kozan.gr: Έμμεση απάντηση Δημάρχου Σερβίων Χ. Ελευθερίου σε Β. Κωνσταντόπουλο: “Kάποιοι στενοχωριούνται με την παραγωγή έργου και προσπαθούν να δημιουργήσουν τεχνητά δίπολα και να διχάσουν την κοινωνία”

6 Ιουλίου 2022
16:26
15 και πλέον χρόνια είχαν να μυρίσουν φρέσκο άσφαλτο οι Λαζαράδες. Τελείωσαν οι περσινές ασφαλτοστρώσεις με τον τελευταίο δρόμο προς τα νεκροταφεία στο Τρανόβαλτο. Κάποιοι στενοχωριούνται με την παραγωγή έργου και προσπαθούν να δημιουργήσουν τεχνητά δίπολα και να διχάσουν την κοινωνία. Δεν μπορούν ακόμη να «χωνέψουν» ότι το πρώτο έργο «Τρίτση» που εκτελείται στην Δυτική Μακεδονία είναι έργο αξίας 2.000.000 ευρώ και γίνεται στο Δήμο μας σε έκταση από το Πλατονόρεμα μέχρι τις Γούλες μιας και η Δημοτική Αρχή ταχύτατα το μελέτησε το ωρίμασε το ενέταξε το δημοπράτησε και τώρα ήρθε η ώρα της εκτέλεσης.
Η δημοτική αρχή το μόνο που έχει μάθει είναι να πράττει ενώ κάποιοι άλλοι το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν διχαστικές ανακοινώσεις νομίζοντας ότι τους βοηθάνε να επιπλεύσουν πολιτικά.
Τα καλύτερα και μεγαλύτερα έργα έρχονται από την Δημοτική Αρχή όποτε να περιμένουμε πολλές «τοξικές» ανακοινώσεις από τους μη έχοντες να κάνουν κάτι άλλο.-

9 σχόλια

  • “και γίνεται στο Δήμο μας σε έκταση από το Πλατονόρεμα μέχρι τις Γούλες”

    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΩΤΗΣΕ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΑ ΕΩΣ ΓΟΥΛΕΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ;
    Και γιατί όχι ανοιχτές πισίνες στα Σέρβια;
    ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ “Η ΓΕΦΥΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ” ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ!!!

    ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ: ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΝΤΑΟΥΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑΤΟΠΟΥΛΑ!!!!!

    Τα του καίσαρος τω καισαρι
    https://kozan.gr/archives/415239

  • https://kozan.gr/archives/343211

    Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

    ΕΤΣΙ. ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΔΡΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ
    ΠΟΙΑ ΜΠΟΥΧΑΡΙΑ; ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΧΩΡΙΑ; ΠΟΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΞΩΚΛΗΣΙΑ; ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟΡΕΥΜΑ….
    ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ
    ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ …..
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΔΙΧΑΖΟΥΝ
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΜΕ

  • Κύριε δήμαρχε τις ασφαλτοστρώσεις τις επέβλεψε ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών που είναι και του αντικειμένου (…..) ; Είστε σίγουρος ότι οι ασφαλτοστρώσεις στους λαζαραδες βρήκαν τους κατοίκους ευχαριστημένους με την καλή δουλειά;

  • Στα Λέυκαρα και στα Ιμερα στείλαμε 2 εργάτες και βάψαμε το σχολείο. Κόψαμε και τα χόρτα. Τι άλλο θέλουν επιτέλους;

  • Το ύφος των δύο τοποθετήσεων τα λέει όλα. “Μη έχοντες να κάνουν κάτι αλλο”…..Το ότι ο ένας ασχολείται με την εκπαίδευση ανηλίκων επαγγελματικά ……..

  • Μόνο ενωμένοι δημότες με αγάπη για τον τόπο μπορούν να τον πάνε μπροστά. Ο Δήμος δείχνει μεγάλη αλλαγή σε σύγκριση με το παρελθόν. Μόνο για αδιαφορία δεν μπορεί να κατηγορηθεί.

    • Εάν εννοείς σαν δήμο την πλατεία Σερβίων ναι
      Ποιους εννοείς ενωμένους; Μέσα βάζεις και τους συνδημότες μας που έβριζε πρόεδρος και δήμαρχος στα δημοτικά συμβούλια;
      Η την βαλκανιονίκης συμπολίτισσα μας;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.