kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Αυτά είναι τα 12 ονόματα που έστειλε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, στις 12 Ιουλίου, στα κεντρικά του κόμματος, ως υποψηφιότητες για το βουλευτικό αξίωμα όταν κι όποτε γίνουν εκλογές

21 Ιουλίου 2022
11:24

 

Η στήλη σας παρουσιάζει τα 12 ονόματα που έστειλε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, στις 12 Ιουλίου, στα κεντρικά του κόμματος, ως υποψηφιότητες για το βουλευτικό αξίωμα όταν κι όποτε γίνουν εκλογές.

1. Κώστας Πασσαλίδης

2. Γιώργος Αδαμίδης

3. Θοδωρής Καρυπίδης

4. Σωκράτης Βατάλης

5. Έφη Μιχελάκη

6. Σωτηρία Κεσόγλου

7. Βασιλική Γκάσταρη

8. Μίμης Δημητριάδης

9. Γιάννης Θεοφύλακτος

10. Καλλιόπη Βέττα

11. Θοδωρής (Ρούλης) Κοκελίδης

12. Στέλλα Θεοχάρη

Να σημειωθεί πως Θεοδώρα Γούλιαρου & Αικατερίνη  Τσιαΐρη ενώ αναμενόταν να είναι στα προτεινόμενα ονόματα, οι ίδιες δήλωσαν πως δεν θέλουν να συμπεριληφθούν στη λίστα.

 

Η Χύτρα

36 σχόλια

  • Σοβαρές υποψηφιότητες πιστεύω ότι είναι η Κ. Βέτα, ο Κ. Θεοφύλακτος, ο πρώην Περιφερειάρχης Κ. Καρυπίδης και η Κ. Κεσόγλου.
    Οι υπόλοιπες απλά….. είναι για να συμπληρώνουν το ψηφοδέλτιο

  • Αυτογκόλ από τα αποδυτήρια είναι αυτή η λίστα… Εύχομαι να είναι λάθος η πληροφορία που δόθηκε προς το kozan (αν και η εγκυρότητά του μέχρι τώρα δεν σηκώνει αμφισβήτηση…)
    Οπότε… κρίμα…

  • Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί και με σωστό κριτήριο αξιολόγησης, οι μόνες σοβαρές προτάσεις που μπορούν να βοηθήσουν τον νομό είναι οι 1) Καλλιόπη Βεττα που έκανε έργο όσο δεν έκαναν οι προηγούμενοι τέσσερις βουλευτές 2) ο Πασσαλιδης Κώστας που ήταν μπροσταρης σε όλους τους αγώνες στον νομό και έδειξε να ενώνει το κόμμα ως γραμματέας 3) Στέλλα Θεοχάρη ως μία φρέσκια και αξιόλογη παρουσία χωρίς αρνητικό background. Θετικά βλέπω και την παρουσία του Καρυπίδη, αν και δεν είχε σοβαρή αντιπολίτευση στον Κασαπιδη. Είναι οι μόνοι που είναι έξω από κομματικά παιχνίδια και κλίκες και μπορούν να δώσουν θετικό πρόσημο στον νομό.

  • Ο αποστρατος καληνυχτας δεν τα καταφερε?αντε με το πασοκοκιναλ υποψηφιος!εχει και υποστηρικτας λεγω εις τους στρατωνας βεβαιως βεβαιως ….αμετρητους…..

    • Όταν δεν έχεις το θάρρος να υποστηρίξεις την γνώμη σου με το ονοματεπώνυμο σου δεν αξίζεις καμμία απάντηση, αλλά παρόλα αυτά ο στρατηγός το καληνύχτα το είπε όντας στρατηγός και αυτός ήταν ο λόγος της αποστρατειας του.Οσο για την θέση του βουλευτή ενώ προτάθηκε είπε τόπο στα νιάτα κάτι που εσύ δεν γνωρίζεις στο χώρο που ανήκεις.Ειμαι σίγουρος ότι δεν μπορείς να κατανοήσεις τον στρατηγό γιατί έμαθες να ζεις κρυπτόμενος.

