kozan.gr: Mε μέλη και ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε, το βράδυ της Δευτέρας 11/7, στο “Άλσος” στο πάρκο του Αγ.Δημητρίου στην Κοζάνη, ο Αλέξης Χαρίτσης (Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) (Βίντεο & 40 Φωτογραφίες)

11 Ιουλίου 2022
22:17

 

Mε μέλη και ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε, το βράδυ της Δευτέρας 11/7, στο “Άλσος” στο πάρκο του Αγ.Δημητρίου στην Κοζάνη, ο Αλέξης Χαρίτσης (Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ). Συζητήθηκαν θέματα τρέχουσας επικαιρότητας.

 

22 σχόλια

  • Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ της Κοζάνης είναι όλοι αυτοί που ερχόταν στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ και με περίσσια αυτογνωσία έτρεχαν να πιάσουν τις πίσω θέσεις γιατί ήξεραν ότι είναι στελέχη της πίσω γραμμής (τελευταίας συγκεκριμένα).
    Είναι όλοι αυτοί που κουνάνε το δάχτυλο με ψευτοηθικα επιχειρήματα απέναντι στη λογική και την αλήθεια. Κατέστρεψαν τη χώρα δίχως κανένα φραγμό παίζοντας τη χώρα στα ζάρια στα τότε eurogroup, καταστρέφοντας τα τραπεζικά ιδρύματα και την κοινωνική συνοχή των πολιτών υποχρεώνοντας μας να βγάζουμε χαρτζιλίκι από τα ATM.
    Σήμερα όλοι αυτοί μαζεύτηκαν για να πούνε τι;

      • Αν είσαι οικονομικά αναλφάβητος δεν σου φταίει ο άλλος που αναφέρει ότι όταν έχεις καπιταλισμό βάζεις όσα χρήματα θέλεις και ότε θέλεις και καείς δε μπορεί να σου πει τι θα κάνεις τα λεφτά σου. Ακόμη, αν δεν είσαι επιχειρηματίας που ασχολείται με το εμπόριο, αδυνατείς να καταλάβεις πόση καταστροφή έφεραν ήταν τα καπιτάλ κοντρολ.

    • Αν θεωρείς χαρτζιλίκι τα 50€ τη μέρα (1500 το μήνα),αν έχεις τέτοιο εισόδημα, καλά ψηφίζεις εκεί που ψηφίζεις.

      Αν έχεις λιγότερα όπως οι περισσότεροι που δουλεύουμε για 600 και 700…να το κοιτάξεις, υπάρχει θέμα.

      • Γερό ξυράφι είσαι όπως όλοι σας, αυτό κατάλαβες για το χαρτζιλίκι και μάλιστα για δικά μας λεφτά από τον λογαριασμό μας!!! IQ ζαιου!

        • Ρε δεν μιλάτε κανένας ποιός προκάλεσε την οικονομική ανέχεια που δεν άφησε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κουτάλι και τα βάζετε με τον μόνο πολιτικό που πάλεψε για τον λαό,που στο τέλος άφησε κάτι στο ταμείο, όλοι σας μόνο κλεψιές και χρέη.

    • Κωστακη…το μαρμαρο το εχουμε πληρωσει ακριβα ως χωρα ως πολιτες ως οτι θελεις….απο οσα χρονια εχει κυβερνησει το συνονθυλευμα σας που θελει να αυτοαποκαλειται και ως νεοφιλελευθερο που ειδικα απο εποχη Σαμαρα της αναπτυξης και των πλεονασματων που δεν ειδε ποτε αυτη η χωρα εχετε μαζεψει ολες τις ακροδεξιες πλεμπες και παριστανετε τους ηγετες μονοι σας. Οσον αφορα για τον σημερινο σας τουριστα με τα 40 ακινητα που παριστανει τον πρωθυπουργο το κρατικοδιαιτο σοι του και ο ιδιος διαχρονικα εχουν φαει και τα πομολα.

