Στο κατάστημα του ΕΛΓΑ Κοζάνης ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης

6 Ιουλίου 2022
10:50

 

Τον ΕΛΓΑ Κοζάνης επισκέφθηκε ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης, για τα τρέχοντα ζητήματα σε σχέση με τα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν καλλιέργειες της περιοχής. Ειδικότερα, ενημερώθηκε για την ενίσχυση της υπηρεσίας με 19 άτομα με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου αλλά και τη νέα προκήρυξη για την πρόσληψη 22 επιπλέον γεωπόνων 5μηνης θητείας.

Παράλληλα, ενημερώθηκε ότι ήδη πραγματοποιούνται οι εκτιμήσεις των ζημιών σε διάφορες περιοχές, προκειμένου να εξελιχθεί το ταχύτερο δυνατό η αποζημίωση των παραγωγών.

“Δεδομένων των συνθηκών που διαμορφώνουν οι ανατιμήσεις στα ενεργειακά αγαθά και τα καλλιεργητικά εφόδια, πρέπει όλοι να συμβάλλουμε στη στήριξη των ανθρώπων του πρωτογενή τομέα”, ανέφερε με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης.

Στάθης Κωνσταντινίδης

Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Π.Ε. Κοζάνης

14 σχόλια

  • Βόλτες, σέλφι, life style, μαζώξεις για τζάμπα τσιτσιμπύρα και ανούσια δελτία τύπου. Εκεί στην Πειραιώς μην παραλείψετε να τον ξαναβάλετε. Τέτοιο κελεπούρι μην το χάσουμε δεν κάνει

  • Ακομα μια σελφι στο ενεργητικο μας
    ενταξει κατι καναμε και σημερα….κατσε να πω στα τρολ του γραφειου μου να γραψουν μετα κινησεις ουσιας πες πες ολο και κατι θα μεινει θα το πιστεψει καποιος και θα με ξαναψηφισει αφησα και τα γενια μου να φαινομαι ταλαιπωρημενος απ την πολυ δουλεια αχαχαχαχαχα!

  • Μπράβο Στάθη ,άξιος ο Στάθης , μόνο ο Στάθης ενδιαφέρετε για τα πρόβλημα του τόπου μας ,ζήτω ο Στάθης από την Θεσσαλονίκη που έρχεται κάθε σαββατοκύριακο Κοζάνη
    Οι άλλοι βολευτές δεν νοιάζονται για τίποτα για αυτό ο Στάθης θα βγει πρώτος σε σταυρούς.
    Άντε γραφείο ξεκίνα το λιβάνισμα ,δεν θα κάνω εγώ την δουλεία σου.

  • Αντί να περιφέρεται αυτός και οι λοιποί Βουλευτές σε διάφορες υπηρεσίες προς άγραν ψηφαλακίων, θα ήτο κάλλιστο να νομοθετούν έτσι, ώστε να μην υπάρχει ανάγκη προσφυγής του πολίτη στον Βουλευτή και της περιφοράς του στον ΕΛΓΑ.

    Οι βουλευτές μόνον έτσι είναι χρήσιμοι για την κοινωνία, σε κάθε άλλη περίπτωση δεν “βγάζουν” τα χρήματα που πληρώνονται από τον ελληνικό λαό.

  • Στον ελγα συναντήθηκε και με τον Λυκουρετζο και τον Δούκα που κάθονταν στο ίδιο τραπέζι,όταν ο Δούκας εξιστόρουσε το πώς η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές με τα διχίλιαρα μέσα στα ψηφοδελτια;διχιλιαρα του εκμαυλισμου;

  • 4 συριζαιους βουλευτες ειχε η κοζανη για πειτε μας τις νομοθετικες και αλλες πρωτοβουλιες που πηραν,με στοχεια οχι λογια και φανφαρες.Το να γραφουν αοριστα ενα δυο δεν ειναι πολιτικη ειναι κατωτεροτητα και κομπλεξισμος,τουλαχιστον αυτος δεν ειναι πιωμενος μερα νυχτα οπως ηταν ενας απο τους προαναφερομενους,λιγη σοβαροτητα ζαιοι αλλα την εχασε κανεις για να την βρειτε……

    • Ο/Η Φιλοτιμο και τσιπα....αγνωστες λεξεις για τον συρφετο σας αυτες! Κουρασατε και ωρα να φευγετε! λέει:

      Ζεις στο 2015 εσυ?
      Αυτοδυναμη κυβερνηση βγηκατε το ’19
      εσεις κυβερνατε (για λιγο καιρο ακομη ευτυχως)
      οχι ο Συριζα… οι δικοι σας βουλευτες μεσα σε αυτα τα 3,5 χρονια τι εκαναν? Και αντε ασε τους αλλους ο Σταθικος σου που γλυφεις ρε νουδουλικο τι εκανε? Πες μας το εργο του αυτα τα 3,5 χρονια
      που μεχρι προσφατως ολη η κοινωνια τον ρωταγε τι θα γινει με το επιδομα θερμανσης και δεν απαντουσε σε τιποτα και σου λεω το πιο προσφατο ετσι?
      Αν κατσω να θυμηθω ολα αυτα τα 3,5 χρονια τι απαντησεις εδινε και τι εκανε ο Σταθικος σου θα πρεπει να κλαιμε απ τα γελια.

      Εχετε απυθμενο θρασος τελικα να μιλατε για σοβαροτητα εσεις που καταφερατε να ερημωσετε την περιοχη και να φευγει ο κοσμος ακομα και για το εξωτερικο για να μια καλυτερη ζωη με τις τακτικες και τα τετριμενα σας.

  • Αδιάφορος αυτός,αδιάφορες και οι άσκοπες βόλτες του. Να έρθει ο Σεπτέμβριος να γυρίσει μόνιμα Θεσσαλονίκη.

    • Αυτος ο….καημος σου πχια…..μην καθεσαι και μαραζωνεις….παλι θα ναι πρωτος ….και στου κοζαν το site παλι θα πληκτρολογεις τον φαρμακοπονο σου….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.