kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Το περίφημο και πολυ-διαφημιζόμενο, από τον ίδιο και το περιβάλλον του, σπουδαίο έργο, δεν αναγνωρίζεται από τους πολίτες – Προβληματισμός στη ΝΔ

20 Ιουλίου 2022
03:02

 

Το περίφημο και πολυ-διαφημιζόμενο, από τον ίδιο και το περιβάλλον του, σπουδαίο έργο,  που υποτίθεται έχει παράξει, αυτά τα 3 χρόνια, ο ίδιος κι οι συνεργάτες του, δεν αναγνωρίζεται από τους πολίτες. Αυτή η διάσταση, αποτυπώνεται, για τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη και την Περιφερειακή Αρχή, όχι από κακόβουλες και ζηλόφθονες φωνές, όπως υποστηρίζει ο ίδιος για να αποφύγει ή να απαξιώσει κάθε κριτική για εκείνον, αλλά από τους ίδιους τους πολίτες σε δημοκοπικές έρευνες, όπως αυτή που γνωστοποίησε χθες το Kozan.gr (δείτε εδώ).  Δείχνει να μην έχει αντιληφθεί, ακόμη, τι συμβαίνει γύρω του, κυρίως, λόγω της αλαζονικής συμπεριφοράς που έχει επιδείξει, επανειλημμένως, προς κάθε κατεύθυνση που τον αμφισβητεί ή δε συμφωνεί με τις πολιτικές πρακτικές του. Όμως, όσο και να αγνοεί την πραγματικότητα, τα μηνύματα, πλέον, έρχονται από παντού, ακόμη κι από τη δική του παράταξη, που είναι πλέον σκορποχώρι, με περιφερειακούς συμβούλους που δεν επιθυμούν να έχουν, μελλοντικά, καμία πολιτική σχέση μαζί του. Την ίδια στιγμή,  στη ΝΔ, σε κεντρικό επίπεδο, υπάρχει σοβαρός προβληματισμός ενόψει και των ερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Η ΝΔ δε θέλει να χαθεί εκλογικά μια Περιφέρεια όπως αυτή της Δ. Μακεδονίας κι αναλόγως των αποτελεσμάτων στις Εθνικές εκλογές (που θα προηγηθούν), πολλά μπορεί να συμβούν, ακόμη κι ακραία σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι, που ενδεχομένως να μας εκπλήξουν. Άλλωστε υπάρχει μια σημαντική μερίδα κορυφαίων γαλάζιων στελεχών της περιοχής, που βρίσκονται, διαρκώς, σε “ανοιχτή γραμμή” με τα κεντρικά του κόμματος, μεταφέροντας, αρκετά συχνά, πολλά παράπονα για τον Περιφερειάρχη.

Η Χύτρα

58 σχόλια

  • Δαδαμογια για περιφερειαρχης, την ψαχνουμε 3 χρονια για να κλεισουμε ραντεβου, και ακομα δεν…..αμμεση σχεση με τον λαο!!!!

  • Κασαπιδης δυο χρονια αβαταρ, μεσω οθονης λογω covid και ηταν ανεμβοκιαστος, και τωρα βλεπει ελαχιστους… και αυτους εκτος περιοχης…..γιατι αραγε????

  • Μην σκοτίζεστε. Για 20 και πλέον χρόνια το ίδιο γίνεται.4 χρονια πουντος πουντος ο Γιωργάκης, αλλα την Κυριακη των εκλογων το Αντίδωρο και Θαύμα Θαύμα Νατος Νατος ο Κασαπίδης.

    • αυτα στις βουλευτικες που υπηρχαν δυο ψηφοι και οο Γιωργος τσιμπουσε σχεδον απο ολους την δευτερη ως το καλο παιδι. Τωρα δεν εχει δευτερη ψηφο. Καμία σχέση. ετοιμασου για πανωλεθρια και δεν μιλάω οτι θα χασει απο την πρωτη κυριακη αλλα στην δευτερη και με τον φουφοτο αντιπαλο θα χασει

