Απορίες αναγνώστη για το επίδομα θέρμανσης – τηλεθέρμανσης

11 Ιουλίου 2022
09:47

 

Επίδομα Θέρμανσης – Τηλεθέρμανσης  γνωρίζετε ότι ακόμη και σήμερα (Ιούλιο) εκδίδονται εκκαθαριστικοί  λογαριασμοί αλλά το “σύστημα” δέχεται μόνο όσους έχουν εκδοθεί μέχρι και 30 Ιουνίου? Γνωρίζετε κάτι γι αυτό?

Γιατί μας “ΠΕΤΑΝ-σύστημα” έξω τον αναμενόμενο για πολλούς εκδοθέν εκκαθαριστικό λογαριασμό τηλεθέρμανσης  που θα εκδιδόταν τον Ιούλιο και έχει κι αυτός έχει ένα “μεγάλο” ποσό?

8 σχόλια

  • Για να εκδίδεται ο εκκαθαριστικός κάποιου τον Ιούλιο σημαίνει πώς άργησε να στείλει τις μετρήσεις στην τηλεθέρμανση (και μάλιστα πολύ)άρα και αυτή άργησε με την σειρά της να τον εκδώσει.

  • Η Τ/Θ έκλεισε αρχές Μαίου, ήθελαν περίπου δύο μήνες για να καταγράψουν τις τελικές μετρήσεις και να εκδώσουν τους λογαριασμούς, μιλάμε για πολύ δουλειά εκεί στο μονοπώλιο της ΔΕΥΑΚ.

  • Το σύστημα μας βγάζει εκτός όχι η ΔΕΥΑΚ. Δεν υπάρχει πολίτης της Κοζάνης που να μπορεί να μπει και να δηλώσει, κάτι πρέπει να γίνει από το υπουργείο.
    Επίσης εδώ και 17 μέρες υπάρχει συνέχεια διακοπή σε τηλέφωνα και ίντερνετ από τον ΟΤΕ, άλλο ένα πρόβλημα που μας περνούν τα χρήματα χωρίς να μας παρέχουν υπηρεσίες, μέχρι και τα ΑΤΜ δεν δουλεύουν.
    Επίσης ο δημοτικός φωτισμός είναι ελλιπής σε πολλά σημεία, Επίσης τα αδέσποτα είναι ΜΆΣΤΙΓΑ Επίσης τα χόρτα και τα κλαδιά δένδρων κλείνουν τα πεζοδρόμια και τους δρόμους.
    Αυτά δεν γράφω άλλα

    • Συν αυτά κ πολύ σωστά γράφετε να πω ένα τραγικά παράλογο της αγραφης αναορθοδοξης νομοθεσίας της τηλεθςρμανσης ….Δν έχει πληρώσει η διπλανη κ η από κάτω μου στην πολυκατοικία ΚΑΙ ΚΟΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ..ΕΧΩ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙς ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ….ας συνέλθει λίγο αυτή η μονάδα θέρμανσης κ ας τρέξει δικαστικά όσους χρωστούν και στην τελική ας αρχίσει κατασχέσεις ας στείλει τους χρέη στα ΑΤΜ τους….Ας μάθει ότι αυτός που χρωστάει πληρώνει και να μην διεκδικεί με αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο εκδικητικό …. Ευχαριστώ πολύ.

  • Καταρχήν η νέα ΚΥΑ όπως αυτή δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ πέραν της ημερ/νίας έκδοσης που είναι 30/6/2022, λέει ότι μπορούν να δηλωθούν λογαριασμοί που αφορούν κατανάλωση θέρμανσης έως 31/3/2022.
    Όλοι οι εκκαθαριστικοί αφορούν περίοδο κατανάλωσης έως και τον Μάιο που έκλεισε η τηλεθέρμανση.
    Επομένως με το γράμμα του νόμου δεν δύναται να δηλωθεί ο 4ος εκκαθαριστικός λογαριασμός ασχέτως της ημερ/νίας έκδοσης.
    Μπορεί να δηλωθεί ο τρίτος λογαριασμός.
    Αν παρόλα αυτά κάποιος με δική του ευθύνη θέλει να δηλώσει και τον 4ο λογαριασμό μπορεί να το κάνει βάζοντας ως ημερ/νία έκδοσης την 30/6/2022 και μετά να πάει στην ΔΕΥΑΚ να την αλλάξει.

  • Το σύστημα δεν επιτρέπει νέες αίτησης πάρα μόνο τροποποίηση στα παραστατικά της παλιάς αίτησης.

  • Μια πολυ απλη ερωτηση:

    ΠΟΙΟ ΤΟ “ΣΦΥΞΙΜΟ” ΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ;;;;; Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ” ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ….. “Φευγα κακο απ’τα ματια”………… “Περαστικα” σε οσους μπορουσαν να καταθεσουν και το 4ο – εκκαθαριστικο τιμολογιο εαν ειχε ημερομηνια Ιουνιου…….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.