kozan.gr: Aυτό είναι το αναλυτικό κείμενο – εναλλακτική, βελτιωμένη, πρόταση που αφορά την Ακρινή και παρέδωσε ο Αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης στον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα

11 Ιουλίου 2022
14:16

 

Aυτό είναι το αναλυτικό κείμενο – εναλλακτική, βελτιωμένη, πρόταση που αφορά την Ακρινή και παρέδωσε ο Αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης στον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα.

 

 

 

 

3 σχόλια

  • Στο ίδιο έργο θεατές πάλι οι κάτοικοι του χωριού…
    Μακάρι να βγει ψέμα αυτό πού θα πω αλλά βλέπω ότι για δεύτερη φορά ήρθαν να μας δουλέψουν

  • Τί σχέδιο είναι αυτό Δεν πεζετε Με ψηλά δέντρα να μήν βλέπουν οι κάτοικοι της Ακρινης τά φωτοβολταϊκά.Αραγε πόσο ψηλά θά είναι αυτά τά δέντρα θά φτάνουν μέχρι τήν Βαρδανικα..Με 7.χιλαδες και κάτι ψιλά τόν χρόνο.. καί για 20.χρονια..πολλη χρημα.Οι κάτοικοι της Ακρινης θά γίνουν πλούσιοι.Τι να πω Δεν έχω λόγια τέτοιο σχέδιο δεν υπάρχει πουθενά.εχει ξεπεράσει και το σχέδιο ΜΆΡΣΑΛ.Αιντε ρε κόψτε το Δούλεμα θα δώσετε 60.εκατομιρια σέ αυτό το σχέδιο καί Δεν δίνετε Αλλά 50.εκατομιρια.Για να γίνει η Μετεγκατάσταση του χωριού.ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΣΗ εδώ και τώρα νά φύγουν οι κάτοικοι της Ακρινης και νά αναζητήσουν τής τύχη τούς σέ κάποιο άλλο μέρος τής Ελλάδας.Γιατι έτσι πως πάει αυτό το χωριό σέ 10.χρονια απ’τώρα θά γίνει ένα χωριό φάντασμα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.