  • Τι θα πει οτι βρίσκονται κάποιοι σε ανοιχτή γραμμή με τα κεντρικά ? Τον «δίνουν» στεγνά που λενε ? Γιατί τότε τα κεντρικά δεν τους λενε να πανε για σύμβουλοι του ? Ας κατέβει κάποιο απο αυτα τα ανώνυμα στελέχη την επόμενη φορά βα τελειώνουμε . Αντί να δουλέψουν οι ΝΔκρατες τρώγονται μου φαινεται. Την ιδια στιγμή στο κιναλ πανε όλοι μαζί στις λαϊκές ενώ τα στελέχη της ΝΔ τρία χρόνια καμία δράση πλην του να παραπονιούνται για τον περιφερειάρχη και τους βουλευτές φαγωμάρα κανονική δηλαδή

  • Ποιος να κανει παράπονα για τον Κασαπίδη κεντρικά ? Ο κύριος Μιχάλης ? Εάν ευαγγελιζεται κατι αλλο ας κατέβει αυτος στην περιφέρεια Αφου λεει θέλει να ειναι ωφέλιμος και όχι αρεστός Ε τότε κουτί η περιφέρεια για να μας ωφελήσει

  • Ιάκωβος Παντελιδης για περιφέρεια ξαιβτα μυαλά στα κάγκελα … να κανει και αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης τον Μιχάλη Παπαδόπουλο. Ομάδα που κερδαει δεν πρεπει να αγνοείται

  • Το μόνο έργο του που γνωρίζουν οι πολίτες είναι της μείωσης στο λογαριασμό ρεύματος
    Ουπς συγνωμη αυτό είναι του Καρυπίδη.

    • Πολίτες που χρειάζονται επιδόματα για να ζήσουν σημαίνει δεν έχουν ικανούς ηγέτες. Ο Καρυπίδης να πάει να ξεκουραστεί στο εξοχικό του ….

  • Μόνος του θα μείνει τους έχει απογοητεύσει όλους τους περιφερειακούς συμβούλους.Μόνος με κάνα δυο άτομα όπως ο Κίανας,Η Ντιό η δαδαμογια,Μανος και η Κοζατσανη τα Κοληταρια του.με αυτούς θα μείνει και αλλά και αυτοί αν δούνε ότι βουλιάζει θα την Κούπανησουνε.

    • Αυτό που ασχολείστε με ποιον σύμβουλο απογοήτευσε και με ποιόν ειναι κολλητός ενώ ο τόπος ρημάζει με ξεπερνά

  • Κασαπιδης και ξερό ψωμί.ΝΔ πάντα.τα είδαμε τα χαΐρια με τους προηγούμενους.Είναι λένε αλαζόνας.Μόνο αυτό δεν είναι.

  • Ο/Η Θεουλη μου κανε το θαυμα σου να μην ξαναδουν θεσεις εξουσιας ουτε σε 50 χρονια λέει:

    Θεαρεστο εργο βεεεεεεβαια 3 χρονια τωρα θελει να ταισουμε κοτες στους κηπους , κουναγε δαχτυλακια στους πολιτες μεσα απο μια οθονη για τα ”εξυπνα μετρα” του συμμαθητη του και αφεντικου του εκει κατω στο Μαξιμου οντας ο ιδιος ανεμβολιαστος με το σαθρο επειχηρημα οτι δεν εχει συμβουλευτει τον πνευματικο του , ανακοινωνε κρουσματα λες και ελεγε τα νουμερα του τζοκερ , εχει παει κουβα σε ασπρους δρακοντες και τα σχετικα , τι να πρωτοθυμηθουμε….. και νιωθουνε και θιγμενοι απο πανω οι νουδουληδες που δεν αναγνωριζουμε το εργο της καταστροφης που μας προσφεραν απλοχερα και μας βυθισαν στο σκοταδι αχαχαχαχα!
    Τι να πει κανεις γι αυτον τον βουρκο….πλεον εχει χαθει καθε εννοια για να τους περιγραψει κανεις.

  • Για Ποιο Λόγο να μείνουν οι Σύμβουλοι.ο Φωλινας ετοιμάζεται για Υποψήφιος Δημαρχος στα Γρεβενά και με αυτό ασχολείται.
    Η Ευφροσύνη Ντιο σκέφτεται να κατέβει Υποψήφια Δήμαρχος Βοϊου
    Ενώ και Η Καλλιόπη Κυριακίδου σκέφτεται το Άργος Ορεστικό.
    Ποιος θα σου μείνει Γιωργάκη μόνο οΒαβλιαρας και η Κατερίνα

