Γ. Αδαμίδης: Έρχεται δελτίο στο ρεύμα. Η χώρα θα αντιμετωπίσει θέμα ενεργειακής επάρκειας. Χρειαζόμαστε ένα χρόνο για την εξόρυξη λιγνίτη (Bίντεο)

17 Ιουλίου 2022
10:53

 

Βέβαιος πως η χώρα μας θα αντιμετωπίσει ζήτημα ενεργειακής επάρκειας, λόγω της έλλειψης φυσικού αερίου, δήλωσε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σχολιάζοντας στα αναλυτικά γεγονότα του Star τα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση μετά από έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό.

Ο Γιώργος Αδαμίδης προειδοποίησε πως έρχεται δελτίο στο ρεύμα, εκ περιτροπής διακοπές ρεύματος δηλαδή και εξήγησε γιατί η εξόρυξη λιγνίτη που αποφάσισε η κυβέρνηση δεν είναι εύκολη υπόθεση πια για την χώρα μας που ακολούθησε άλλη ενεργειακή πολιτική τα τελευταία χρόνια.

«Δεν υπάρχει πια το προσωπικό. 4.500 εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν βίαια….Τζόγαραν την χώρα για τα συμφέροντα του φυσικού αερίου… Για να εξορυχθεί ο λιγνίτης χρειαζόμαστε ένα χρόνο….Οι τιμές που θα δούμε σύντομα δεν θα έχουν προηγούμενο» είπε ανάμεσα σε άλλα ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

29 σχόλια

    • θα δειτε..κοντα ειναικαι οι εκλογες..που δεν σας συμφερουν φυσικα.γιατι θα δδιετε πωσ ουτε τριτο κομμα δεν θα βγειτε..βεβαια θα πειτε οτι εσεισ αγωνιζεστε αο τωρα οχι για το 2022 η 23..αλλα για το 2029..ενταξει..εχετε δικηο..θα ερθυν καλυτερες μερες το 2029 για εσας..ο μητσοτακησς θα τα εχει παρατησει εως τοτε ..φανταζωμαι..οποτε θα εχετε σοβαρες ελπιδες να δειτε το κομμα βοθρος να παει καλα..

  • Και μετα λενε οτι ειναι μονο συνδικαλιστης..ολα τα ξερει..συνεχισε να κλαις στα καναλια και θα σε βαλει στο ψηφοδελτιο..εχεις αλλωστε τοση αγνια γα τον λαο και θελεισ να προσφερεισ τοσα για τον λαο..μονο συνδικαλιστης δεν μπορεσς να δωσεισ αυτα που ηθελες και μπορουσες..αν γινεισ βουλευτης υπουργος θα τα καταφερεισ,,..αντε και πρωθυπουργος..πολιτικο κεφαλαιο ο αδαμιδης..για γελια εισαι οπωσ και ολοι στο κομμα σου..καλψε..συνεχισε..

  • Αγαπητέ κ. Αδαμιδη αν όπως λέτε θέλει ένα χρόνο για να παραχθεί ο λιγνίτης σημαίνει ότι τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούσατε , εύκολα κοιτάσματα λιγνίτη και δεν κάνατε επενδύσεις στα ορυχεία.. Δεν είδε ούτε άκουσε κανείς ΜΙΑ , όντος ΜΙΑ λέξη από εσάς για το θέμα της παραγωγής. Συνεπώς κοιτάξτε πως θα μπείτε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, και αφήστε τη διαχείρηση της ΔΕΗ σε αυτούς που ξέρουν…

      • Φίλε, δεν είναι όλοι φτυαρίστες. Δεν υποτιμώ τους εργάτες. Τιμή τους και καμάρι τους και φυσικά είναι απαραίτητοι. Απαραίτητο είναι όμως να βγει κάποιος στον ΣΚΑΪ και να μιλήσει απέναντι στον Πορτοσάλτε. Εσύ μπορείς; Δια δοκίμασε πρώτα να δώσεις μια συνέντευξη σε ένα τοπικό κανάλι, για να δεις. Ταλέντο είναι αυτό και ο Αδαμιδης το έχει με το παραπάνω. Τα λέει. Μην το υποτιμάς αυτό και καθόλου.

        • Το θέμα φίλε μου δεν είναι τα λες αλλά τι λες . Κι ο Αδαμιδης το μόνο που κάνει είναι λαϊκίστικη αντιπολίτευση στην κυβέρνηση .Ας κάνει πρώτα την αυτοκριτική του για τα πεπραγμενα του στην ΔΕΗ και μετά συζητάμε για την εγκυρότητα του λόγου του .

          • Ποια πεπραγμένα ρε φίλε?
            Αυτός κυωερναει τη ΔΕΗ?
            Αυτός η δουλειά του ήταν να υπερασπιστεί το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ
            Μη λέτε ότι θέλετε
            Τι λαϊκισμό και σαχλαμάρες?
            Άδικο είχε που φώναζε τόσα χρόνια ότι οι κυβερνοντες εγκληματουν εναντίον του λαού και του κράτους καθώς διαλύουν τη ΔΕΗ και την παραγωγή ρεύματος από δικό μας καύσιμο?
            Έλεος δηλαδή
            Το κόμμα σας και τίποτα άλλο δε μετράει

        • Ξεχάσαμε δεν είναι φτυαριστας αλλά σαν ηθοποιός του θεατροδρομίου μοστραριζονταν στη ΔΕΗ οταν και καλά δούλευε μαζί με κάτι άλλους !!

