Ο Ε.Ο.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ διοργανώνει την Κυριακή 17.7.2022 εξόρμηση συντήρησης – σηματοδότησης μονοπατιών στα Πιέρια 

15 Ιουλίου 2022
23:15
Κανένα σχόλιο

Ο φετινός χειμώνας άφησε αρκετά προβλήματα στα μονοπάτια μας, που χρειάζονται συντήρηση. Ο ΕΟΣ Κοζάνης αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να οργανώσει δράσεις συντήρησης και σηματοδότησης, ώστε να μπορούμε με άνεση και ασφάλεια να κινούμαστε στα βουνά μας.
Την ερχόμενη Κυριακή 17 Ιουλίου 2022 θα καθαρίσουμε από βλάστηση και πτώσεις δέντρων, ενώ παράλληλα θα γίνει ενημέρωση σηματοδότησης, στα μονοπάτια των Πιερίων που οδηγούν από τα Λιβάδια Καταφυγίου προς το χωριό Καταφύγι αλλά και το ορειβατικό μας καταφύγιο στη Θέση Λαγομάνα.
Πληροφορίες – συμμετοχές στα τηλ. 6948001652 (Αλ. Ι. Τσολάκης) & 6945101984 (Μπ. Κελεσίδης).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.