    • αχ βρε Γιώργο και βγήκαν με το δικό σου κύρος και την ψώνισαν. Δεν τους ήξερε ούτε ένας α ξέχασα εκτός από μερικούς που τους φύσαγε ο αέρας της προσωπικής εξέλιξης χωρίς πολιτικούς και ιδεολογικούς ενδοιασμούς.Είμαι περίεργος που θα βρεθούν ,στο σπίτι τους ή σε κανένα άλλο ψηφοδέλτιο.Πάντως εγώ και δεν βοηθήθηκα από εσένα,και δεν πήρα καμία ενίσχυση και καμία δουλεία ως ελεύθερος επαγγελματίας ,πληρώνω όλους τους φόρους μου με πολύ ζόρι,με δάνεια που τα πληρώνω χωρίς κουρέματα αλλά δεν θα σε προδώσω.Θα σε στηρίξω πάλι γιατί σε εκτιμώ.Δεν πήρα λέει ενίσχυση γιατί πρόλαβαν και πήραν άλλοι έκλεισε το σύστημα από τους πλήττοντες όπως γιατροί,μικροβιολόγοι,περιφερειακοί σύμβουλοι σου,συμβολαιογράφοι,οικονομολόγοι.

  • Ο κύριος ΠΑΡΩΝ πρώην βουλευτής, μόνο βουλευτής, γιατί τόσα χρόνια ούτε μία φορά δεν τον εμπιστεύτηκαν για θέση ευθύνης….. Τι να σημαίνει αυτό άραγε;;;;; Αλλά είπαμε, τον ψηφίζαμε για το ‘καλό παιδί’. Αυτοί είμαστε, τέτοιους θέλουμε…… Και μας τον φέρανε για περιφερειάρχη (το κόμμα) να μας σώσει….. Και εμείς πάλι επειδή είπαμε ότι είναι ‘καλό παιδί’ τον ξαναψηφίσαμε….!!! Και τα έχει κάνει τόσο μαντάρα που ακόμα και οι δικοί του δεν τον θέλουν…… Όταν ο ανώτερος διοικητικός ηγέτης σου (τρομάρα μας) σου λέει να βάλεις κηπάκους & κοτούλες🐔, σου λέει να ρωτήσω τον πνευματικό μου!!!!! για να κάνω κάτι, ε τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας…. Τώρα όσον αφορά τους περιφερειακούς συμβούλους, ούτε και αυτοί δεν είναι άμοιροι των ευθυνών τους…. Γιατί όταν σε όλα και για όλα ψηφίζουν ΝΑΙ και δεν ορθώνουν τη φωνή τους για το καλό της περιφέρειας, να σταματήσουν αυτή την κατηφόρα τότε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    • Σαυτο θα συμφωνησω μαζι σου.Πρεπι να ορθωνει ο ανθρωπος γενικα φωνη εστω κιαν δεν γινεται αρεστος.Ελα ομως που επικρατει η αποψη οτι οποιαδηποτε αρνηση απεναντι στην εξουσια και το συμφερον δεν εχει μελλον.Ειναι η νοοτροπια του Ελληνα αυτη.Εχει γαλουχηθει να μη μιλαει.Ειναι κατα βαση φοβικος τυπος.Δεν φταινε μονο οι πολιτικοι.Φταιμε και μεις!!

      • όταν όρθωσε φωνή για τις τιμές πχ του γάλακτος και πιθανά καρτέλ ή για την φέτα τον κοροιδεύατε όμως…έλα τώρα αφού τα βλέπεις

    • ε να βάλουν τον Μιχάλη Παπαδόπουλο που σου πλασάρει ότι τον εμπιστεύονται σε θέσεις ευθύνης αποκρύπτοντας ότι είναι μια ζωή στο κόμμα και δεμένος στο άρμα Βαρβιτσιώτη και στο παίζει οφέλιμος……..άντε να τον δούμε και αυτόν…άσε φίλε

  • Όποιος θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική, να έχει το ελάχιστο 5.000 ένσημα στον ιδιωτικό τομέα και θα στρώσουν όλα…

    • Η Ζεμπιλιάδου, αφού είναι η μόνη σίγουρη υποψήφια για την θέση,αν βγεί κι άλλος υποψήφιος και εκείνος θα τον περάσει.
      2-0!!!!!

