Θα παρακαλούσα τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασσαπίδη, όπως χρηματοδοτεί συλλόγους, σωματεία, επισκευές, συντηρήσεις μοναστηριών κλπ., να αναλάβει την πλήρη νοσηλεία και αποκατάσταση της υγείας του συμπολίτη μας (Γράφει ο Γ. Σιδέρης)

10 Ιουλίου 2022
22:58

Σας προτείνω να διαμαρτύρεστε έστω και γράφοντας και κοινοποιώντας στα ΜΜΕ για οποιοδήποτε θέμα απασχολεί το κοινωνικό σύνολο και τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της καθημερινότητας και της ομαλής συμβίωσης. Και η ντροπή θα ντρεπόταν διαβάζοντας αυτή την έκκληση για βοήθεια. Σε μια δημοκρατία δυτικού τύπου και με ένα σύνταγμα που ορίζει ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι και έχουν τα ίδια δικαιώματα να αποδεικνύεται το αντίθετο.

Όταν στην Ελλάδα του 2022 τα golden boys, τα μπόνους, τα πολυτελή αυτοκίνητα και οι ανεξέλεγκτες σπατάλες εκατοντάδων εκατομμυρίων δίνουν και παίρνουν, είναι ΝΤΡΟΠΗ να μην μπορεί το κοινωνικό σύνολο μέσω ενός θεσμικού οργάνου να συνδράμει στην ανάγκη ενός συμπολίτη μας.

Θα παρακαλούσα τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κασσαπίδη, όπως χρηματοδοτεί συλλόγους, σωματεία, επισκευές, συντηρήσεις μοναστηριών κλπ., να αναλάβει την πλήρη νοσηλεία και αποκατάσταση της υγείας του συμπολίτη μας. «Φίλε Γιώργο, είναι εύκολο, ανθρώπινο και μέσα στις δυνατότητες σου».

ΥΓ 1. Και όπως οι παλιότεροι σίγουρα θυμούνται, ο πλανόδιος φωτογράφος Γιώργος Σιαμέτης φώναζε κάποτε στους δρόμους της Κοζάνης: ʺΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΞΥΠΝΟΥΝ, ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝʺ

ΥΓ 2. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ

 

9 σχόλια

  • Καλά τα λόγια κ. Σιδέρη. Για την κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναλαμβάνει η Περιφέρεια;
    Πριν αρχίσουν οι πυροβολισμοί ενημερώνω ότι προσωπικά βρίσκομαι σε ανέχεια, αλλά δεν κατηγόρησα ούτε έριξα ευθύνες σε κάποιους για την κατάσταση. Δεν είμαι κάποιο πλουσιόπαιδο που μιλάει εκ του ασφαλούς. Επίσης, περαστικά και γρήγορα μέσα από την καρδιά μου!!!
    Τέλος, οφείλουμε όλοι να πιέσουμε για καλύτερα κρατικά νοσοκομεία με όλες τις παροχές και ένα σύστημα υγείας που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών αυτής της χώρας!

    • Με κυβέρνηση Κούλη να μη σου πω τι θα πάρεις και εσύ που προτείνεις “όλοι να πιέσουμε”. Βασικά θα σου πω τι θα πάρεις, ότι και το Σύστημα Υγείας! 😉

  • Θα συμφωνήσω εν μέρει μαζι σου. Φυσικά πρέπει να απαιτήσουμε άρτια και λειτουργικά νοσοκομεία, ειδικά για την περιοχη μας. Είναι όμως μικροπρέπεια να λέμε αν σε κάθε περίπτωση πρέπει να παρεμβαίνει η περιφέρεια. Φυσικά και θα πρέπει να παρεμβαίνει σε κάθε τέτοια περίπτωση η περιφέρεια, που στατιστικά δεν ανακύπτει συχνά ειδάλλως θα παρεμβαίνει επιλεκτικά η θα αδιαφορεί Η παρέμβαση δεν έρχεται να αναλάβει ευθύνες και να βγάλει κάποιον από την ανέχεια, ερχεται να συνδράμει ώστε κάποιος άνθρωπος ανεξάρτητου οικονομικής κατάστασης να λάβει την φρόντιδα που χρήζει και η φροντίδα είναι κοινή για όλους. Εξάλλου ένα τέτοιο εγχείρημα αποκατάστασης προϋποθέτει έναν αγώνα διαδικαστικό στον οποίο η περιφέρεια οφείλει να συνδράμει και μπορει να το κάνει χωρίς κάποια επιβάρυνση. Τέλος, όλοι πλέον βρισκόμαστε σε ανέχεια και κάποιοι έχουν εύθυνη για αυτό, την οποία πρέπει εμείς να τους της καταλογίσουμε.

  • Υπάρχουν και τα κρατικά νοσοκομεία.να πήγαινε στο εξωτερικο ,ναι βοηθήσει η περιφέρεια.αλλα στο διαβαλκανικό…..τότε όλοι όταν έχουμε κάποιο σοβαρό τραυματισμό να πηγαίνουμε στο διαβαλκανικό. ΥΣ.γιατι κάνατε τον φανό και δεν δώσατε τα χρήματα στο παλικάρι;

  • ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΣΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΣΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΨΥΧΙΔΗ ΕΚΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.