Β. Κωνσταντόπουλος: “Ποιος ευθύνεται για το αλαλούμ αυτό; Πάντως όχι οι υπηρεσίες του δήμου.”

22 Ιουλίου 2022
12:54
Τις τελευταίες μέρες υπήρξα αποδέκτης πολλών ερωτημάτων αλλά και παραπόνων, σχετικά με τους λογαριασμούς νερού, που πρόσφατα στάλθηκαν. Οι λογαριασμοί αφορούν την περίοδο κατανάλωσης 2020 και 2021.
Τα παράπονα ήταν ότι η κατανάλωση δύο ετών μπήκε σε ένα λογαριασμό, ενώ κανονικά έπρεπε να εκδοθούν δύο λογαριασμοί και σε κάθε λογαριασμό οι υπολογισμοί να γίνουν κλιμακωτά, ανάλογα με τα κυβικά που καταναλώθηκαν, σύμφωνα και με τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.
Έτσι οι λογαριασμοί που εκδόθηκαν, περιλαμβάνουν υπέρογκες χρεώσεις, που πολλές φορές είναι σχεδόν διπλάσιες.
Οι υπηρεσίες με τις οποίες επικοινώνησα, παραδέχτηκαν το λάθος και με διαβεβαίωσαν ότι όλοι οι λογαριασμοί που εκδόθηκαν με αυτόν τον τρόπο θα διορθωθούν, όταν οι πολίτες πάνε να πληρώσουν.
Αφού ευχαριστήσω δημόσια τις υπηρεσίες για την άμεση ανταπόκριση τους, δεν μπορώ να μην σχολιάσω τις ευθύνες της δημοτικής αρχής να αναθέσει την έκδοση των λογαριασμών σε εξωτερικό συνεργάτη.
Στην προκειμένη περίπτωση και ταλαιπωρία των πολιτών υπάρχει και διπλή δουλειά θα γίνει με την επιβάρυνση των υπηρεσιών, αφού αναγκαστικά θα γίνει εκ νέου υπολογισμός.
Επιπλέον ανακύπτουν και τα ερωτήματα:
-Θα πληρωθεί ο εργολάβος για την έκδοση των λογαριασμών αυτών;
-Ποιος ευθύνεται για το αλαλούμ αυτό; Πάντως όχι οι υπηρεσίες του δήμου.

7 σχόλια

  • Ποιος Εργολάβους Βασίλη;
    Δεν ξέρεις ότι ο Δήμος εκδίδει λογαριασμούς μέσω ταχυδρομείου ;
    Μάλλον γύρω σου βλέπεις μόνο «εργολάβους»!!

  • Κατ αρχήν πήραν δύο ενδείξεις για να βγουν κλιμακωτά. Αν δεν πήραν τότε πως θα το υπολογίσουν; είναι που έβαλε τάξη ο Ελευθερίου.

  • Μια ένδειξη πήραν όπως και στους περσινους λογαριασμούς. Έτσι αυξάνεται η κατανάλωση και επειδή ξεπερνιουνται τα κυβικά αλλάζει η χρέωση προς τα πάνω! Όσοι πάνε και διαμαρτύρονται στα σερβια το διορθώνουν. Όσοι δεν διαμαρτύρονται, μένουν άλλου κλπ πληρώνουν σαν κοροιδα . Ο Κωνσταντόπουλος μάλλον εννοεί ότι η εταιρεία που έχει το λογισμικό εκδίδει και τους λογαριασμούς. Είναι πολύ έμπειρος και προσεκτικός ο Βασίλης 13.32 για να τον ειρωνεύεται. Ίδια για το ποιος βλέπει παντού εχθρούς και φαντασματα και ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα τον ξέρεις καλά. Ο ξερολας είναι. Ο Κωνσταντόπουλος ρωτά συγκεκριμένα. Δεν λέει “κάποιοι στεναχωριουνται”.

  • “είμαι πολύ ικανοποιημένος βλέπω φως στην άκρη του τούνελ” ” οι νέοι φεύγουν τα ορυχεία κλειστά θα γίνουμε χωριό γεροντων” αυτά τα είπε ο ίδιος άνθρωπος στην ίδια συνέντευξη το ένα πίσω από το άλλο. Για να βάλει κάποιος τάξη πρέπει να έχει πρώτα τάξη στο μυαλό του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.