kozan.gr: Αντιπαραθέσεις για το ζήτημα της μετεγκαταστάσεως της Ακρινής στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης – Εξηγήσεις και διευκρινήσεις ζήτησε τοπικός σύμβουλος της Ακρινής – Τι του απάντησε ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Χ.Κουζιάκης (Βίντεο)

8 Ιουλίου 2022
09:10

Ο κοινοτικός σύμβουλός Ακρινής, Χαράλαμπος Πουτογλίδης μιλώντας στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης έκανε λόγο για λαϊκισμούς και χυδαιότητα, με αφορμή δημοσιεύματα κι ανακοινώσεις στον τοπικό τύπο για το θέμα της μετεγκατάστασης της Ακρινής και τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ μελών του τοπικού συμβουλίου και του προέδρου Θεοχάρη Καζαντζίδη, σε ό,τι αφορά το ποιος συνομιλεί, συνδιαλέγεται και συνδιαμορφώνει, στα κέντρα λήψης αποφάσεων, το τι θα γίνει με την Ακρινή. Ζήτησε διευκρινήσεις, στρέφοντας εμμέσως πλην σαφώς τα “βέλη” του προς την παράταξη της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη τόπος να ζεις”, η οποία είχε προβεί και σε σχετικές ανακοινώσεις,  σημειώνοντας  για όσα τους καταλογίζονται πως αν κάποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα. “Η θεσμική εκτροπή συνεχίζεται. Κάποιοι στην Ακρινή θεωρούν ότι είναι βασιλικότεροι του βασιλέως” ήταν η απάντηση του επικεφαλής της Κίνησης Χ. Κουζιάκη. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

Ένα σχόλιο

  • ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΖΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΝΗ!!!ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΛΙΓΟ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΤΟΓΛΙΔΗ,ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.