kozan.gr: Στο Αθλητικό Κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης», βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 8/7, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος – Προγραμματίζεται η διοργάνωση ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις (Φωτογραφίες)

8 Ιουλίου 2022
18:48

 

Στο Αθλητικό Κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης», βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 8/7, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος. Προγραμματίζεται η διοργάνωση ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος στις συγκεκριμένες εγκαταστάσει.

 

7 σχόλια

  • Μα έλεγα κι εγώ… Καιρό είχαμε να διαβάσουμε κάποια δημοσίευση του κυρίου Π. με έντονο επικριτικός ύφος για την κυβέρνηση και τους τοπικούς βουλευτές, όπως μας είδε συνηθίσει τελευταία… Φαίνεται συμφωνεί τώρα. Τα κάνουν όλα καλά. Μάλιστα.

  • Οι επιχειρηματίες σίγουρα άξιοι επαίνου. Όσο για τον πολιτικό αρκεί το σχόλιο “βρε πως αλλάζουν οι καιροί”.
    Εξάλλου ταιριάζει κυριολεκτικά και με την ημέρα, από καύσωνα σε φθινόπωρο.
    Μην φοβάστε το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα πάθετε ότι οι Συριζαιοι συνάδερφοι σας (από τους 4 δεν βγήκε κανένας).

    • Ο μπαλτακος δεν ειναι αυτο το καλο το παλουκαρι που επι Σαμαρα επερνε εντολες και μιλαγε με εναν εισαγγελεα που τον ονομαζαν ο ”ψηλος ο παναθηναικακιας?” και γινοταν δουλιτσα εκει με την ΧΑ? Και τωρα τον εχουμε παλι να σωσει τον αθλητισμο?
      Επισης εγω θυμαμαι τον Παντελιδη να τα χωνει και ασχημα κιολας καποτε στον Μιχαλακη και τωρα βλεπω χαμογελακια…

      Θα εχουν πολυ μεγαλο ενδιαφερον οι εκλογες που ερχονται , και πολλα χαμογελακια θα μετατραπουν σε μαυρο δακρυ που δεν θα ξαναδουν καρεκλα.

  • Η Πτολεμαιδα εδώ και χρόνια ήταν και είναι πιο μπροστά σε αθλητικές εγκαταστάσεις και ειδικά σε γήπεδα ποδοσφαίρου και σε ακαδημίες , από όλες τις άλλες πόλεις του νόμου Κοζανης .
    Η Κοζανη απέχει κατά πολύ σε οργάνωση και αθλητικούς χώρους .
    Είναι η πικρή αλήθεια κι ας μη θελουμε να το παραδεχτούμε …..

    • Εφόσον τα έχει όλα αυτά η Πτολεμαιδα η ομάδα του Εορδαικου που παίζει; Η αλήθεια είναι ότι όλες οι ακαδημιες του νόμου Κοζάνης είναι μόνο να τα παίρνουν δεν γίνεται πουθενά δουλειά.

    • ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΑΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΕΧΕΤΕ; ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΔΕ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.