Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης: Ακρίβεια και οι επιπτώσεις της στην κοινωνία

5 Ιουλίου 2022
11:50

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση διοργανώνουν οι ΟΜ Κοζάνης σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία  Π.Ε  Κοζάνης τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 9μμ, στο ‘Άλσος’ στο πάρκο του Αγ.Δημητρίου στην Κοζάνη.

Ομιλητής : Αλέξης  Χαρίτσης, Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Παρεμβαίνει η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα.

Συζητάμε για την εκρηκτική ακρίβεια που διαλύει την κοινωνική συνοχή και παρουσιάζουμε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτικά Συμμαχία, ενώ παράλληλα υποδεχόμαστε τα νέα μέλη.

Θα ακολουθήσει μουσική .

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης.

10 σχόλια

  • είμαστε και με την βούλα 5εδρική περιφέρεια….άντε θα πάρετε και εσείς το ΚΙΝΑΛ και ο Βελοπουλος από μια έδρα (2 η ΝΔ)

    • Η ΝΔ σου αν θα βγαλει 1 βουλευτη να πεις και ευχαριστω
      καλα αυτοδυναμια δε θα ξαναπαρει ουτε το 2060

    • Ο/Η Δεν ξεχάσαμε μπλε κλεφτοκοταδες που χρωστατε σε οποιον μιλαει! Αντε γεια! λέει:

      Στον γκρεμο μας εριξε το καταστροφικο σου κομμα
      με το μεγαλο σοι της αρπαχτης και της λοβιτουρας που παριστανει σημερα τον πρωθυπουργο ενω ειναι ενας…………….τουριστας με λειαν επιεικως αυτος ο χαρακτηρισμος.

  • να μην δω ξανα λογια που κατηγορουν τον συριζα πως δεν ειναι κομμα με προγραμμα και στοχασμο..αγωνιζονατι ολοι για τις εκλογες του 2026..βλεπει μακρια ο αρχηγος τους.ξερει οτι στις επομενες δεν θα κανει τιποτα,,τριτο κομμα και αν..και ετοιμαζει ολον τον μηχανισμο για τις μεθεπομενεσ εκλογες..πεσ μου αν υπαρχει αλλο κομμα που κοιταζει τοσο μπροστα..μπραβο τους..ολοι στον αγωνα..το 2026 ειναι κοντα..που θα παει..

    • Ξαναπροσπαθησε μπας και μας κανεις να γελασουμε
      γιατι μεχρι στιγμης καταφερες να μας παγωσεις με αυτα που εγραψες!
      Μην κουραζεις το μυαλουδακι σου με αυτα
      ο τουριστας με τα 40 ακινητα αμφιβολου προελευσεως τελειωσε και αυτοδυναμια θα ξαναδει οταν εγω γινω πρωταθλητης στο χοκευ.

      • κοντος ωαλμος αληλουια..οσο και να βλεπετε μπροστα..στο τελος θα δειτε πωσ ουτε το 2026 θα ειστε στο παιχνιδι της διεκδικησης για την εξουσια.ειπα να μην σας στενοχωρησω για ο 2029..και το κατεβασα λιγο..αλλα να με θυμηθειται το 2029.καντε ετοιμασιες απο τωρα..θα το εκτιμησει ο κοσμος για τοτς..σοβαρο κομμα.

  • Μην κουραζετε το μυαλο σας αδικα στις επαναληπτικες εκλογες που θα γινουν με ενισχυμενη αναλογικη η ΝΔ θα εχει παλι 4 βουλευτες και η μια εδρα θα παιχτει αναμεσα σε πασοκ κσι συριζα!

    • Ντουζακια να κανεις να σου φυγει η καψα που εχεις
      δεν ειναι τιποτα θα σου περασει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι