Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Πτολεμαΐδας “Οι Αδέσποτοι Ήρωες”: “Ένα εξωφρενικό περιστατικό χθες 7/7/2022 με όχημα του δήμου με δύο υπαλλήλους για ΠΑΡΆΝΟΜΗ περισυλλογή σε ζώα που είχαν γίνει επανένταξη”

8 Ιουλίου 2022
13:09
Ένα εξωφρενικό περιστατικό χθες 7/7/2022 με όχημα του δήμου με δύο υπαλλήλους για ΠΑΡΆΝΟΜΗ περισυλλογή σε ζώα που είχαν γίνει επανένταξη.
Εχθές στις 11:01 λαμβάνουμε κλήση πως όχημα του δήμου με δύο υπαλλήλους να προσπαθεί να πιάσει 3 αδέσποτα σκυλιά ,εθελόντρια μας πάει στο περιστατικό οπού ήταν μαζεμένος κόσμος που ενημέρωσε την αστυνομία ο ένας τον δύο υπαλλήλων προσπαθούσε με μανία να διώξει τον κόσμο και την εθελόντρια μας και λέγοντας το σωματείο μας πως δεν είναι νόμιμο (έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες από μεριάς μας για τα ψεύδη που ανέφερε σε αρκετό κόσμο) χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι έπρεπε να μαζευτούν τα συγκεκριμένα αδέσποτα ο ένας τον δύο υπαλλήλων έλεγε πως το έγγραφο που έλεγε για την περισυλλογή ήταν στο σπίτι τού μπροστά στην αστυνομία και στον κόσμο που υπήρχε και δεν ήταν μόνο αυτό που έκανε ο συγκεκριμένος υπάλληλος είχε το θράσος μπροστά σε αρκετό κόσμο και με την παρουσία της αστυνομίας να πάει εκεί που ήταν στημένο το κλουβί και να κατουρήσει ναι καλά διαβάσατε να κατουρήσει μπροστά στο κλουβί λίγο ποιο πέρα που ήταν..
Έχουμε να κάνουμε τα έξεις ερωτήματα
1. Για ποιον λόγο να περισυλλεχθούν τα συγκεκριμένα Αδέσποτα
2. Που θα πάνε μετά την περισυλλογή τούς;;
3. Υπάρχει κάποιο επίσημο έγγραφο ώστε να γίνει η περισυλλογή τούς;;
4. Αν ναι ένας υπάλληλος γιατί έχει έγγραφα του δήμου στο σπίτι του (όπως αναφέρει ο ίδιος)
5. Επιτρέπεται ένας υπάλληλος του δήμου να βρίζει και να διώχνει από ΔΗΜΌΣΙΟ μέρος κόσμο;;; Ελπίζουμε να απαντήσουν οι αρμόδιοι
6. Γιατί υπάλληλοι του Δήμου Εορδαίας λένε σε πολίτες πως το σωματείο μας δεν είναι νόμιμο; Περιμένουμε την απάντηση των αρμόδιων
ΚΟΙΝΟΠΟΊΗΣΤΕ!!
Φιλοζωικό Σωματείο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Πτολεμαΐδας “Οι Αδέσποτοι Ήρωες”
Σχετικά με την νομιμότητα του σωματείου μας
Ωράριο λειτουργίας τηλεφωνικόυ μας κέντρου

22 σχόλια

  • Από το κείμενο και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι όχι μόνο δεν ξέρουν να μιλούν αλλά λένε και αερολογίες. Ας αποδείξουν εκείνοι ότι τα αδε΄σποτα ήταν εκεί μετά από επανένταξη, όπως ισχυρίζονται. Αν ζητηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου να ελεγχθούν αδέσποτα που κρίνονται επιθετικά μήπως πρέπει να τηλεφωνούν στο σωματείο σας πρώτα; Να πάτε στο καταφύγιο αδέσποτων μετά να τα υιοθετήσετε όπως είναι το δικαίωμά σας.
    Υ.Γ.Σιγά μην κατούρησε δημόσια υπάλληλος. Πού γίνονται αυτά;;;

