Ερώτηση αναγνώστη για το τρένο στην Πτολεμαΐδα

9 Ιουλίου 2022
01:35

Πριν από περίπου ένα χρόνο ακούσαμε για επαναλειτουργία της γραμμής μέχρι την Πτολεμαΐδα. Μετά από καιρό βλέπουμε ότι όλα είναι στην ίδια κατάσταση που ήταν και τότε. Γιατί να μην έχουνε ένα τρένο να εξυπηρετήσει τους πολίτες αφού γραμμή υπάρχει; Κανένα ενδιαφέρον για την πόλη; Ας γίνουμε κάποτε σοβαροί και ας κάνουμε κάτι ουσιαστικό και καλό για το μέλλον της πόλης μας.

10 σχόλια

  • Γιατί ναρθει το τραΐνο μέχρι Πτολεμαιδα κι όχι μέχρι Κοζάνη όπως γινόταν στο παρελθόν εγώ δε μπορώ να το καταλάβω..! Ούτε σ αυτό δε μπορούμε να συνεννοηθούμε ώστε να συνεργαστούμε μήπως και ξεφύγουμε από την κατάντια μας..!
    Και άντε ο δικός μας της Κοζανης ο Μαλουτας δεν καταλαβαίνει που πατά και που βρίσκεται …
    Αλλά ούτε και ο Πλακεντας κάνει κάτι ώστε να ενεργήσουν επι τέλους μαζί μήπως και γίνει κάτι..!

    • Ρώτησες τον Λάζο αν του προτάθηκε και συμφώνησε; Συνήθως κάνει το πουλί και τιτιβιζει για άσχετα πράγματα. Το τρένο δεν έρχεται από τη μία μέρα στην άλλη. Οι προϋποθέσεις δημιουργήθηκαν και γίνονται όλες οι συντηρήσεις. Ειδάλλως πώς θα έρθει; Με μαγικά;

    • Ούτε στην Πτολεμαΐδα ούτε στην Κοζάνη. Για οσο διάστημα λειτουργούσε η Γραμμή είχε τρια δρομολογια που πηγαινοέρχονταν άδεια, το γιατί ειναι απλο. Απο εγνατια με το ΚΤΕΛ φτάνεις γρηγορότερα και φθηνότερα

  • Το μόνο τρένο που θα βόλευε στην περιοχή είναι ένα μικρό που θα κάνει κάθε ώρα τη διαδρομή, Κοζάνη – Πτολεμαΐδα – Αμύνταιο.

    • Φθηνή, ασφαλή μεταφορά για όλους. Αν είναι να έχει κάνα 20€ η διαδρομή Κοζάνη – Πτολεμαΐδα για να κονομάει ο ιδιώτης, ας μην γίνει καλύτερα.

  • Κανονικά θα πρέπει το τρενο να έρχεται μέχρι την Κοζάνη για να αξιοποιηθεί ολόκληρη η γραμμή. Αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τρενο από τότε που σταμάτησαν τα δρομολόγια.

  • Με υφυπουργό μεταφορων τον Παπαδόπουλο όλα θα γίνουν…Ψηφίστε εσείς και η τύχη σας δουλευει,μην ξεσηκωθεί κανείς ούτε και τώρα που θα πάνε οι εκλογές τέλος τετραετίας,αν και δεν ξέρω με τα συγκεκριμένα εκλογικά συστήματα κατα πόσο θα έχουμε δικαίωμα ψήφου και γνώμης.
    Όσο για τα τραίνα που δουλεύουν,η γραμμή Φλώρινας Θεσσαλονίκης δεν έχει ηλεκτρικό,στο σκοτάδι ταξιδεύει ο κόσμος απο Αμύνταιο για Νάουσα,φρίκη και τρόμος με Ρωμα μέσα.Κι εμείς Πτολεμαΐδιωτες και Κοζανητες ας κάνουμε όνειρα τζάμπα είναι.

  • Ποιο τρένο ρε παιδιά….. για να κάνεις 3,5 ώρες για Θεσσαλονίκη?
    Η Εγνατία τα τελείωσε όλα αυτά τουλάχιστον με την υφιστάμενη χάραξη της γραμμής

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.