kozan.gr: Εκτός απροόπτου, στη Σιάτιστα, τη Δευτέρα 18/7, ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης προκειμένου να παραστεί στη κηδεία του εθνικού ευεργέτη Νικόλαου Παπαγεωργίου

17 Ιουλίου 2022
21:55

Εκτός απροόπτου, στη Σιάτιστα, τη Δευτέρα 18/7, ο Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης προκειμένου να παραστεί στη κηδεία του εθνικού ευεργέτη Νικόλαου Παπαγεωργίου, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας.

20 σχόλια

      • Ακριβως επειδη εχουμε τον τουριστα που γλυφεις γι αυτο εχουμε τοσες κρισεις τουλαχιστον σε οτι αφορα τα … της Ελλαδας.
        Φροντιζει ο μπαρουφας σας να μας κανει καθε μερα ολο και πιο φτωχους και πιο εξαθλιωμενους. Αντε να παρεις κανενα σουβλακι τωρα με το power pass των 10 ευρω

        • Ασε μας ρε Πανούλη . Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια . Αν δεν γουστάρεις αλλαξε χώρα γιατί τον Μητσοτακη θα τον έχεις πρωθυπουργό για αρκετά χρόνια . Ποτέ ξανά στην εξουσία η αριστερά του μίσους και του διχασμού .

          • ΕΛα γραφικο δεξιοσουρδοτρολ εχεις κουρασει καθε μερα τα ιδια και τα ιδια λες και εσυ
            πρωτον μπουφε δεν λεγομαι Πανουλης….και δευτερον αλλαξε εσυ χωρα και ο συρφετος σου γιατι προδοτες και κηφηνες δεν χρειαζομαστε. Αρκετα μας διχασατε 3 χρονια τωρα δε θα παρουμε αλλο.

  • Ο/Η Ο απτόμενοςτην Ελλάδα και καπνίζουσα δεν άφησε τίποτα ορθιο.Ψαλμικακης Δαυιδιδ λέει:

    Το 2022,δεν έγινε σεισμος,πάνω από 5 Ρίχτερ,το σύστημα όπως είπε διαπρεπής σεισμολογος συσσωρεύει ενεργεια!
    Ο ερχόμενος στη Σιάτιστα και ποιών αυτήν τρέμει,
    Μείνε εκεί που εισαι

    • Καλημερα θα ειναι μονο οταν ο τουριστας σου με τα 40 ακινητα αμφιβολου προελευσεως πεσει πανηγυρικα. Μεχρι τοτε η Ελλαδιτσα και πιο συγκεκριμενα η περιοχη μας θα ζει στο μαυρο σκοταδι που την βυθισε ο συρφετος σας 3 χρονια τωρα.

      • Τον παπαδημουλη δεν τον φτανει στα σπιτια,ρε αει σαπερα αριστεροκουλτουριαρηδες με καπιταλιστικες τσεπες….ουτε και Σταθακη τον πρωην υπουργο σας….ουτε και την αλλη με το ξενοδοχειο στην Κρητη…και .και…

  • Έτυχαν πολλές κρίσεις στον Κούλη και τις αντιμετώπισε με μεγάλη επιτυχία. Πρώτοι σε ποσοστά θανάτων, πρώτοι σε πληθωρισμό, πρώτοι σε απ’ ευθείας αναθέσεις, πρώτοι στα επιδόματα κάτω των 50 ευρώ, τελευταίοι σε ελευθερία του τύπου! ΖΗΤΩ!!

    • λίγα λες, έχουμε πολλές αρνητικές πρωτιές….το καράβι μπατάρισε με τους άχρηστους μέσα σε μόλις 3 χρόνια………

      • Καλά τα λέτε για αυτό θα ψηφίσουμε όλοι ΣΥΡΙΖΑ για να μας σώσουν οι Ζαβοζαιοι και οι Ψεκοζαιοι όπως πριν εφτά χρόνια .
        😂😂😂😂

      • Πρωτιες να θες!!!σκισιμο μνημονιων,διαγραφη χρεων,850 βασικοςεξοδος απο το ευρω…ζαβοζαιοι ε ε ψεκοζαιοι….

        • Πραγματι πρωτιες να θες….

          1) 2009 μεγαλο κραχ οικονομικο με νδ και πασοκ που μας χωσατε με ταμπουνια στα μνημονια που ο σαμαρακος της αναπτυξης και των πλεονασματων που δεν ειδε ποτε αυτη η χωρα θα μας εβγαζε και εταζε το 2012 δωρεαν wifi

          2) Χαρατσι με νομο Βενιζελου Σαμαρα

          3) Κοψιμο μισθων και συνταξεων στα 250 ευρω και ειρωνια απο πανω οτι στη Μολβαδια ζουν με 75 ευρω αρα εμεις εδω ζουμε πλουσιοπαροχα

          4) Λουκετο σε 110 σχολεια

          5) Κυρηκας Χανιων , σκανδαλο Siemens απ τον σημερινο σου πρωθυπουργο που τοτε ηταν υπουργος

          Να πω κι αλλα δεξιοσουρδοτρολ της συμφορας? Εχω απειρες πρωτιες για το κομμα

          • Νομος Παρασκευοπουλου!!!???αυτην την πρωτια που οτι ανωμαλος και δολοφονος κυκλοφορει εξω δεν την φτανει κανεις!!!ζαβοζαιε…

          • 100 δις Ζαβοζαιοι κόστισαν στον Ελληνικό λαό οι αυταπάτες του Τσιπροκιο. Μας διέλυσε στους φόρους ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ για να πληρώσουμε τις μαγκιές της ΨΕΚΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.