kozan.gr: Σχεδόν 6000 ευρώ αποζημίωση από το Δήμο Κοζάνης σε δύο συμπολίτες μας για τη ζημία που υπέστη το αυτοκίνητό τους – αλλά κι οι ίδιοι – μετά από εκτροπή (του αυτοκινήτου τους) λόγω κακής συντήρησης σχάρας φρεατίου

13 Ιουλίου 2022
07:39

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, σχεδόν 6000 ευρώ αποζημίωση θα καταβάλει ο Δήμος Κοζάνης σε δύο  συμπολίτες μας για τη ζημία που υπέστη το αυτοκίνητό τους – αλλά κι οι ίδιοι – μετά από εκτροπή (του αυτοκινήτου τους) λόγω κακής συντήρησης σχάρας φρεατίου. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Κοζάνης έκανε εν μέρει δεκτή την αγωγή τους και υποχρεώνει το Δήμο Κοζάνης να καταβάλλει στον πρώτο από τους ενάγοντες το ποσό των 4.910,15 ευρώ και το ποσό των 1.000 ευρώ στη δεύτερη, με το νόμιμο τόκο από την επίδοση της αγωγής δηλ. από 20-5-2019.

kozan.gr

8 σχόλια

  • Με αφορμή αυτό ας κάνουν τώρα τον κόπο να τακτοποιήσουν τις σχάρες και τα καπάκια από τα φρεάτια και να τα οριζοντιώσουν με το οδόστρωμα.

  • Τα χρήματα που θα δοθούν στους ζημιωθέντες από υπαιτιότητα των υπευθύνων θα εισπραχθούν από τους πολίτες.
    Οι υπεύθυνοι προφανώς θα συνεχίσουν να χασκογελάνε! εις υγείαν των κορόϊδων…

    • Τα ανήψια και οι θυγατέρες που τα κονόμησαν από τα φωτοβολταικά δεν νομίζω να είναι του ΛΕΥΤΕΡΗ?

  • Επειδή κάποιοι στο δήμο Κοζάνης δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, ο δήμος αναγκάζεται να προχωρήσει σε ποσά αποζημίωσης για ζημιές που προκλήθηκαν σε συμπολίτες μας από την ανευθυνότητα τους!!!! Να θυμίσουμε εδώ πως τα χρήματα του δήμου είναι από σε μεγάλο βαθμό χρήματα από τα δημοτικά τέλη, δηλαδή προέρχονται από τις τσέπες των δημοτών και θα έπρεπε κάποια στιγμή οι ανεύθυνοι υπάλληλοι να απολύονται!!!!…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.