Μιχάλης Παπαδόπουλος: “Στο ταμείο Ενεργειακής μετάβασης το κόστος λειτουργίας της τηλεθέρμανσης Πτολεμαίδας”

6 Ιουλίου 2022
18:37

Στον λογαριασμό εξόδων του ειδικού λογαριασμού του «Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης» περνούν με το ΦΕΚ Α’ 129/04.07.2022 τα ποσά που αφορούν το κόστος λειτουργίας τηλεθέρμανση του Δήμου Εορδαίας της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης της περιφέρειας της Δ. Μακεδονίας μέχρι την σύνδεση της τηλεθέρμανσης του Δήμου με την υπό κατασκευή μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας Πτολεμαΐδα V

10 σχόλια

  • Μωρέ τι εξυπνάδες μαρ πουλάς.! Μακάρι να μπει η Πτολεμαΐδα σε ευνοϊκό καθεστώς για την τηλεθέρμανση …Κι ο υπόλοιπος νομός πόλη κοζανησ και ιδιαιτερα τα χωριά της εορδαιας και του Νομού θα ανοίξουν πετρελαιοπηγές στα χωράφια..!

  • Τί γράφει ο άνθρωπος; Αυτό υπήρχε στο νόμο και το μόνο που αλλάζει είναι ότι λογιστικά μπαίνουν δύο λογαριασμοί εσόδων και εξόδων.

  • Και τι φταίει ο Έλληνας φορολογούμενος να πληρώνει την πιο τραγική επιλογή που έχει γίνει ιστορικά που είναι να ζεσταίνεται μία πόλη με ηλεκτρολέβητες κάτω από τις σημερινές τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος? Περιβαλλοντικά, ενεργειακά και οικονομικά αυτό αποτελεί τη χειρότερη απόφαση που δεν τιμά το ‘ενεργειακό κέντρο’ της χώρας.

  • Δεν υπάρχει κάποιος εκεί στο υπουργείο να τον προστατέψει; Τι δήλωση είναι αυτή; Διαχωρισμός εσόδων εξόδων είναι.

  • Και το ευλογο ερωτημα προς τους νουδουλους φιλους μας
    κυριως τα τρολ που γλυφουν την μπλε αυλη….παραμενει:

    Πιστεύετε οντως οτι στις ερχομενες εκλογες θα ειστε κυβερνηση ξανα και στην περιοχη θα βγαλετε παραπανω απο 1 βουλευτη?

    Γελάω πραγματικα με οσους νομιζουν κατι τετοιο ενω καθε μερα μας αποδικνυει ο μπλε συρφετος οτι μπορουν να μας πανε και πιο κατω απ τον πατο.

  • Αν τα χρήματα του Ταμείου πάνε στις τηλεθερμανσεις για ποια αναπτυξιακά έργα και για ποια δίκαιη μετάβαση μιλάμε?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.