Αγώνας δρόμου για τον διπλασιασμό της λιγνιτικής παραγωγής

18 Ιουλίου 2022
07:22

Δεν θα είναι τόσο εύκολο να επιτευχθεί ο διπλασιασμός της λιγνιτικής παραγωγής της ΔΕΗ με τον ρυθμό που έχει γίνει η στόχευση. Αυτό θα απαιτήσει πολλές ταχύτατες προσαρμογές κα κυρίως εξειδικευμένους ανθρώπους, που έχουν φύγει με εθελουσία καθώς και μια ομάδα καραβανάδων εργοληπτών.  Σε κάθε περίπτωση η απολιγνιτοποίηση είναι στην φάση που είμαστε, μια υπόθεση που προσωρινά τουλάχιστον ήλθε τούμπα, αλλά στην Ελλάδα το προσωρινό διαρκεί..

www.worldenergynews.gr

4 σχόλια

  • ετσι ειναι η πρασινη αναπτυξη του μητσοτακη μας καταντησε να χασουμε και πλουτο και τεχνογνωσια γιατι ολα γιναν στο ποδι και χωρις προγραμματισμο

    • Εάν ακούσετε τον «δικό» μας, κ. Κολοβό στον κ. Σαχίνη (https://www.youtube.com/watch?v=5oR1cxM2FCM), θα καταλάβετε ότι πρόκειται για διακομματική πολιτική εδώ και δέκα χρόνια.
      Όλοι αυτοί που μας κυβέρνησαν αυτά τα χρόνια θα πρέπει να δώσουν λόγο κάποτε για την αυτοκαταστροφική “πράσινη” πολιτική τους.

  • Η κυβέρνηση της ΝΔ τα έκανε μαντάρα ειδικά στον τομέα της ενέργειας.. άντε τώρα να δούμε πως θα τα βγάλει πέρα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.