      Ειναι τουλαχιστον γραφικο και γελοιο να μιλατε εσεις για καταστροφη οταν καθε φορα που τυχαινει να κυβερνησετε στις πιο δυσκολες στιγμες παντα αφηνετε στο τελος μηδενικα ταμεια η ανεργια χτυπαει ταβανι και στην προκειμενη σημερα οι αυξησεις σε τροφιμα φαρμακα και αλλα πολλα ειναι κι αυτα στα υψη , και απο πανω μας κουνατε και το δαχτυλο οτι για ολα φταινε οι πολιτικοι σας αντιπαλοι ο πολεμος της Ουκρανιας και οτι αλλο σκαρφιζεστε. Λιγη τσιπα δεν βλαπτει λοιπον ναι Κωστακη μου? Τα golden boys σας των 8.000 ευρω το μηνα χτιζουν βιλες για να ζει σαν μαχαραγιας ο Μωυσης σας και το συνονθυλευμα σας.

      Εχετε καταντησει η πιο γελοια και η πιο επικινδυνη κυβερνηση της μεταπολιτευσης
      η κυβερνηση της δικαιολογιας και του ”Παμε παρακατω” χωρις ουσιαστικα μετρα σε τιποτα για να γινει καλυτερη η ζωη των πολιτων.

    • Το 33% Να το σέβεται το 8% που θα γίνει 3% Με τα μυαλά που κουβαλάτε.
      Το πρόβλημα σού είναι ο ΣΥΡΙΖΑ? Με την ΝΔ συμπεθεριασατε και αυτό δεν σας βγαίνει σε καλό από ότι καταλάβατε και κάνετε την “Μαϊμού”

  • Ένα συνοθύλευμα χωρίς πολιτικό λόγο, χωρίς ιδεολογία, χωρίς ούτε έστω ένα «πιασάρικο» σύνθημα ….

    • Μεγαλυτερο συνονθυλευμα παντως απ την ακροδεξια πλεμπα των α(χ)ριστων και του τουριστα με τα 40 ακινητα που παριστανει τον πρωθυπουργο δεν ειναι.
      Μην αγχωνεστε την πρωτια την εχετε σταθερα.

      Τα δικα σας τα πιασαρικα συνθηματα παντως 3 χρονια τα ειδαμε που οδηγησαν την χωρα…

      η κυβερνηση του ”Παμε παρακατω”
      η κυβερνηση του ”Εξυπνα μετρα”
      η κυβερνηση του απολυτου χαους και του απολυτου τιποτα!

  • Που η κατσαρόλα είναι άδεια σήμερα βλέπω να μην σας ενδιαφέρει, σε λίγο θα βάζετε μέσα ΝΔ και Κιναλπασοκ και θα τρώτε!

  • Όσο βιτρίνα του ΣΥΡΙΖΑ είναι τα ίδια αποκρουστικά πρόσωπα του 3 τοις εκατό, δεν υπάρχει ελπίδα. Έχουν τον ανθρωποδιωκτη. Μαζί και η κόρη του συνταξιούχου συντονιστή.

  • Αλλο 50 αλλο 1500.Μονο ο Σταθης μαζευει κοσμο στην Κοζανη.Ζαιοι 3 και ο κουκος δεν ηταν καν εκει……

    • Κάντε εκλογές τότε να δείς τον Στάθη και τον κάθε Στάθη, γιατί δεν κάνετε αφού σύμφωνα με τα ταϊσμένα κανάλια σας είσαστε 10 μονάδες μπροστά;

      • Τρομαξαμε και απο αυτη την μεγαλειωδη ανεπαναληπτη συγκεντρωση και δεν κανουμε εκλογες ….σε αραβωνες πιο πολυ κοσμο βλεπεις. ….οσο για τον Σταθη πρωτος ηταν και πρωτος ειναι!!!!!

  • ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ 3 ΤΑΧΙ…..

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΤΟ 3,5 % ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ…..

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…..ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.