B. Kωνσταντόπουλος: “Έχει απύθμενο θράσος ο δήμαρχος – Μαύρο στον μαυρογιαλουρο”

6 Ιουλίου 2022
11:25
Σε πρόσφατη ανάρτηση του, “κοκκορευεται”, όπως λέει και ο λαός μας, ότι κάνει το “μεγάλο” έργο των ασφαλτοστρωσεων στον κάμπο των Σερβίων, από το Πλατανορευμα ως τις Γουλες.
Ρίχνει δηλαδή τα χρήματα ενός προγράμματος που προορίζεται για τους δημότες όλου του δήμου, στον κάμπο των Σερβίων.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Κατηγορεί και “κάποιους” ότι είπαν ψέματα στους το πολίτες. Προσπαθεί δηλαδή να κάνει το άσπρο μαύρο.
Η δική μας θέση είναι γνωστή από την αρχή, τότε που το δημοτικό συμβούλιο (και όχι ο δήμαρχος) αποφάσιζε για την ένταξη και την δανειοδότηση για την κατασκευή του έργου.
Από τα 14 χιλιόμ. των ασφαλτοστρωσεων τα μισά να πάνε στον κάμπο των Σερβίων και τα άλλα μισά να μοιραστούν αναλογικά και στις άλλες κοινότητες (Τριγωνικό, Πολυραχο, Προσήλιο με 6.000 στρέμματα, Λιβαδερό 6.000 στρεμ, Καμβούνια και στα χωριά βόρεια της λίμνης).
Η επίκληση του δημάρχου, ότι απαιτούνται ιδιαίτερα κριτήρια, όπως αναδασμοι, επιχειρήσεις στην περιοχή, είναι εντελώς υποκριτική αφού αναδασμοι υπάρχουν σε όλα τα χωριά που προανέφερα, όσο δε για τις επιχειρήσεις, ευτυχώς η περιοχή μας έχει ακόμα σε όλη την έκταση της, τις περισσότερες κτηνοτροφικές και γεωργικές επιχειρήσεις στον νομό.
Επομένως μη μας προκαλεί κιόλας ο δήμαρχος.
Με πλήρη επίγνωση της αδικίας που διαπράττει σε βάρος όλων σχεδόν των χωριών του δήμου, εκτελεί το έργο, παρά τις δικές μας σφοδρές αντιρρήσεις και τις διαμαρτυρίες των προέδρων όλων των κοινοτήτων που προανέφερα.
Όμως οι κάτοικοι των χωριών κατάλαβαν ποια είναι η στρατηγική του δημάρχου.
Ρίχνουμε τα χρήματα στο κέντρο, τα Σέρβια, για να εξυπηρετήσουμε τους ημετερους και τα χωριά ας σβήσουν.
Και θα του δώσουν την δέουσα απάντηση στις επόμενες εκλογές.
Μαύρο στον μαυρογιαλουρο.

10 σχόλια

  • ΚΑΛΑ ΕΣΥΝ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΙΛΑΣ….ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΕΨΑΧΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟ ” ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ “…..
    ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ….ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΕΙΣΑΙ….ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΣΑΙ….
    ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΦΙΑ ΣΟΥ…ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΝ ΣΕ ΔΟΥΝ….ΣΤΑ 70 ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ….

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

    ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ….

  • Εσύ παλι υποψηφίος θα είσαι ??? Εσύ ο ίδιος δεν έλεγες ότι δε περίπτωση που χάσεις δεν θα ξαναείσαι υποψήφιος?Ότι και να λες με τον Ελευθερίου ο Δήμος συμμαζεύτηκε, νοικοκυρεύτηκε και δεν είναι πια το μαύρο πρόβατο που ήτανε επί της θητέιας σου και όλων των υπολοίπων..Σοβαρέψου και κάτσε επιτέλους να ευχαριστηθείς το εφαπαξ σου στο αγορασμένο διαμέρισμα σου στην πόλη της Κοζάνης

    • χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε εσυ 11.50 ούτε τρία λεπτά δεν άφησες να περάσουν!

      επί θητείας κωνσταντόπουλου ο δήμος σερβίων-βελβεντού ήταν μαύρο πρόβατο; που δεν ξέρεις καν ότι ΔΕΝ ήταν ο ίδιος δήμος με σήμερα;

      αλήθεια ποιος ήταν πρόεδρος στο δημοτικό συμβούλιο τότε;
      και ο επόμενος ο γιατρός ποιος στήριξε το 2019; και μάλιστα ήταν και υποψήφιος με τον ελευθερίου το δεξί του χέρι ο κυριακίδης;
      ρε έχετε πολύ πλάκα οι αυλικοί!

  • Μαθαίνω βγαίνει για ενοικίαση το μαγαζί ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ.
    Ο Παραπάνω σχολιαστής έχει καμία ιδέα ποιοι θα το πάρουν ;;;

  • ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΗ
    ΜΗΝ ΜΑΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΖΟΥΣΕΜΑΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑΤΑΚΙΑ
    ΟΙ ΠΡΩΤΕΎΟΥΣΑΙΑΝΟΙ ΜΙΑΣ ΠΑΡΕΑΣ

  • η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

    “Τη δημιουργία του λογότυπου του Νέου Δήμου Σερβίων ενέκρινε χθες Τρίτη 11 Μαΐου 2021 το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων. Χαρακτηριστικό του η κυρτή γέφυρα, η οποία ως στοιχείο σηματοδοτεί τη σύνδεση των Σερβίων με την ευρύτερη περιοχή.” https://kozan.gr/archives/343211

    Λες και τα χωριά βόρεια της λίμνης που περνάει η γέφυρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ!
    από το δελτίο τύπου του δήμου για το νέο λογότυπο με την παρένθεση. βέβαια το λογότυπο εγκρίθηκε στις 5 τα ξημερώματα!!!!! από τα 7 μέλη του συμβουλίου της παράταξης ελευθερίου ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    Τόσα ξέρουν τόσα αντιλαμβάνονται τόσα κάνουν! Το λένε επισήμως: Ο Δήμος είναι τα Σέρβια. Και όχι όλοι στα Σέρβια βέβαια , μόνο οι ψηφοφόροι τους!

    • ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ.[ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΑΠ]

      • Ένα χρόνο ακόμα το κακαρισμα. Επειδή πάντως “ξεχνάτε” εάν δεν ήταν ο ΒΚ τον Ελευθερίου θα τον ήξεραν ΜΟΝΟ τα ανήλικα του γυμνασίου και του λυκειου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.