  • Αν αυτά είναι τα πρώτα στον σύριζα πσ (παρασκευή σαββατο), τότε καταλαβαίνω ποια είναι τα δευτερότριτα…

    • Χαχα.Γελάσαμε.Φοβερές υποψηφιότητες. Πραγματικό οπλοστάσιο. Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν πόσο ικανοί είναι. Θα γελάει και η παρδαλή γίδα και όχι μόνο το κατσίκι.

  • την τσιαιρη θελουμε την τσιαιρη θελουμε οσο κι αν την πολεματε τη θελει η κοζανη . ουτε ενα κοζανιτη δεν εχετε

  • Θα καταφέρετε να πάρουν 3 έδρες η ΝΔ και 1 το ΠΑΣΟΚ. Στην Περιφέρεια να είστε τρίτοι και στους Δήμους να μην έχετε καν παρατάξεις ή αν έχετε να βγαίνετε τέταρτοι.

    Μπερδέψατε την πολιτική με τα κουτάλια σε άδεια τσουκάλια κακομοίρηδες, είσαστε ο κύριος λόγος που θα φάμε Μητσοτάκη μέχρι το 2040.

  • Έχω στείλει σχόλιο εδώ και πόσες ώρες σχετικά με το ποιες υποψηφιότητες θεωρώ άξιες (Υπερ Βεττα, Πασσαλιδη, Θεοχάρη). Δεν ήταν υβριστικό σχόλιο. Δημοσιεύεται μόνο αρνητικά σχόλια ή υπέρ συγκεκριμένων υποψηφίων. Αυτό λέγεται λογοκρισία και στρατευμένη δημοσιογραφία. Ή θα δημοσιεύεται όλα τα σχόλια ή κανένα.
    Υ. Γ. Έχω κρατήσει αντίγραφο του σχολίου μου για να δείξω τα περί κατευθυνόμενης δημοσιογραφίας.

  • Ρε σύντροφοι πρώτα διαμορφωνουμε θέσεις για την περιοχή και μετά φτιάχνουμε λίστες υποψηφίων βουλευτών. Αλλά θα μου πείτε, ποιες θέσεις απο ποιούς. Από τους περισσότερους της λίστας τέσσερα χρόνια κιχ δεν άκουσα, είμαστε σοβαροί;

  • ο Τσίκας από Πτολεμαϊδα γιατί δεν κατεβαίνει. Ελπίζω αυτός να μην θέλει γιατί αν δεν τον κατεβάζουν οι άλλοι είναι απλά τραγικοί.
    Με μίση καρδιά θα το ρίξουμε ΣΥΡΙΖΑ

  • Ο μόνος σοβαρός και συγκροτημένος είναι ο Βατάλης. Νέος και με σοβαρές δυνατότητες. Αν κατέβει (που θα κατέβει) θα τους κάνει πάρτυ..

    • Πολιτικά ανύπαρκτος και χωρίς ουσία. Δήθεν ένα καλό prestige, τα βρήκε με τους ομπρελιστές και με προσωπική στρατηγική έκανε συμμαχία με Αδαμίδη και Γουλιαρου. Από θολοκουλτουριαρηδες χορτάσαμε. Πραγματικούς πολιτικούς θέλουμε.

  • Ε ρε γλέντια θυμάμαι επί σύριζα γειά όταν ήρθε ο Σταθακης στην περιφέρεια τον Αδαμιδη να ορμάει και να βρίζει τον Σαραφιδη για το 30%.Τωρα αγκαλιά και πλάι πλάι. Τελικά όλα έχουν μια τιμή να τον χαίρεστε τον οψιμο συριζαίο Αδαμιδη. Αφού ρημαξαν το ΠΑΣΟΚ Άνοιξαν τα φτερά τους για αλλα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.