Υβριδικές οι συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων των Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού και των διοικητικών συμβουλίων των εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων, για την εύρυθμη λειτουργία των οργάνων λόγω της πανδημίας, με τροπολογία που κατέθεσε ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης.

8 Ιουλίου 2022
18:25

 

Με τροπολογία που κατέθεσε ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών στις 7.7.2022 και την οποία έκανε δεκτή ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μ. Βορίδης, κατά το διάστημα ισχύος των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, παρέχεται η δυνατότητα λήψης αποφάσεων των πάσης φύσεως συλλογικών οργάνων των Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού και των διοικητικών συμβουλίων των εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων να λαμβάνει χώρα: α) είτε διά περιφοράς κατά τις προβλέψεις της παρ. 5 του άρθρου 67 και της παρ. 1 του άρθρου 167 του ν. 3852/2010 (Α’ 87) β) είτε με τηλεδιάσκεψη με κάθε πρόσφορο μέσο ηλεκτρονικών επικοινωνιών γ) είτε δια ζώσης σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα, δ) είτε δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη.

Στάθης Κωνσταντινίδης

6 σχόλια

  • Εχεις κουράσει μονιμε κατοικε Αθηνων και Θεσσαλονικης
    λάμπεις δια της απουσιας σου. Αντε για κανενα μουχαμπέτι
    για αυτά μόνο είσαι πρώτος , και για τις σέλφι!

  • Δύο ανακοινώσεις τη μέρα κάθε μέρα…. Ελπίζω κάποιος ειδικός να καταλάβει ότι πλέον χρειάζεσαι ιατρική βοήθεια… Δεν είναι αστείο…

  • Για καλό το ανακοινώνει;
    Το ξέρει ο κόσμος οτι οι αιρετοί παίρνουν για κάθε συνεδρίαση αποζημίωση ίδια και ας είναι στο σπίτι τους;
    Μετά από τρία χρόνια δεν έχει νόημα όταν παντού είναι όλοι χωρίς μάσκες, παράμονο για την τσέπη τους.

    • Σωστή όσον αφορά ποιόν;Για να παίρνουν αποζημίωση από το σπίτι τους τα μέλη των οικονομικών και δημοτικών ή περιφερειακών συμβουλίων;

      Για ρίξε μια ανάλυση αφού ξέρεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.