Συλλυπητήρια επιστολή του γυμνασίου «Γ. Παπαγεωργίου» Σιάτιστας για το θάνατο του μεγάλου Ευεργέτη Νικολάου Παπαγεωργίου

18 Ιουλίου 2022
10:43
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος καθηγητών/-τριών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, η σχολική κοινότητα στο σύνολο της, του γυμνασίου «Γ. Παπαγεωργίου» Σιάτιστας, εκφράζουν τα ειλικρινή και βαθειά συλλυπητήρια στους οικείους του για τον θάνατο του συμπατριώτη μας και μεγάλου Ευεργέτη του Γυμνασίου Σιάτιστας Νικολάου Παπαγεωργίου.

Με οδύνη και ευγνωμοσύνη αποχαιρετούμε τον αυθεντικό πατριώτη, φιλάνθρωπο, εθνικό και διαχρονικό ευεργέτη μας, αναγνωρίζοντας την τεράστια κοινωνική προσφορά, την κοινωνική του ευαισθησία και την ιδιαίτερη αγάπη που έτρεφε για την γενέτειρά του αλλά και στην σπουδάζουσα νεολαία. Αφήνει στον τόπο μας αλλά και στη χώρα ολάκερη μια σπουδαία κληρονομιά, φωτεινό παράδειγμα ευεργεσίας που συνεισέφερε τα μέγιστα στην προαγωγή του κοινού καλού και του επιχειρείν. Η απώλειά του προκαλεί θλίψη σε όλη τη σχολική κοινότητα. Ο εκλιπών υπήρξε πραγματικός Ευεργέτης και ως υποκείμενο συνειδητής – εκούσιας προσφοράς προέβαλλε εμφαντικά μέσα από την καθημερινή του πρακτική – λειτουργώντας και παιδαγωγικά – την ποιότητα μιας άλλης κοινωνίας και την “ευποιΐα” ως πατριωτικό χρέος.

Ο Διευθυντής Η Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων

& Κηδεμόνων των μαθητών/-τριών

 

Ιωάννης Μπαλάφας Σοφία Ζαχαράκη

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.