  • Απορία : Εσείς, αγαπητοί και αγαπητές του φιλοζωικού σωματείου (που ειλικρινά εγώ δεν σας κατηγορώ για τίποτα, ίσα ίσα σας συγχαίρω γιατί βοηθάτε στην υπόθεση των αδέσποτων χωρίς να έχετε υποχρέωση), συμφωνείτε με αυτόν το νόμο, που ορίζει ότι τα σκυλιά, αφού φροντιστούν, πρέπει να αφήνονται στην τύχη τους στο φυσικό χώρο τους; Δηλαδή, είστε ικανοποιημένοι από την εικόνα των αδέσποτων να κυκλοφορούν μόνα τους στους δρόμους και να ζουν με τόση ταλαιπωρία και κινδύνους; Αυτό είναι το όραμά σας για τα αδέσποτα; Ή βλέπετε κι εσείς ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω, π.χ χώροι φύλαξης με “ανθρώπινες” συνθήκες για τα σκυλιά, και έχετε συμβιβαστεί με όλα αυτά; Αν θέλετε απαντήστε μου. Δεν είμαι ειδικός, αλλά εγώ δεν βλέπω γύρω μου χαρούμενα αδέσποτα. Βλέπω “ζωντανά-νεκρά” σκυλάκια να ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε. Αυτό θέλαμε;

    • Εάν υπήρχαν κατάλληλοι χώροι με συνθήκες ευζωιας, προφανώς δεν θα γινόταν καμμία συζήτηση. Δεν υπάρχουν όμως.

  • Μπράβο στο σωματείο για τη κίνηση του. Λυπάμαι πράγματα πως ο δήμαρχος επιτρέπει τέτοια πράγματα πραγματικά λυπάμαι

  • Αφήστε επιτελούς το Δήμο να κάνει την δουλειά του. Η κατάσταση είναι επικίνδυνη και αυτό δημιουργείται από εσάς. Δεν χρειάζεστε απαντήσεις ο κόσμος βλέπει και την προσπάθεια του Δήμου και των ανθρώπων που συνεργάζεται.

    • ή ας ταϊσουν κανέναν φτωχό άνθρωπο, μπόλικους έχουμε γύρω μας, μόνο για τα δικαιώματα των αδέσποτων ζώων νοιάζονται τόσο?

  • Όσοι δεν συμπαθείτε τα ζώα και ξεσπατε επάνω τους όλη την κακία σας, εκτός απ’ όλα τα όλα είστε και ελλιπείς ως προς τις γνώσεις σας για τους νόμους και αρα στηρίζετε παράνομες πρακτικές. Εάν δεν σας αρέσει το κράτος δικαίου και πρόνοιας για ΟΛΟΥΣ τους αδύναμους, όσα πόδια και αν έχουν, πηγαίνετε να ζήσετε στις ζούγκλα όπου εφαρμόζεται ο άτυπος “νόμος” του ισχυρότερου, τον όποιο απ’ ότι φαίνεται υποστηρίζετε, για να δούμε αν θα σας αρέσει που θα βρεθείτε εσείς στην θέση του αδύναμου και απροστατευτου χωρίς κανέναν να σας βοηθήσει. Σας αρέσει δεν σας αρέσει, υπάρχουν νόμιμες διαδικασίες που πρέπει να τηρούνται για τα αδέσποτα και όσο στηρίζετε την ασυδοσία και την παρανομια των δήμων, κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα εφορμασουν ανάλογες πρακτικές και σ εσάς για άλλα θέματα.

    • Αποκλειστικά κάτι τύποι σαν και εσένα φταίνε για την κατάντια της πόλης, πάρτο χαμπάρι δεν είναι πολιτισμός αυτό που ζεις, γελάνε και λυπούνται παράλληλα άνθρωποι από το εξωτερικό που βλέπουν την εικόνα με τα αδέσποτα. Δεν είναι φυσιολογικό να ζεις με 40 γάτες στο σπίτι και ούτε είναι φυσιολογικό ο αριθμός τον αδέσποτων στην μέσα στην πόλη με τα περιστατικά να είναι καθημερινά.

