Στάθης Κωνσταντινίδης, Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης: “Βγήκε το ΦΕΚ για το επίδομα θέρμανσης.”

5 Ιουλίου 2022
11:34

 

Ανοίγει εκ νέου η πλατφόρμα για την υποβολή παραστατικών για το επίδομα θέρμανσης. Δείτε το σχετικό ΦΕΚ:

24 σχόλια

  • Δεν έκανες τίποτα, ούτε για την θεσμοθέτηση του επιδόματος ούτε για την τροποποίηση της ΚΥΑ.
    Μόνο φώτο και δημοσιεύσεις του τύπου με ενημέρωσαν, βγήκε το ΦΕΚ, πληροφορήθηκα. Προσωπική ενέργεια δεν υπάρχει σε καμία δημοσίευσή σου.
    Κάνεις ανακοινώσεις και καπελώνεις την δουλειά των άλλων.

    • Μόνο ντροπή να είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και το επιτελικό κράτος του Κυριάκου και του Στάθη κόκορευονται για επίδομα θέρμανσης

  • Ευτυχώς πού υπάρχει και ο Αμανατιδης και λύνει κάποια προβλήματα.
    Στάθη μόνο για φωτογραφίες είσαι αλλά δυστυχώς έρχεσαι πάντα δεύτερος!!!

    • Αν είσαι τόσο άνετος μην πας να το πάρεις …Όχι μόνο λόγια και μετά τα λεφτά παντελόνι ….Και που είσαι ετοιμάσου για άλλα 4 χρόνια με Μητσοτάκη Γκε Γκε ???

      • Κουμουνιστικο καθεστώς καταντησατε. Ζούμε με επίδοματα ψίχουλα απ το κράτος.. Ρεζιλίκια. Και θέλετε να ξαναβγεί τε .. Φουρκα θέλετε..

      • Ψιτ…πονηριδη… Οταν ο Συριζα εδινε επιδοματα τα πηρες καλα και το παιζες αβερτος? Η γκαριζες σαν κατι αλλους οτι γιναμε Σοβιετ και ζουμε με επιδοματα μοιραζει ψιχουλα ο Συριζα? Και τωρα που τα δινει το κουλοπαιδο απ το Χαρβαρντ που ως αντιπολιτευση δηλωνε οτι δεν θα δωσει τιποτα γιατι τα επιδοματα κανουν τεμπεληδες του ελληνες το παιζεις και καλα οτι συμφωνεις?
        Γελαμε με το χαλι του κομματος σου για να μην κλαψουμε για την ξεφτιλα που δημιουργησε το κομμα σου 3,5 χρονια τωρα.

        Και που σαι…αυτοδυναμια ξανα ο μπαρουφας με τα 40 ακινητα αμφιβολου προελευσεως το 2060 και αααααμα!
        Ετοιμαστε μπογαλακια γιατι το Μαξιμου θα αργησετε πολυ να το ξαναδειτε βλαχοδεξιουληδες της Νοβαρτις.

  • Στο σχολείο η αντιγραφή τιμωρούνταν. Έμεινες ακόμη στα μαθητικά χρόνια Στάθη.
    Βέβαια δεν λες ότι έκανες κάτι και σε αυτό.

  • Μπορουμε να εχουμε ενημερωση αν η πλατφορμα ανοιξει για τα παραστατικα γιατι προς το παρον δειχνει οτι εχει ληξει η ημερομηνία υποβολης? Ευχαριστώ!!

  • Κανε ενα ακομι μουχαμπετι στο Πλαζα τωρα να πουλησεις σανο στους σανοφαγους ψηφοφορους σου οτι εγινε με δικες σου ενεργειες αχαχαχαχα

  • Τελικά Μαυρογιαλουροι ήταν οι δύο βουλευτές της Ν.Δ,ο Κωνσταντάρας απλώς ήταν ο κασκαντέρ τους,αντικαθιστουσε τους δύο ορίτζιναλ δημαγωγους

  • Μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, Τουρισμό κάνεις στην Κοζάνη, ψηφοθηρία , αλίμονο στους ψηφοφόρους σου, αλλά όσο υπάρχουν πρόβατα τόσο θα υπάρχουν Λύκοι…..

    • Ο/Η 2 μηνες ακομα και μετα αντε γεια ο μονιμος κατοικος Αθηνων και Θεσσαλονικης λέει:

      Ποια φωλιτσα βρε αυλικο τρολ του ανυπαρκτου?
      Ουτε να συννενοηθειτε δεν μπορειτε μεταξυ σας για το ποιος εκανε κινησεις για να βγει το περιβοητο ΦΕΚ… 1 μηνα εδω μεσα η κοινωνια ρωταγε ποτε θα βγει ποτε θα βγει και ο τουριστας σας εβγαινε σελφι και εκανε μουχαμπετια στο Πλαζα…
      Εχετε θρασος και μιλατε βρε καημενα.

  • Ο εκκαθαριστικός λογαριασμός τηλεθέρμανσης δηλαδή δεν πιάνεται; Μας κοροιδεύτε; Μετά τον Μάρτιο δηλαδή γιατί να μην δίνεται το επίδομα; Μόνο για πανηγύρια είναι οι βουλευτές μας. Μπράβο να σας ψηφίσουμε πάλι.

  • Προβλέπεται κάτι για όσους δεν ήταν ενήμεροι να κάνουν την αρχική αίτηση τα Χριστούγεννα; Με τόσα επιδόματα χάσαμε τη μπάλα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι