Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Πτολεμαΐδα:”Ας επιληφθούν οι αρμόδιοι για να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός” (Φωτογραφίες)

12 Ιουλίου 2022
19:06
Σας στέλνω αυτές τις φωτογραφίες από την παιδική χαρά στο παλιό πάρκο απέναντι από το αστυνομικό τμήμα Πτολεμαΐδας να επιστήσω την προσοχή σε κάθε αρμόδιο γιατί θεωρώ ότι κρύβεται μεγάλος κίνδυνος. Οπως βλέπετε οι βίδες που υπάρχουν από την εσωτερική πλευρά στην περίφραξη ακριβώς πίσω από αυτή τη μικρή πινακίδα μπορεί να αποτελέσουν την αιτία γινα τραυματιστεί κάποιο παιδί που θα πέσει πάνω εκε. Ας επιληφθούν οι αρμόδιοι.

Κοινοποιήστε:

3 σχόλια

  • Στην πλατεία και στο πάρκο του κλειστού γυμναστηρίου οι τσουλήθρες κουνιούνται τόσο πολύ,ανησυχητικά. Κάνετε έναν έλεγχο πριν γίνει κάτι.Θα συνιστούσα να μπαίνουν τμήματα ξεχωριστά από τσουλήθρα, ορειβατικά σκοινιά κτλ.Ανεβαινουν τα παιδιά παίζουνε κυνηγητό κ.α και εκεί που στέκονται για να κάνουν τσουλήθρα, (ίσα που χωράει ενα παιδι )το δεύτερο βρίσκεται στο κενό.αναφερομαι πάλι στην τσουλήθρα στο κλειστό γυμναστήριο,ακόμη και να περιμένει το επόμενο τη σειρά του ,θα την περιμένει στο κενο¡Όπως κ το μονόζυγο (κλειστο)κουνιέται τραγικά.Βεβαια τις προάλλες είδα έναν κύριο να γυμνάζεται,αλλά δεν γνωρίζω τις προδιαγραφές των κιλών για το μονόζυγο.Το ένα είναι αρκετά ψηλό οπότε φαντάζομαι πως είναι κ για κάποιον βαρύτερο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.