kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Απολογισμοί Αντιπεριφερειαρχών άνευ ουσίας – και κωμικού περιεχόμενου – στις πλείστες των περιπτώσεων – για την Περιφερειακή Αρχή του Γ. Κασαπίδη

14 Ιουλίου 2022
08:57

Ολοκληρώνονται, σιγά – σιγά, οι απολογισμοί του 1ου Εξαμήνου του 2022 για τους Αντιπεριφερειάρχες της Περιφερειακής Αρχής του Γ. Κασαπίδη. Απολογισμοί άνευ ουσίας – και κωμικού περιεχόμενου – στις πλείστες των περιπτώσεων – κρίνοντας από το γεγονός ότι Αντιπεριφερειάρχες παρουσίαζαν ως “σημαντικότατο έργο”  ακόμη και  τις εισηγήσεις τους στα Περιφερειακά Συμβούλια ή σε διάφορες επιτροπές. Αστεία πράγματα. Ένα από αυτά τα διασκεδαστικά “show” διαδραματίστηκε, χθες Τετάρτη 13/7, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας όπου συγκεντρώθηκαν καμιά 50αρια άτομα, στη συντριπτική πλειοψηφία θεσμικοί κι υπηρεσιακά στελέχη (ζήτημα να ήταν δέκα πολίτες χωρίς κάποια από τις προαναφερόμενες ιδιότητες),  για να ακούσουν τον απολογισμό, από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης, Αικατερίνη Δαδαμόγια, η οποία, όπως κι οι υπόλοιποι Αντιπεριφερειάρχες, ουσιαστικά διάβαζαν πίνακες και παρουσίαζαν στοιχεία  τα οποία, πλην, εξαιρετικά, ελαχίστων εξαιρέσεων, επρόκειτο γι’ αυτά τα λεγόμενα “κλασικά” και καθιερωμένα που “τρέχουν” και προγραμματίζονται από τις υπηρεσίες τού κάθε φορέα, ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν. Όταν δεν έχεις να δείξεις τίποτα κάνεις – τέτοιους – απολογισμούς. “Γυμνοί οι βασιλιάδες κι οι βασίλισσες”, με πρωτεύοντα τον Περιφερειάρχη, μπορούν να συνεχίσουν να αυτο-κολακεύονται ή να κολακεύονται από τον περίγυρο τους ή τους  συνήθεις υπόπτους των ΜΜΕ, που πορεύονται με την εκάστοτε εξουσία, απομυζούν – απ’ αυτήν, μέχρι το μεδούλι – ό,τι μπορούν και στη συνέχεια, όταν, αυτή, έχει πλέον παρακμάσει (ανεπιστρεπτί), την εγκαταλείπουν άρον – άρον αφού δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν. Και καλά αυτοί, τη γνώριμη δουλειά τους επιτελούν, το ερώτημα είναι, τι γίνεται με αυτούς που ασκούν διοίκηση; Πέρασαν τρία χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων τής εν λόγω Περιφερειακής Αρχής κι οι πολίτες – εκτός από υποσχέσεις κι όμορφα λόγια – για χρήματα που για πρώτη φορά έρχονται στην Δ. Μακεδονία (αλλά που ποτέ δεν φτάνουν), δεν αντιλήφθηκαν τίποτα που να βελτίωσε – έστω και κατά το ελάχιστο – την ποιότητα ζωής τους. Λόγια, λόγια …και κωμικοί απολογισμοί.  Η αλαζονεία κι η έπαρση από την οποία διακατέχονται εκείνοι που διαμορφώνουν το μέλλον της περιοχής, δεν τους επιτρέπει να αντιληφθούν την πραγματικότητα, σε αντίθεση με τους πολίτες, που διαπιστώνουν καθημερινά πως δεν είναι “στραβός ο γιαλός” και πως υπάρχουν άνθρωποι, με ονοματεπώνυμο, που ευθύνονται για όσα βιώνουμε και θα βιώσουμε λίαν προσεχώς.

Η Χύτρα

 

39 σχόλια

  • Το ονοματεπώνυμο της ευθύνης της κατάντιας που βιώνουμε είναι ένα και λέγεται ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ. Ανικανότητα διοίκησης σε συνδυασμό με έπαρση δημιουργούν μια τραγελαφική κατάσταση που δυστυχώς πληρώνουμε εμείς και τα παιδιά μας στη Δυτική Μακεδονία. Απλά πράγματα, Δεν μπορεί το παλικάρι όπως είπε και ο Άγγελος Αναστασιάδης παλιά.

    • Είναι αλήθεια ότι στο γραφείο του ΠΡΏΗΝ βουλευτή ΚΑΣΑΠΙΔΗ στεγάζεται ο ΝΥΝ βουλευτής ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ? Είναι αλήθεια ότι τα έχουν βρει μεταξύ τους και μας δουλεύουν?