  • Γιωρικαμ ας ό Πορτορας, στον Άης Πτολεμαΐδας ήσουν δίπλα στην Μπιρμπίλο επί ΠΑΣΟΚ που σταματούσε την λειτουργία τών μονάδων,καμαρωτος καμαρωτος στον Άης Καρδιάς επί ΣΥΡΙΖΑ ήσουν δίπλα στον Σκουρλέτη και τόν άλλο από την Κρήτη υπουργό και έκλεισαν όλες τίς μονάδες ,σύνολο στην περιοχή οκτώ μονάδες . Αυτά για την ιστορία, όσο για την τωρινή κυβέρνηση έκανε μέγα λάθος και έστω έτσι θά λειτουργήσουν για λίγα χρόνια ακόμα.Δυστυχως τό πολιτικό σύστημα τής περιοχής πρώτου και δεύτερου βαθμού και τό πολιτικό σύστημα γενικώς είναι πολύ κατώτερο τών περιστάσεων . Δυστυχώς

  • Αδαμιδη είμαι σίγουρος ότι αν ήταν στο χέρι σου θα έκοβες το ρεύμα μεχρι τις εκλογές , γιατί μόνο έτσι έχετε πιθανότητες να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα και εσυ βουλευτής .

  • Το γεγονός πως κάποιοι βάζουν την Ν.Δ. πάνω από το συμφέρον τους και την πόλη τους με ξεπερνάει.
    Όταν όμως υποστούν προσωπικά τις επιπτώσεις της ολέθριας αυτής πολιτικής για τις πόλεις της Κοζάνης και Πτολεμαίδας, τότε θα γράφουν άλλα.

    • Ποια ΝΔ , ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ? Η απόφαση για την απολιγνιτοποιηση της ενέργειας έχει αποφασιστεί εδώ και χρόνια από την ΕΕ στα πλαίσια μείωσης των εκπομπών CO2 . Η κυβέρνηση της ΝΔ απλώς επίσπευσε κατά πέντε χρόνια αυτή την απόφαση . Ας όψετε ο πόλεμος και έκρηξη στις τιμές του φυσικού αερίου για να μείνουμε ζωντανοί οικονομικά ως Κοζανίτες μερικά χρόνια ακόμα .

    • Έχω γνωστούς που ακόμη τρώνε από τη σύνταξη του μπαμπά της ΔΕΗ και παρακαλάνε να κλείσει η ΔΕΗ. Δεν παίζονται.

  • Βρε σουρδοποντιοχωριατουλια τί τσιριζετε; όλα τά χρόνια τους ψηφίζετε όλους αυτούς μαζί και φασίστες και τώρα σας έπιασε πρεμουρα για τον τόπο και τους κατοίκους;🙄🤣 Έχετε λεφτά βρε σουρδοποντιοχωριατουλια…τόσα εφάπαξ, τόσες απαλλοτριώσεις, τόσοι μισθοί δημοσίων υπαλλήλων, τόσες συντάξεις παχουλές ΑΚΟΜΑ παίρνετε…ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ.

  • Δε πειράζει που η παχιά αγελάδα ΔΕΗ ψόφησε…τώρα είμαστε χαρούμενοι που θα αγοράζουμε αμερικανικό LNG

  • Πρώτη φορά βλέπω ανθρώπους χωρίς νόημα στη ζωή τους … Γίνεται να είσαι ΝΔ και να βγαίνεις ακόμα να τους στηρίζεις μετά από αυτά τα τρία χρόνια ; Όχι ότι υπάρχει κάποιος ικανός να σώσει την παρτίδα αλλά όχι ρε παιδιά ανοίξτε λίγο τα μάτια σας μη κοιτάτε μόνο την δική σας κατσίκα , δε θα μας βγει σε καλό .

    • Και ποια η λύση να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ ? Συγγνώμη αλλά τα αγαπημένα φρούτα είναι τα κεράσια και όχι ο λωτός.

      • Αμα νομιζεις οτι η λυση ειναι να ψηφιζεις τοτε ΝΔ μετα απ αυτα τα 3 χρονια που περασαμε μες στην καταστροφη που μας προσφεραν και την απογοητευση , συνεχισε να τους ψηφιζεις.
        Δεν θα σου υποδειξει ουτε ο επανω ουτε εγω ουτε κανεις τι να ψηφισεις φιλε. Μονος σουυ πρεπει να το καταλαβεις , να εχεις ματια και αυτια ανοιχτα και οχι να κοιτας μονο οπως λεει και ο φιλος επανω την δικη σου κατσικα.

        Η πραγματικοτητα παντως ειναι οτι με Συριζα αυτα τα χαλια δεν τα ειχες που εχεις τωρα. Ευτυχως αυτο ειναι μια πραγματικοτητα που το λεει η ιστορια και οχι ο Συριζα μονο.

        • αυτοί δεν μπορούν να δουν μισό μέτρο πέρα από την παλαιοκομματίλα τους….όλη μέρα τρέχουν στους λογιστές για κανένα επίδομα, αλλά εκεί κολλημένοι στην εικονική πραγματικότητα της ΝΔ της αριστείας και της ευημερίας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.