  • Yπάρχει Μεγάλη Δυσαρέσκεια.Καταρχήν μεταξύ τους Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Κασαπίδη δεν μιλάνε αλλά ουτε και ο Ιδιος τους Παίρνει Τηλέφωνο.
    Επίσης οι Αντιπεριφερειάρχες δεν μιλάνε μεταξύ τους η Δαδαμόγια δεν σηκώνει σε κανέναν αντιπεριφερειάρχη το Τηλέφωνο και Ξέρω ότι ούτε με τον Μακρυγιάννη που βρίσκονται στον 2ο όροφο της Νομαρχίας δεν επικοινωνούνε.
    Γιαυτά φταίει ο Κασαπίδης ποτέ δεν τους μάζεψε να μιλήσουνε να καθίσουνε όλοι μαζί Ποτέ να βγούνε σε μια ταβέρνα να μιλήσουνε να συζητήσουνε να χορέψουνε Τρία Ολόκληρα Χρόνια.
    Έχει τις Ομαδούλες της η Ζεπ και αν δεν είσαι αρεστός δεν ασχολείται κανένας μαζί σου ακόμα και Αντιπεριφερειάρχης να είσαι.
    Η Ευθύνη έχει Όνομα Γιώργος Κασαπίδης αλλά φταίνε και οι Αντιπεριφερειάρχες που είναι μούγκα στην στρούγκα και δεν μιλάνε στον Αυτοκράτορα γιατί φοβούνται ότι θα χάσουν την θέση τους,Θέση χωρίς αρμοδιότητες αφού όλα τα κάνει ο Κασαπίδης
    Πρόεδρος Εταιρείας Τουρισμού,Πρόεδρος Αγροδιατροφικής και άλλα άντε και Πρόεδρος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Γιώργο.

    • Δεν τους υπολογίζει καν εκτός από τη Δαδαμόγια.Η δε συζυγός του προσβλητική και αλαζονας επίσης.Διάχυτη η δυσαρέσκεια στο 2ο όροφο αλλά και σε όλη την Περιφέρεια.Για να μη μιλήσουμε για τη γνώμη του για τους υπαλλήλους της Περιφέρειας.

        • Στον τρίτο?Και ποιός φταίει γι αυτό?ποιούς έκανε διευθυντές?Τους έκανε όλους προιστάμενους εκτος από τρεις τέσσερις που δουλεύουν και δεν ξέρουν που να πρωτοπάνε.Μην τους παίρνει η μπάλα όλους.Δες ποιοί δεν προάχθηκαν για να καταλάβεις ποιοί δουλεύουν.

  • ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ….ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΣ 40,000 ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ …

  • Που να βγουν στην φόρα τα όσα έχουν να καταγγείλουν με μεγάλη πίκρα και απογοήτευση αυτοί που τον στήριξαν με την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο και άλλοι που ….σπάσανε τα αυτοκίνητα να πηγαίνουν στα χωριά για να μαζέψουν ψήφους.
    Τέτοια αχαριστία και τέτοια περίεργη συμπεριφορά δεν νομίζω ότι είχε το χειρότερο αυτοδιοικητικό πρόσωπο που υπηρέτησε την Περιφέρεια από οποιοδήποτε πόστο!!!
    Ακόμα και αυτοί που του έμειναν να τον… λιβανίζουν στις μεταξύ τους συζητήσεις αποκαλύπτουν ότι δεν μπορούν η δασκαλεύονται να μπούνε ακόμα και στο γραφείο του!!!

  • Λοιπόν,τα γράψανε πολλοί αλλά δείχνει να είναι στον κόσμο του, νομίζει ότι έχει το αλάθητο και είναι υπερόπτης,τον ψήφισα αλλά επειδή δεν μας λογάριασε αυτό που δείξαμε με την ψήφο μας ποιον θέλαμε στην Καστοριά με τεράστια διαφορά ψήφων πάνω από τους διπλάσιους από την δεύτερη θα μας βρει απέναντι καί μάλιστα με σκληρό αγώνα,ας πρόσεχε και να μην μας αγνοούσε επιδεικτικά, μακάρι βέβαια να μην ξανά κατέβει μαζί του ο Σαββόπουλος, όμως αυτό θα το αποφασίσει ο ίδιος, εμείς τον ακολουθούμε πιστά γιατί είναι με διαφορά ο καλύτερος.

