kozan.gr: Κοζάνη: Τα δέντρα στην οδό Αριστοτέλους “φούσκωσαν” και πέταξαν έξω τις πλάκες των πεζοδρομίων – Για να μη σκοντάψει κανείς και τραυματιστεί τοποθετήθηκαν κορδέλες (Φωτογραφίες)

21 Ιουλίου 2022
14:16

 

Τα δέντρα στην οδό Αριστοτέλους στην Κοζάνη “φούσκωσαν” και πέταξαν έξω τις πλάκες των πεζοδρομίων. Για να μη σκοντάψει κανείς και τραυματιστεί τοποθετήθηκαν κορδέλες.

17 σχόλια

  • χαχαχαχαχαχα!

    Έτσι θα γίνε η γη μετά το τέλος των ανθρώπων, αλλά εμείς στην Κοζάνη το προλάβαμε κι αυτό, οπότε ου Λάζους μπαίνε στοy Guinness.

    Ζήτω!!!

  • ετσι ειναι οταν φυτευουμε οτι δεντρα ναναι μεσα σε αστικο ιστο ,οχι μονο θα φουσκωσουν αλλα εαν πεσουν και ανθρωπινες ζωες θα αφαιρεσουν θεος φυλαξει,ελπιζω η δημοτικη αρχη μαλουτα και σια που κοιματε να ξυπνησει και να τα κοψει πριν θρηνησουμε κανεναν συνανθρωπο μας

    • Στις ευφυέστατα μυαλά αυτού του τόπου που προτείνουν να κόψουμε δένδρα. Τα δένδρα δεν πέφτουν έτσι εύκολα, εκτός του ότι κάνουν σκιά και προσφέρουν οξυγόνο σε αυτήν την τσιμεντούπολη, δεν προκαλούν κακό. Μην μπερδεύεστε με τα πεύκα των Αθηνών, που φυτεύτηκαν χωρίς μελέτη, μέσα στον αστικό ιστό.Το πρόβλημα δεν είναι τα δένδρα. Το πρόβλημα είναι η συντήρηση.Αν ο Δήμος Κοζάνης είναι ανίκανος τόσα χρόνια να συντηρήσει τα πλακάκια και το δρόμο, δεν φταίνε τα δένδρα. Αν είναι να τα κόψουμε όλα και να μείνουμε με τα τσιμέντα,ε;Καλή ιδέα τί λέτε; Και μετά ψάξε να βρεις για ποιότητα ζωής.

      • Όλα τα δέντρα δεν είναι κατάλληλα για την πόλη. Υπάρχουν δέντρα που βγάζουν παραφυαδες και ρίζες. Στη δικιά μας γειτονιά, δίπλα στα, σπίτια ο δήμος φύτεψε λεύκες. Αν είναι δυνατόν τεραστιες, επικίνδυνες, πόσες φορές δεν τους είπαμε ώσπου να τις κλαδεψουν.τα δέντρα θέλουν περιποιηση και συνεχές κλάδεμα,αλλιώς ναι αντί για καλό κάνουν το αντίθετο.

        • Αναφορικά με τα δένδρα στην Αριστοτέλους, δεν έχουν το πρόβλημα που μπορεί να παρουσιάσουν οι λεύκες.Τώρα, αν περιμένετε από το Δήμο να κάνει σωστά τη δουλειά του, μην έχετε και πολλές προσδοκίες. Θα συμφωνήσω μαζί σας για το κλάδεμα και τη συντήρηση, αλλά ποιος σας ακούει.Και όταν, και καλά, κλαδεύει άσε, χειρότερα τα κάνει…

      • Όλα τα δέντρα δεν είναι κατάλληλα για εντός πόλης. Και ναι γίνονται επικινδυνα αν έχουν ρίζες γεματες παραφυαδες ή γερνουν κλπ. Τα δέντρα θέλουν κλάδεμα τακτικό και περιποίηση. Αλλιώς Αμαζόνιος.

  • Άσχετο σε οικοδομή που χτίζεται αυτό τον καιρό μέσα στην πόλη, περνανε μπετονιέρες γερανοί φορτηγά πάνω σε πλακόστρωτο δρομο, ποιος θ αποκαταστήσει τις ζημιές, χώρια η λάσπη όλο το χειμώνα, το αποκορύφωμα σήμερα με το γερανό ακουμπουσαν καλώδια ΔΕΗ και κουνιοντουσαν οι κολώνες που τα στηρίζουν. Ελέγχει κανεις τις εργολαβίες η είναι υπεράνω νόμου;

  • Μην τους τα δείχνετε γιατί θα πάνε να τα κόψουν…κανένα σχέδιο δεν έχουν ούτε ξέρουν τι κάνουν… πονάει κεφάλι κόβει κεφάλι το σύστημα τους..

  • Πότε επιτέλους θα καταλάβουν οι υπεύθυνοι του Δήμου και ο ίδιος ο δήμαρχος ότι τέτοια θηριώδοι και απεριποιτα δένδρα δεν φυτεύονται μάσα στις πόλεις διότι δημιργουν κινδυνους από πτώση κλαδιών και βρωμιες

  • Σε μία διαμόρφωση της Αριστοτέλους πρέπει να ξυλωθουν όλα τα επικίνδυνα Πλατανιά και να φυτεύουν άλα καλλωπιστικά δένδρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.