      • Όχι χρυσό μου… αποκλειστικά κάτι τύποι σαν και σένα φταίνε για το χάλι που ζούμε. Αυτό κατάλαβες εσύ από αυτό που έγραψα; Μάθε λοιπόν ότι υπεύθυνος για ότι καταλαβαίνεις και ερμηνεύεις σύμφωνα με αυτα που έχεις στο κεφάλι σου(ναι αυτά ακριβώς που καταλαβαίνεις εννοώ) είσαι ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ και όχι όποιος γράφει κάτι που δεν σου αρέσει και που είναι σύμφωνο με τον νόμο. Από πού κατάλαβες εσύ ότι εμείς τα θέλουμε στους δρόμους; Θα σου πω λοιπόν εγώ: από αυτα που έχεις στον κεφάλι σου και χρήζουν ειδικής μέριμνας-να το δεις για καλό σου. Από εκεί και πέρα το τι είναι φυσιολογικό δεν θα μας πει κανείς σαν εσένα που μισεί την φύση. Κανείς μας δεν λέει για 40 γάτες μέσα στο σπίτι-παλι συμπέρασμα απ’ το μείγμα στο κεφάλι σου είναι αυτό. Αν και σε εσένα και κάτι τετοιους σαν και εσένα ίσως σας έκανε καλύτερους ανθρώπους το να φροντίζετε 40 ζωακια. Κλείσε το λοιπόν το στόμα σου και μην απευθύνεσαι σε άτομα για τα οποία δεν έχεις ιδέα. Και για να προλάβω την φτωχή ανύπαρκτη επιχειρηματολογία σου, εγώ δεν απευθύνθηκα προσωπικά σε κανέναν μέχρι που ήρθες να μου επιτεθείς στο σχόλιο. Με κούρασε ομως η ένδεια της ψυχής, της παιδειας και του θράσους μερικών και θα σας παίρνει και θα σας σηκώνει άμα επιτίθεστε. Βέβαια αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι μόνο αυτό ξέρετε να κάνετε και σε ανθρώπους και σε ζώα. Επίθεση.

  • Παράνομο το νόμιμο.Τι άλλο θα ακούσουμε.Να εφαρμοστεί ο νόμος άμεσα με τα αδέσποτα.Και κάποιοι να κάτσουν στην γωνία τους.Να επέμβει άμεσα ο κ Εισαγγελέας για όποιον εμποδίζει τα νόμιμα.

    • Διαβάστε λίγο τους νόμους πρώτα να ξεστραβωθειτε. Και βέβαια πρέπει να επέμβει εισαγγελέας και για προτροπή σε παρανομίες και για όλες αυτες τις επιθέσεις μίσους προς ανθρώπους και ζώα που λέγονται και γίνονται.

      • Σίγουρα ο νόμος δεν λέει αυτό που πράττουν οποίοι θέλουν ότι ώρα θέλουν.Βγαλε τις γάζες από τα μάτια σου και διάβαζε σωστά αυτά που γράφουν κάποιοι.Κοιμησου Τώρα γιατί πέρασε η ώρα .

  • Τελικά η παράνοια δεν έχει τέλος.επανανταξη των ζώων στο αστικό περιβάλλον. Ανάμεσα σε αυτοκίνητα ανθρώπους.να γεμίζουν περιττώματα τα πεζοδρόμια ν επιτίθενται σε ανθρώπους να τα πατούν τα αυτοκίνητα. Έχουμε λαλήσει. Τα ζώα κυρία μου είναι να ζουν στη φύση και όχι στις πόλεις.

  • Εαν όλα τα ζώα που παίρνουν στο κυνοκομείο,τα επιστρέφουν στις πόλεις μετα απο κάποιο χρονικό διάστημα,τότε οι δημότες θα διαμαρτύρονται για τα αδέσποτα.Κι αν καποιος πολίτης δεχθεί επίθεση από αγέλη αδέσποτων ζώων,τότε ποιος φέρει την ευθύνη;Τα αδέσποτα πρέπει να τα ταΐζουν,να τα προσφέρουν ζέστη υον χειμώνα και να δίνονται για υιοθεσία σε σωστούς ανθρώπους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.