Υπογράφηκε η Προγραμματική Σύμβαση για το έργο «Μελέτες Βελτίωσης Οδού Νησί-Καρπερό» προϋπολογισμού 400.000,00€ (με Φ.Π.Α.) από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη

6 Ιουλίου 2022
14:18

Υπογράφηκε η Προγραμματική Σύμβαση για το έργο «Συντήρηση – Βελτίωση του

Τη σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Μελέτες Βελτίωσης Οδού Νησί-Καρπερό», υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης και ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτριος Κορδίλας.

Το έργο προϋπολογισμού 400.000,00€ (με Φ.Π.Α.), θα υλοποιηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Γρεβενών, με πηγή χρηματοδότησης το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας και συμβατικό χρόνο ολοκλήρωσης τους 36 μήνες.

Περιλαμβάνει την βελτίωση και ασφαλτόστρωση του υφιστάμενου δρόμου Νησί – Καρπερό συνολικού μήκους 10.927μ.,   καθώς και το τμήμα δρόμου μήκους 520μ. προς την περιοχή  αναψυχής του οικισμού Νησίου.

Η βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών του οδικού άξονα θα συμβάλλει στην ασφαλή επικοινωνία των κατοίκων του Δήμου Γρεβενών και του Δήμου Δεσκάτης αλλά και των επαγγελματικών οχημάτων για πιο σύντομη διαδρομή. Ταυτόχρονα με την οδική σύνδεση δημιουργείται μία ομαλή υψομετρική σύνδεση που μπορεί να δώσει πρόσβαση στην περιοχή των οικισμών των Βεντζίων και της Δεσκάτης (Νησί, Καρπερό, Κέντρο, Δήμητρα κ.α). Επίσης μειώνεται ο χρόνος μετάβασης στο Νοσοκομείο Γρεβενών.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας υλοποιεί σημαντικά έργα υποδομών, αντιλαμβανόμενη τη σημασία της οδικής ασφάλειας, την κοινωνική της διάσταση και την αναπτυξιακή της προοπτική στην τοπική οικονομία και στην ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής.

11 σχόλια

  • Συνέχισε έτσι Γιώργο φαίνονται τα αποτελέσματα της δουλειάς σου …μπράβο…και για τα τρολάκια που θα κάνουν κριτική να μας πουν με στοιχεία τι περισσότερο έχουν κάνει οι προηγούμενοι….Κασαπίδης 50% και στις επόμενες εκλογές

    • ε τώρα υπάρχει μια απόκλιση από το να ανακοινώνεις φαραωνικά έργα να φτάνεις να ανακοινωνεις έργα που απλά θα έπρεπε να γίνουν.

    • ΧΑ,ΧΑ,ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΕ,ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΥΤ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ,ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ.

    • 3 σχόλια ρε μπαγασακο? Μεσα σε μιση ωρα….για να πεις μπραβο στον ανυπαρκτο των κηπων?
      η γλωσσα εχει φτασει στις σολες αυλικο δεξιοτρολ

  • Καλα εσυ εισαι βαθια νυχτωμενος,βγες λιγο στην κοινωνια να δεις τι λεει ο κοσμος για αυτους που αλλαξε ο εθναρχης σου ο κασαπιδης και θα καταλαβεις τι τον περιμενει,ποιος ειναι για σφαλιαρες θα φανει συντομα,αν η Γιουλα ειναι για σφαλιαρες που την βγαλαμε με διαφορα ε τοτε κρατηστε την προτελευταια δαδαμογια,κατι τετοια γραφετε ορισμενοι και θα πατωσετε στις επομενες εκλογες,τραβα στην καστορια να ρωτησειςγια τον Σαββοπουλο που πηρε κοντα στις 7000 ψηφους οταν η δευτερη πηρε 3000 και θα σου πουνε τι αποψη εχουνε οι καστοριανοι,θα σου πω εγω,την ΚΑΛΥΤΕΡΗ και αυριο αν ειχαμε εκλογες παλι με τεραστια διαφορα θα εβγαινε πρωτος οποτε βολεμενε αστο αφου δεν ξερεις μην εκτειθεσαι.

      • Ποια η δαδαμογια;χα,χα,χα,ουτε που θα ξαναεκλεγει αυλικε,μια φορα και πολυ της ειναι,απο το πουθενα εγινε χαρη του κασαπιδη δες λιγο τι ψηφους πηρε και δες και της Γιουλας,αν ο Κασαπιδης εβγαινε πρωτος και με διαφορά βουλευτης και ο Μητσοτακης εκανε υπουργο-υφυπουργο τους τριτοτεταρτους πως θα αισθανοταν;ολα καλα;κατι τετοια εκανε και μας εβαλε απεναντι του και οχι μονο στην κοζανη αλλα και καστορια,ειδικα εκει,και γραβενα-φλωρινα.

    • Όντως δεν αντέχετε ο άνθρωπος,την πατήσαμε και τον εκλέξαμε αλλά τώρα τέλος άλλη φορά δεν έχει και ευτυχώς δεν του μοιάζουμε ο άνθρωπος είναι στον κόσμο του, τόσο συγκεντρωτικό και ισχυρογνώμονα άλλον δεν έχει, ευτυχώς τον καταλάβαμε και πλέον δεν μας ξεγελά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.