    • Mας τα έχεις πρήξει με τον Σαββόπουλο ρε φίλε. Υπασπιστής του είσαι ή υπάλληλος; Σε κάθε ανάρτηση μπαίνεις και γράφεις για τον Σαββόπουλο. Αιντε κοφτο

      • Εγώ γράφω αυτό που πιστεύω,αν εσένα σε πειράζει μου είναι αδιάφορο, εσύ νομίζεις επειδή είσαι αυλικός θα προσκυνάμε το αφεντικό σου τον γιωρικα, όσο και αν σε πονάει θα ακούς την γνώμη μας και ναι όπως γράφουνε πολλοί θα μας βρείτε απέναντι καί είμαστε χιλιάδες άλλωστε το δείξαμε το19, ακούς αυλικε;

  • Φιλε εχεις απολυτο δικιο,εγω θα γραψω με στοιχεια απο τις εκλογες του 2019,κοζατσανη και μανος οι 2 μαζι 6000 ψηφους,ο Σαββοπουλος μόνος του 6700,αν αυτο δεν λεει κατι απο μόνο του στον κασαπιδη ε τοτε λυπαμαι πολυ,δεν μπορει να ειναι αυτοι αντ/ρχες και ο μονος χωρις ρόλο ο πρωτος και με διαφορα σε ψηφους,αν γινοταν αυτο στον κασαπιδη πως θα του φαινοτανε;να κατι τετοια δεν δειχνει να τα καταλαβαινει,οταν μιλαει ο κοσμος δεν μπορεις να τον αγνοεις γιατι θα το βρεις αργοτερα μπροστα σου.Δεν πολεμας ατομο του συνδυασμου σου που αποδεδειγμενα χρονια τωρα ειναι μακραν ο ικανοτερος και πιο διαβασμενος.

    • Και μόνο που οι συνεργάτες του νιώθουν ταπεινωμένοι και απογοητευμένοι είναι αρκετό για να καταλάβεις το ποιόν του.Απογοητευτικός και υπερόπτης.

  • Ξεκαβάλα από το καλάμι Κασαπίδη.Όλα τα ρήμαξες.Αδιάφορος,αλαζόνας απόμακρος,άδικος με πολλούς και επικίνδυνος γιατί δεν συνειδητοποιείς τι έχεις κάνει.

  • Αρνούνται να πληρώσουν συνδρομές εφημερίδων 2 και 3 ετών!!!
    Έφεραν θέμα στην οικονομική επιτροπή και το απέσυραν!!!
    Τους ζητήθηκε συνάντηση με τους εκδότες τον εφημερίδων και το αρνήθηκαν!!!
    Και όμως κάποτε υπήρξε και δημοσιογράφος….
    Τέτοια συμπεριφορά δεν υπήρξε ποτέ με τους προηγούμενους…
    Και όμως τα δελτία τύπου με τις φωτό ανφασ και προφίλ τις στέλνουν καθημερινά
    Για να διαφημίσουν τα έργα τους!
    Θεωρούν ότι τα ΜΜΕ είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα

    • Ποιά έργα τους?Τις δράσεις καθαριότητας που οργανώνει κάθε 3 και λίγο η Δαδαμόγια ή τις δράσεις για την καταπολέμηση των κουνουπιών του Μαργαρίτη στα χωριά;Μας έφαγε η βρωμιά και τα κουνούπια.Παίρνουμε τηλέφωνα στην Περιφέρεια για διαμαρτυρίες για κουνούπια και μια υπεύθυνη υποτίθεται μας βάζει τις φωνές κιόλας ισχυριζόμενη οτι φταίμε οι ίδιοι μας γιατί οι γλάστρες μας κρατούν νερό γι’ αυτό έχουμε κουνούπια!!!Απαράδεκτη συμπεριφορά.

  • Δεν βλέπει κανέναν.Ζητούν να τον δούν και αρνείται .Ακριβοθώρητος.Αλλά πριν τις εκλογές έρχεται για χειραψία.Αμ δε.Σε μάθαμε Κασαπίδη.Μείνε στη γυάλα σου.

  • Δίνει εντολές σε συνεργάτες να διεκπεραιώσουν εργασίες και μετά τους αδειάζει κανονικά.Αλλοπρόσαλος.Κρίμα.Τον είχαμε πιστέψει και δυστυχώς ψηφίσει.Δεύτερη φορά δεν έχει.

  • Καμία ελπίδα πια.Έχουν ξεσηκωθεί οι πάντες κι αυτός νομίζει οτι είναι ο κύριος τέλειος..Καμία επαφή με το περιβάλλον πια;Ο πνευματικός του δεν του έχει μιλήσει για το αμάρτημα της αλαζονείας άραγε;Που πήγε το καλό παιδί;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.