Δήμος Κοζάνης: Υποβολή αιτήσεων για το επίδομα τηλεθέρμανσης μέχρι τις 15 Ιουλίου

6 Ιουλίου 2022
11:50

Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές, ότι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το επίδομα τηλεθέρμανσης, που θα διαρκέσει έως και τις 15 Ιουλίου 2022.

Οι καταναλωτές μπορούν να καταθέσουν τους λογαριασμούς που εκδόθηκαν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022, στην πλατφόρμα myθέρμανση της ΑΑΔΕ, για να λάβουν το επίδομα θέρμανσης, σύμφωνα με το Φύλλο Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ B’ 3476/05.07.2022)

Στην σχετική τροποποίηση αναφέρεται ότι:

«Ειδικά για την κατανάλωση θερμικής ενέργειας μέσω τηλεθέρμανσης θα καταχωρούνται έως την 15η Ιουλίου 2022 δικαιολογητικά αγορών της περιόδου 1.10.2021 έως 31.03.2022 με ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού πληρωμής έως την 30η Ιουνίου 2022 και το αντίστοιχο ποσό επιδόματος θα καταβάλλεται έως την 10η Αυγούστου 2022.

Η καταβολή των ανωτέρω δόσεων πραγματοποιείται μετά την αφαίρεση της καταβληθείσας κατά την παρ. 2 του άρθρου 4 προκαταβολής».

11 σχόλια

  • Σχετικά με την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού έχουμε καμία ενημέρωση ; Το σύστημα δέχεται έως τα τέλη Μαρτίου

  • ΠΑΛΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑΧΑΤΕς ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΤΡΕΞΑΝ ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ Κ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ ΦΡΟΥΦΟΥ Κ ΑΡΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΙΟΔΗ ΤΡΟΠΗ

    • Ο φιλος σου ο τσιπροκιο μπορεις να μας πεις σε εμας που εχουμε τηλεθερμανση τι επιδομα μας εδωσε οταν κυβερνουσε? Ενα ωραιατοτο κουλουρι θεσσαλονικης!!! Δεν το καταλαβατε στις εκλογες του 2019 θα το καταλαβαιτε στις επερχομενες εκλογες οτι ο κοσμος ακουει τσιπρας και τρεχει!!!!!

      • Αν ακούει Τσίπρας και τρέχει τότε τι κάνει όταν βλέπει τον Μητσοτάκη; Πηδάει από τα παράθυρα; Σε δύο μήνες παραδίδεις. Να δούμε πόσα από τα 37 δις θα αφήσεις ατα Ταμεία; Φήμες λένε ότι θα πάρεις φεύγοντας και τα συρτάρια μαζί σου.

    • Εάν κάνεις μια δεύτερη προσπάθεια σήμερα πριν προλάβεις να κρίνεις θα δεις ότι μια χαρά λειτουργεί το σύστημα!

  • Πρέπει να διορθώσουν την ημερομηνια έκδοσης παραστατικών. Το ΦΕΚ λεει οτι περνάμε παραστατικά που εκδόθηκαν μέχρι 30.6.2022 και οταν μπαίνεις στην πλατφόρμα για να καταχωρήσεις παραστατικά, δέχεται παραστατικά που εκδοθηκαν μέχρι 31.3.2022. Ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα

  • Σημερα στις 15.10′ επικοινωνησα με την ΑΑΔΕ, στο τηλεφωνο 2131621000. Ευγενικοτατη η υπαλληλος , ειπε οτι θα επικοινωνησει τεχνικος απο το τμημα, για να ανοιξουν την ημερομηνια εκδοσης λογαριασμων, ως 28 Ιουνιου, που ηρθε και ο 4ος εκκαθαριστικος λογαριασμος. Περιμενουμε νεοτερα!!

  • Μηπως ξερει κανεις γιατι μου βγαζει αυτο μυνημα:

    “ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΤΕ NEA ΑΙΤΗΣΗ
    Δεν έχουν υποβληθεί Αιτήσεις για την περίοδο 2021 – 2022”

  • Νέα αίτηση δεν φαίνεται να αφήνει.
    αλλά γίνει τροποποίηση στα παραστατικά και μπορούν να προστεθούν τα νέα παραστατικά

  • Μηπως ξέρει κανείς αν μποορεί να υποβληθεί ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ από κάποιον που δεν είχε υποβάλλει καθόλου για να βάλει τα παραστατικά τηλεθέρμανσης?

  • Ξερει κανεις τι θα γινει με τα εκκαθαριστηκα του Ιουλίου το συστημα μας αφήνει μέχρι εκδοση 30/06/2022 για καταναλώσεις που κάναμε μεχρι 25/05/2022 ??

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.