Το ευχαριστήριο μήνυμα του Όμιλου VOLTEROS προς τις επιχειρήσεις του Νομού Κοζάνης

7 Ιουλίου 2022
15:28
Κανένα σχόλιο
Η διεύθυνση, τα μέλη και οι ωφελούμενοι του Όμιλου VOLTEROS θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις τοπικές επιχειρήσεις του Ν. Κοζάνης, για την αποδοχή και φιλοξενία των ωφελούμενων ανέργων, στο επιδοτούμενο πρόγραμμα Voucher 30-49 σε κλάδους αιχμής.
Οι ωφελούμενοι άνεργοι,  απασχολήθηκαν σε δεκάδες επιχειρήσεις του Νομού Κοζάνης, διενεργώντας πρακτική άσκηση διάρκειας τριών  μηνών σε γνωστικά αντικείμενα.

Tα Voucher ή αλλιώς Επιταγή Εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους, είναι μια δράση με σκοπό την είσοδο των ανέργων  στην αγορά εργασίας, η οποία δυνητικά θα καταλήξει στην τοποθέτηση τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Οι ενέργειες του Όμιλου VOLTEROS, πάντα θα έχουν στόχο τον Άνθρωπο, την Κοινωνία, την Εκπαίδευση και Κατάρτιση αναδεικνύοντας  το πλούσιο έργο και την αξιόλογη πορεία αυτής της Δομής.

Για τους λόγους αυτούς και γι’αυτήν την υπέροχη προσφορά σας, το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης & δια βιου Μάθησης VOLTEROS σας ευχαριστεί και πάλι θερμά ευελπιστώντας  ότι αυτή η συνεργασία με όλους εσάς θα συνεχισθεί και στο μέλλον!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.