Η ΔΕΗ ζητεί, απ’ όσους κάνουν χρήση, την αποδέσμευση των απαλλοτριωμένων εκτάσεων ιδιοκτησίας του ΛΚΔΜ σε διάφορες περιοχές – Δείτε σε ποιες

12 Ιουλίου 2022
10:47

Η ΔΕΗ ζητεί, απ’ όσους κάνουν χρήση, την αποδέσμευση των απαλλοτριωμένων εκτάσεων ιδιοκτησίας του ΛΚΔΜ σε διάφορες περιοχές – Δείτε σε ποιες.

14 σχόλια

  • Στην Ακρινή τούς πληρώσατε ένα κάρο λεφτά και μετά τούς κάνατε και τα γκρέμισαν Πίος θα πληρώσει όλα αυτά τα σπασμένα που δώσατε πανό από μισό εκατομμύριο ευρώ σε όλους και παραπάνω εκεί δεν έχουν ευθύνες. Οι διευθυντές. ο δήμαρχος. ο περιφερειάρχης..

  • Καλημέρα και καλωσορίσατε στη νέα πραγματικότητα όπου οι πρώην γεωργικές εκτάσεις θα “διαμορφωθούν” για να φιλοξενήσουν τις επενδύσεις σε ΑΠΕ των Στάση, ΕΛΠΕ και λοιπών επενδυτών.
    Η νέα εποχή για τη Δυτική Μακεδονία μπαίνει μπροστά: ανεργία, ασχήμια, καταστροφή περιβάλλοντος, άναρχη τοποθέτηση ΦΒ.
    Μπράβο στη διοίκηση των αρίστων – αχρήστων.

    • Συριζαιοι υπομονη,για αλλα 4 χρονια ο μητσοτακης θα ειναι πρωθυπουργος και εσεις θα καταστροφολογειτε ακαταπαυστα!!!

      • Πήγαινε να φας σανό από τα χωράφια που έκανε φωτοβολταϊκά η κυβέρνηση. Ωχ, περίμενε, ούτε σανό ούτε άχυρο έχουν… Μόνο πέτρες και συλλέκτες. Αλλά ούτως ή άλλως εσύ τα καταπίνεις αμάσητα! Από κάποιον που ανήκει στην δεξιά αλλά όχι στου Κυριάκου την δήθεν δεξιά.

        • Τσιριζαιοι και το 2019 λεγατε οτι οι δημοσκοπησεις ειναι ψευτικες και χασατε τις ευρωεκλογες με 11 μοναδες τις εθνικες με 9 μοναδες και στις αυτοδιοιηκητικες δεν κερδισατε ουτε μια περιφερεια ουτε εναν δημο!!! Στις εκλογες του μαιου που θα τις ξαναχασετε εσας παλι οι δημοσκοπησεις θα σας φταινε!!!!

  • Η ΔΕΗ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΣΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.