οι άλλοι.

  • Μπράβο. Μας το είχες πει και το έκανες πράξη. Παραγματικά νομίζαμε ότι είχε αφεθεί στην τυχη του. Ευχαριστούμε

  • Πότε θα αρχίσει να αρδεύεται η βόρεια πλευρά της λίμνης πολυφύτου;
    Για αυτό πότε θα καταθέσεις ρύθμιση;

  • Όταν δεν έχεις έναν σύμβουλο της προκοπής δίπλα σου και πορεύεσαι με την φαντασίωση του άφθαρτου καλού παιντιού τέτοια αστεία δελτία τύπου θα γράφονται

  • Κύριε Διευθυντά,

    “ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ”.

    Κι εγώ που νόμιζα ότι η παλαιοκομματούρα έμεινε στο “Υπάρχει και Φιλότιμο” του Μαυρογιαλούρου. Ε, λοιπόν δεν υπάρχει φιλότιμο!

    Μετά τιμής
    Όψιμος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.