kozan.gr: Προχωρούν οι διαδικασίες για τα νέα κοιμητήρια του Δήμου Κοζάνης, στη θέση «Παλιάμπελα» – Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι κι αναμένεται η δημοπράτηση του έργου

8 Ιουλίου 2022
12:39

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, προχωρούν οι διαδικασίες για τα νέα κοιμητήρια του Δήμου Κοζάνης, στη θέση «Παλιάμπελα» . Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι κι αναμένεται η δημοπράτηση του έργου που χωροθετείται νότια-νοτιοδυτικά του υψώματος «Ράχη», ανατολικά κι εφαπτόμενα της οδού σύνδεσης της Ε.Ο., Κοζάνης-Λάρισας με την Ε.Ο. Κοζάνης-Θεσσαλονίκης, συνολικής έκτασης 76.960 τ.μ.. Εντός της έκτασης θα κατασκευασθούν:


1) Χώροι πρόσβασης και στάθμευσης 150 θέσεων, έκτασης 2..453,37 τ.μ.
2) Χώρος εκκλησίας με το καμπαναριό, κτιριακή εγκατάσταση των νεκροθαλάμων – νεκροστασίων και κτίριο διοίκησης σε έκταση 7.184,44 τ.μ.
3) Στο υπόλοιπο τμήμα του χώρου έκτασης 60.528,94 τ.μ. χωροθετούνται :
4) Οι τάφοι
5) Τα κοινόχρηστα WC του χώρου
6) Το κεντρικό κιόσκι
7) Το Οστεοφυλάκιο και Χωνευτήρι

9 σχόλια

  • Για τη μελέτη της ΔΕΥΑΚ – ΙΓΜΕ των κοιμητηρίων Κλείτου που είναι μέσα στον καρστικό φορέα Αργίλου – Πρωτοχωρίου θα πείτε κάτι ή θα κάνετε το Παγώνι; Οι υπεύθυνες δημοτικές αρχές στηρίζονται στη διαφάνεια και την ενημέρωση κι όχι στα ταρατατζούμ και την απόκρυψη

  • Από τό 2010 είναι στις συζητήσεις,μελέτες και στα θά, θά, θά για την θέση Παλιάμπελα !! Μετά από 12 χρόνια ας πάει και τό παλιάμπελο πού λέει και ό λαός!!

  • Πιο μακριά δεν μπορούσε να γίνει 6 χιλιομεττρα απόσταση από την πόλη;
    Γιατί δεν κάνουν 2ο νεκροταφείο στη ΖΕΠ;

  • Με τόσους πολλούς θανάτους το καλύτερο και το ποίο υγιεινό θα ήταν το κάψιμο του νεκρού, όπου δεν θα χρειαζόταν να δαπανήσει τόσα πολλά χρήματα ή πολίτεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.