      • Όνειρα βλέπεις μάλλον.
        Άλλο συγγενικό πρόσωπο Βουλευτή είναι συνεργάτης του Κασαπίδη.
        Άλλωστε ο Κασαπίδης βοήθησε τον Κωνσταντινίδη στις εκλογές του 2019.
        Αυτά έχουν καταγραφεί και θα τα βρει μπροστά του

  • Οι ανύπαρκτοι νομίζουν πως μπορούν να κοροϊδέψουν τον κόσμο με τεχνάσματα. Φαντάσου πόσο υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.

  • Ετοιμάζουνε τον Δημήτρη Σαββόπουλο για Υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας οι περιφερειακοί Σύμβουλοι του Κασαπίδη που τώρα τελευταία δεν ασχολούνται μαζί του.
    Κιοσές,Γιάτσιος, Γκατζαβέλη,Λυσσαρίδης και άλλοι Υποψήφιοι με Δημήτρη Σαββόπουλο..
    Κασαπίδη Τελειώσες θα Κάθεσαι στην Αντιπολίτευση εκει που κάθεται ο Καρυπίδης..αλλα μάλλον δεν θα αντέξεις και θα φύγεις…

  • Κασαπίδη θα σου Φύγουμε πολλοί.Ηδη ο Φωλινας στα Γρεβενά ετοιμάζει Ψηφοδέλτιο για το Δήμο.θα την Πατήσεις εκεί.Μονο τον Χατζηζηση τον Λάμπρο θα έχεις υποψήφιο εκεί.εβαλες τον Φωλινα και κάνει δουλειά για να είναι Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών.

  • Ο ΠΙΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΥΠΥΔΗΣ ΠΑΡΕΑ…..ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΨΑΙΤΕ…ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ…..

  • Κασαπιδη ότι και να Κάνεις δεν έχεις τύχη.ηδη οι Σύμβουλοι σου ετοιμάζουνε τον Διάδοχο αρκετοί είναι Αυτοί.μονος σου θα μείνεις και με μερικούς Συμβούλους όπως η Δαδαμογια,ο Βαβλιαρας και ο Κιανας και ο Μάνος.οι Πιστοί σου Συνεργάτες.

  • και διηγ΄ψντας τα θα κλαις ! μια χαρά ήσουν με τα 10χίλιαρα του βουλευτή κάθε μήνα χωρίς κανένα άγχος και κούραση, τι το ήθελες να μπλάξεις με ευθύνες αφού δεν το κατάχεις το άθλημα ! δεν σου έφτανε το … καλό παιδί … που μιά χαρά εξασφάλιζε την εκλογή σου και έκρυβε όλα τα υπόλοιπα κάτω από το χαλί !

  • ΔΥΣΤΥΧΏΣ Η ΈΠΑΡΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΊΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ

  • Πόσο λίγοι και άδειοι ουσίας είναι όλοι οι αιρετοί,
    σε μία τέτοια δύσκολη συγκυρία για την περιοχή μας.
    Κρίμα.

  • Δεν φταιει ο Κασαπίδης, τέτοιος ηταν πάντα. Δυστυχώς έχουμε εκτεθεί όλοι εμείς που τον ψηφίζαμε 20 χρόνια και δεν είχαμε καταλάβει ότι δεν ειναι ικανός να μοιράσει σε δυο γαιδουρια άχυρο. Για βουλευτης, λεβάντες, βόλτες και αερολογίες ήταν μια χαρά. Τώρα δυστυχώς στην θέση ευθύνης και αποφάσεων που είναι μας εχει πάρει στον βυθό μαζί του. Kozan συγχαρητηρια γιατί βγάζεις αλήθειες χωρίς να φοβασαι το κόστος.

      • Όποιον και να ψηφίσεις ο νεκρός δεν ανασταίνεται πλέον. Πρέπει όμως να πάρει ένα καλό μάθημα και να προσγειωθεί στην πραγματικότητα το καλό παιδί που μας πούλησε φούμαρα για μεταξωτούς Δράκους και έστειλε τα παιδιά μας στην ξενιτιά. Ποιο χρήσιμος θα είναι ξανά με την κάμερα και τα χαμπερια. Εσύ κολαούζε δεν σε φοβάμαι τα έχεις ανοιχτά τα μάτια και με τον επόμενο εκεί θα είσαι τριγύρω να έρπεσαι και να γλύφεις.

        • Βλέπω Αμανατίδη Περιφερειάρχη με τον Μαλούτα Αντιπεριφερειάρχη … οι φίλοι και συνεργάτες για άλλα 40 χρόνια μαζί!!

