Σωματείο Εργαζομένων στην ΑΝΚΟ Α.Ε.: “Ο δικός μας άνθρωπος στο τιμόνι του ΟΠΕΚΕΠΕ”

22 Ιουλίου 2022
10:34

 

Το Σωματείο εργαζομένων στην ΑΝΚΟ εκφράζει στο μέλος του και νέο Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Βαγγέλη Σημανδράκο, τα θερμά συγχαρητήρια και του εύχεται μόνον επιτυχίες στο έργο του. Είμαστε υπερήφανοι που ένας δικός μας άνθρωπος θα κοσμεί την κεφαλή ενός πολύ σημαντικού Οργανισμού, αυτού του ΟΠΕΚΕΠΕ. Μία ακόμη απόδειξη για τον πλούτο που διαθέτει η Δυτική Μακεδονία.

Κοζάνη, 22 Ιουλίου 2022

Το Γραφείο Τύπου του

Σωματείου Εργαζομένων στην ΑΝΚΟ Α.Ε.

10 σχόλια

  • Ναι όσο για τον πλούτο Τα Γρεβενά δεν ξέρουν τον πολύ πλούτο που τους έφερε ως αντιπεριφερειαρχης, δεν ξέρουν που να τον κρύψουν. Ξέχασα ότι είναι και υπάλληλος της ΑΝΚΟ.

  • Εμείς πάλι δεν είμαστε καθόλου. Η ΑΝΚΟ και η ανάπτυξη της ΔΜ πάνε αγκαλιά. Ανάπτυξη, ανεργία καθόλου, ο τουρισμός πάτος, ο πολιτισμός πάτος όλοι για τα πανηγύρια. Η Ελστατ κάνει λάθος ότι η ΔΜ είναι από τις χειρότερες. Συγχαρητήρια ΑΝΚΟ και στα στελέχη σας.

  • Εχει πολύ σασπένς το γεγονός του Σημανδρακου από δεύτερος στον ΑΣΕΠ να επιλεγεί για πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ!!!!
    Οι Νεοδημοκράτες με σκυμμένα τα κεφάλια παρακολουθούν το….δράμα με τα συγχαρητήρια και τους διθυράμβους από ΠΑΣΟΚΟΥΣ -,ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και φυσικά από κάποιους επιτήδειους που θα έχουν πρόσβαση σε πιθανά ρουσφέτια και αναρωτιούνται τελικά ποιος επιλέγει αυτά τα πρόσωπα;
    Τι λέει ο πρόεδρος της ΝΔ Κοζάνης και των Γρεβενών;
    Ας βγάλουν και αυτοί ένα συγχαρητήριο να δέσει το γλυκό!!!

  • Ο δικός σας άνθρωπος των δικών του ανθρώπων Ω δικοί άνθρωποι των ειδικών θέσεων και μισθολογιων…!
    Κεφαλές , κοσμήματα, περηφανιες, τιμόνια…. Όλα ένας αχταρμάς.
    Καλύτερα να γράφατε πόσο ευγνώμονες είστε στο Θεό για τόσο βούτυρο στο ψωμί μόνο το δικό σας. Οι άλλοι ας πάνε να χαθούν. Σκασίλα σας.

  • Πόσα χρόνια δούλεψε πραγματικά στην ΑΝΚΟ; Γιατί επί πολλά χρόνια συνδικαλιστής και θεσμικός ήταν αν θυμάμαι καλά. Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, αντιπεριφερειάρχης…

  • Του άρεσεαν οι τίτλοι και τα αξιώματα.!
    Τωρα πότε εργάστηκε πάνω στο αντικείμενο και ποια εμπειρία κατέχει
    ας μου επιτραπεί να έχω αμφιβολία!
    Πάντως εμπειρία από κόμματα έχεις αφού τα γύρισε όλα με το αζημίωτο

  • Τώρα πως επιλέξαν έναν μη δικό τους στέλεχος σ έναν τόσο νευραλγικο τομέα
    και μάλιστα δεύτερος στον ΑΣΕΠ είναι πραγματικά γρίφος για δυνατούς λύτες.
    Κάποιοι ,όμως που δώσανε τόσους αγώνες περιμένοντας την αξιοποίηση τους
    ας περιμένουν μέχρι να έρθουν οι εκλογές να ρίξουν την…σφαίρα
    Αφελή ήταν και άδηλη παραμένει η παράταξη και μετά αναρωτιέται ο Νεοδημοκράτης γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ από 3% έγινε κυβέρνηση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.