Το μήνυμα του Πρόεδρου της ΕΠΣ Κοζάνης Γ. Αποστόλου για τη δικαίωση της Κοζάνης στο CAS: “Εσείς με την πλάνη του ισχυρού, ΕΜΕΙΣ με το δίκαιο. Εσείς πισώπλατα, ΕΜΕΙΣ κατάματα”

5 Ιουλίου 2022
14:08

Εσείς με την πλάνη του ισχυρού, ΕΜΕΙΣ με το δίκαιο. Εσείς πισώπλατα, ΕΜΕΙΣ κατάματα. Κάθε τι που εναντιώνεται στις αρχές και στις αξίες μας θα μας βρίσκει σθεναρά απέναντι. Τους σκοτεινούς δρόμους που οδηγούν στο παρασκήνιο τους ξέρουμε κι εμείς. Δεν τους ακολουθούμε, τους φράζουμε. Και θα συνεχίσουμε με κάθε ικμάδα των δυνάμεων μας μέχρι να ε¨πικρατήσει η ηθική. Η απόφαση του CAS δεν αποτέλεσε για εμάς μια νίκη. Ήμασταν νικητές. Το ξέραμε και, κυρίως, το ξέρατε κι εσείς. Γιατί την ιστορία τη γράφουν οι πραγματικοί νικητές κι όχι οι ματαιόδοξοι παραχαράκτες. Η επικεφαλίδα έγραψε: “Πρωταθλήτρια στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, η ομάδα της Κοζάνης”.

Γιάννης Αποστόλου, Πρόεδρος ΕΠΣ Κοζάνη

5 σχόλια

  • Ακριβώς το ίδιο ενδιαφέρον αν δείχνατε πέρσι για την ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ θα ήταν στην SUPER LEAGUE 2. Άλλο ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ και άλλο ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ. Αυτό ας το βλέπουν οι Πόντιοι και την επόμενη φορά να τους ξαναψηφίσουν .

  • Βαρυγδουπες δηλώσεις από πρόσωπα που ενδιαφέρονται μόνο για προβολή
    Αλήθεια μετά από χρόνια διοίκηση που είναι η επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου
    Ανήκει μάλλον στα όνειρα
    Καληνυχτα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι