kozan.gr: Ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης έπλεξε το εγκώμιο του διοικητή του Μποδοσάκειου Σ. Παπασωτηρίου: “Από τα πέντε νοσοκομεία διακρίνεται το Μποδοσάκειο. Όχι τυχαία. Προσωπικά ξέρω ότι αυτό οφείλεται στον Σταύρο” (Βίντεο)

10 Ιουλίου 2022
17:44

Χθες Σάββατο 9/7, σε ενημερωτική ημερίδα στην Φλώρινα με ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Μπαγινέτα, Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης έπλεξε το εγκώμιο του διοικητή του Μποδοσάκειου Σταύρο Παπασωτηρίου, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Από τα πέντε νοσοκομεία διακρίνεται το Μποδοσάκειο. Όχι τυχαία. Προσωπικά ξέρω ότι αυτό οφείλεται στον Σταύρο”.

8 σχόλια

  • Να μην ξεχνάμε ότι με τον Μαλούτα χρηματοδοτησατε μελέτη κατευθυνόμενη προς το κλείσιμο του Μποδοσάκειο.

      • Αυτο καταλαβες εσυ οτι λεει?
        Το μυαλο σας μονιμως στα λουκετα και το κλεισιμο πηγαινει… εχετε εναρμονιστει πληρως με την μπλε κομματικη γραμμη που στοχος ειναι να κλεινει μονο αντι να ανοιγει και μονο αυτο σκεφτεστε ετσι?
        Σου ειπε ενα γεγονος που ακομα και σημερα συζητιεται μεσα στους πολιτικους κυκλους της περιοχης τουλαχιστον η μηπως δεν το ξερεις οτι ο Μητσοτακης θελει να κλεισει νοσοκομεια? Τωρα το ακους πρωτη φορα?
        Με το γελοιο αφηγημα οτι αφου σε μια περιοχη λιγοτερη των 30 χιλιομετρων εχει 2 νοσοκομεια θα πρεπει να κλεισει το ενα να μεινει ενα μεγαλο. Το αλλο που θα ανηκει σε μια περιοχη με μικροτερο πλυθησμο θα κλεισει η θα αλλαξει η λειτουργια του.
        Τωρα το καταλαβες?

        Και ναι στην τελικη αν το θες και ετσι μεταξυ Μαματσειου και Μποδοσακειου το Μποδοσακειο ηταν και ειναι διαμαντι και δεν ειναι τυχαιο που επιλεχτηκε στα χρονια της πανδημιας ως νοσοκομειο αναφορας για κοβιντ. Αυτο λεει παρα πολλα για το ποιο ειναι καλυτερο νομιζω.

  • Ο Γκανατσιος, δεν σου κάνει; Σκέψου μετά από αυτά που λες οι άλλοι θα στεναχωρούν, τα άλλα τέσσερα Νοσοκομεία,τα έχεις υποβαθμιση,,,,

  • Αφού αφήσατε μια πόλη 50+ χιλιάδων κατοίκων και πρωτεύουσα της δυτικής Μακεδονίας, την Κοζάνη, χωρίς νοσοκομείο… δίνετε τα εύσημα σε ένα νοσοκομείο που και αυτό υπολειτουργεί!!!! Εύγε,τα κάνατε μαντάρα σε όλους τους τομείς!!!!…είστε άχρηστοι!!!!

  • Ο/Η Ευτυχως δεν θα ξανακυβερνησετε ποτε και εσυ περιφερεια ξανα ουτε με κυαλια αντε γεια! λέει:

    Ναι ο Σταυρος εκανε αυτο που επρεπε και αλλοι πολλοι επισης
    εσυ 3,5 χρονια ανυπαρκτε τι εκανες εκτος απ το να ανακοινωνεις κρουσματα λες και ελεγες τα νουμερα του τζοκερ και να κουνας το δαχτυλο στους πολιτες σαν το αφεντικο σου εκει κατω στο Μαξιμου?

    Ασε μας ρε κυριε τιποτα πουλα τον σανο σου στα δεξιοσουρδοτρολ της αυλης σου αυτα μπορει να τα χαψουν οτι ξαφνικα νοιαστηκες
    εμεις δεν τρωμε αλλο παπα , αρκετα μας ταισες και εσυ και το συνονθυλευμα σου , 3,5 χρονια σκοταδι και μπαρουφολογια ηταν υπερ αρκετα για 1 αιωνα μαζι σας!

  • Εσύ το πας στο πολιτικό φυσικά, αλλά ο κύριος Σταύρος είναι καλός άνθρωπος πάνω από όλα. Δεν είναι τυχαίο ότι έκανε πράγματα και όσοι τον γνώρισαν λένε καλά λόγια. Κι αυτά τα γράφει ένας συριζαίος. Δεν είναι όλα πολιτική στη ζωή. Άιντε, σας έχουμε βαρεθεί όλους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.