kozan.gr: Προβληματισμός του περιφερειακού συμβούλου Ι. Κιοσέ (της παράταξης Κασαπίδη) για τη δημοσκόπηση που δείχνει κακή εικόνα για την Περιφερειακή Αρχή: “Νομίζω είναι αναγκαίο να εξετάσουμε λεπτομερώς και να αναλύσουμε τα στοιχεία που δίνουν αυτά τα αποτελέσματα” (Βίντεο)

21 Ιουλίου 2022
19:28

Προβληματισμός του περιφερειακού συμβούλου Ι. Κιοσέ (της παράταξης Κασαπίδη) για τη δημοσκόπηση που δείχνει κακή εικόνα για την Περιφερειακή Αρχή: “Νομίζω είναι αναγκαίο να εξετάσουμε λεπτομερώς και να αναλύσουμε τα στοιχεία που δίνουν αυτά τα αποτελέσματα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο περιφερειακός σύμβουλος μιλώντας στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West.

10 σχόλια

  • Στρατηγέ εσύ καλά τα λες και ξέρουμε τη δυνατή προσωπικότητα σου.ο άλλος (κασαπιδης)ζει στον κόσμο του με αλαζονεία και κουτοπόνηρες κινήσεις προσπαθεί να σας αδειάσει όλους τους παλιούς και κάνει επαφές να βρει νέους για να ξεγελάσει το εκλογικό σώμα.η αποτυχία δεν συμμαζευεται οργανωθείτε να κάνετε κάποια κίνηση.η Καστοριά θα τον μαυρίσει.κι ας του πουλάν παραμύθι κάποιοι

  • Ότι είστε τίποτα όλοι σας.
    Ότι η περιοχή θα έχανε από την εκλογή σας το φωνάζαμε, όσοι σας γνωρίζαμε.
    Απλά οι φωνές σας για το Μακεδονικό και των μεταναστών και όλα τα υπόλοιπα ψέματα και υπερβολές έβρισκαν ωτα ευήκοα

  • Τι να πρωτοαναλύσετε..Ξέρουμε ποιός φταίει.Ο Κασαπίδης και η αλαζονεία του.Απαραδεκτος σε πολλά.

    • Ετσι ακριβως…αλλαζονας και εγωιστης, δεν τον ενδιαφερει τιποτα, οι εκλογες ειναι κοντα στα σπιτια τους ειναι επικινδυνοι!

  • Εκανε αντιπ/ρχη την κοζατσανη και θα κλεισει η καρδιολογικη της καστοριας,τοσο μυαλο εχει ο κασαπιδης,ασε που δεν το κατεχει κιολας,τρωει πολυ βρισιμο στην καστορια.

  • Αυτά που κατηγορούσατε στους προηγούμενους γυρίζουν πάνω σας. Τι δεν καταλαβαίνετε; Όταν δημιουργείς προσδοκίες αυτά παθαίνεις. Απλά είναι τα πράγματα.

  • σε εκτιμούσα κιόλας.Δεν έχετε ιδέα από πολιτική.Την καταντήσατε να ντρέπεται και η ντροπή.Πήγαινε με Σημανρδάκο.Κάντε τον και περιφερειάρχη.

  • Ο Κασαπίδης έχει τελειώσει ο Κασαπίδης έχει τελειώσει Δημήτρη.Σαββόπουλε Ετοιμάσου κατέβα υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας πάρε μαζί σου Γιάννη Κιοσε, Γιούλα γκατζαβελη Γιάννη Γιάτσιο,τον Νικο Λυσσαρίδη,Ευφροσύνη Ντιό,βαβλιαρα Γιώργο και Όλγα Πουταχίδου και τον Κιανα. και αλλάξτε τη Δυτική Μακεδονία Προχώρα Δημήτρη Σαββόπουλε Ως Περιφερειάρχης και ας είσαι από Καστοριά θα είσαι δεύτερη Κυριακή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.