  • Κανένας μα κανένας μέχρι τώρα δεν έχει κάνει απολογισμό. Αυτός ο Περιφέρειάρχης είναι ο μόνος που κάνει.Οι δυσαρεστημένοι κακώς είναι δυσαρεστημένοι. Όλοι πρέπει να περάσουν από τη διοίκηση. Η Κ. Δαδαμογια δεν έπρεπε να είναι αντιπεριφερειαρχης δηλαδή; Το ενδιαφέρον της για την περιοχή είναι μεγάλο. Κατ αρχήν είναι εργατική επίσης επιστήμονας.

  • Είμαστε αχάριστοι αν και έχουμε βοηθειθει αφάνταστα από την Περιφερειακή αρχή
    Θα γίνει η γέφυρα Σερβιων,θα φωταγωγηθεί η γέφυρα Ρυμνίου,θα γίνει ο δρομος προς Τριγωνικο και άλλα τόσα έργα σε όλη τη Δυτική Μακεδονία,που έχουν αλλάξει τη ζωή μας
    Τι άλλο θελουμε

    • ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ
      απο ΘΑ δεν παιζεται ο Κασαπιδης
      απο πράξεις ειναι το θεμα οτι δεν εχει κ ουτε προκειται να γινει τιποτα απο αυτον

  • Όλα καλά βαίνουν. Δεν πτοείται κανένας από τα κακά σχόλια. Ούτε και ο κόσμος θα επηρεαστεί από αυτά. Αν έχουν δουλειές, αν αρχίσει ο αναπτυξιακός, αν αρχίσει η απορρόφηση, αν συνδεθούν τα φωτοβολταϊκα και επιτέλους ο Περιφέρειάρχης αξιοποιήσει τους πραγματικά καλούς υπαλλήλους θα δείτε τι ανάπτυξη θα έχουμε.

  • Όλα καλά λέει το τεμπελόσκυλο της ΖΕΠ που παίρνει το μισθό για να ξύνεται. Ο κόσμος φοβάται να παει στο φουρνο δεν ξερει πως θα βγει ο μηνας και οι γλυφτες τρωνε με χρυσα κουταλια και ολα καλα. Εύγε Κασαπίδη!!

    • Αλήθεια ???? Τότε να ψηφίσεις τον Τσιπροκιο για να φας με χρυσά κουτάλια ,όπως ακριβώς έτρωγες πριν τρία χρόνια . ψεκοζαιε ε ψεκοζαιε !!!

  • Εμείς φίλε μου που ζούμε; άκου λέει φοβάται να πάει στο φούρνο. Όνειρα θερινής νυκτός. Έχεις πάει σε γλέντια να δεις πεινες που έχουν όλοι; έχεις πάει σε γάμους και βαφτίσια να δεις πεινες….

  • ο κασαπιδης θα τα βρει μπροστα του,ειναι δυνατον να ειναι αντ/ρχης ητελευταια σε ψηφους δαδαμογια και οχι η πρωτη γκατζαβελη;στην καστορια 2αντ/ρχες και 1 προεδρος περιφερειακου και ο μονος χωρις ρόλο ο πρωτος και με τεραστια διαφορα σε ψηφους κοντα στις 4000 χιλιαδες απο την δευτερη Σαββοπουλος;γελαει ολη η καστορια με τις αλλαγες σου κασαπιδη,γρεβενα για κλαματα,φλωρινα αστα να πανε,βουιξε ο κοσμος οτι ετοιμαζουν τον Αμανατιδη για περιφερειαρχη,και στα κεντρικα στην αθηνα πολυ προβληματισμενοι,ειδικοι συνεργατες για κλαματα με υφος καρδιναλιων,συμβουλοι που βαλανε σε τετοιες θεσεις την κορη τους λες και τα αλλα παιδια δεν εχουν προσοντα,συριζαιοι που πολεμησανε τον κασαπιδη βολευονται με 4μηνες συμβασεις,τα ξερεις αυτα κυριε κασαπιδη;για ψαξτο αν δεν γνωριζεις;

  • Κασαπιδης ο κυριος τιποτα με μπολικο καθολου
    που τον υποστηκαμε στην πιο χειροτερη περιοδο για την περιοχη μας
    βλεπε πανδημια και απολιγνιτοποιηση.
    Δε θα ξαναδει περιφερεια ουτε με το κυαλι
    ειναι ο ορισμος της ανικανοτητας και της ανυπαρξιας σαν τον φιλο του τον Μητσοτακη.

      • Πολυ καλυτερα θα τα καταφερνα απο τον κυριο τιποτα που γλυφεις. Ζησε με τις κοτες στα κοτετσια και τους κηπους , αυτος σας αξιζει!

        • Άντε και πρωθυπουργός μετά από περιφερειάρχης . Πλανητάρχης όμως να ξέρεις δεν θα γίνεις ποτέ ,σε αυτη την θέση έχει διοριστεί με ισόβια θητεία ο Αλεξιος ο Νταουλιερης .
          Αχ Πανούλη μου , δυστυχώς τον έκοψες τον άλσο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.