Ευχαριστήριο της οικογένειας Τζιλίνη για τα μηνύματα συμπαράστασης με αφορμή το θάνατο του Νικολάου Τζιλίνη

22 Ιουλίου 2022
20:38
Κανένα σχόλιο
Iδιαιτέρως και ευσεβάστως ευχαριστούμε από καρδιάς όλους και τόν καθένα ξεχωριστά για τήν τιμή που μας κάνατε να μας απευθύνετε πληθώρα συλλυπητήριων μηνυμάτων συμπαράστασης και συμπόνοιας στην μεγάλη δυστυχία που βιώσαμε και βιώνουμε από τον θάνατο του λατρεμένου μας Νικολάου Τζιλίνη. Σταθήκατε δίπλα μας.Στέκεστε δίπλα μας με τήν αγάπη σας, τα γλυκά σας λόγια, τα τηλεφωνήματα σας, τήν σκέψη σας, τα συλληπητήρια μυνήματα σας.Μας συμπαραστέκεστε και εξακολουθείτε έως και την ώρα τούτη να συμπαρίστασθε στο βαρύτατο πένθος για τήν απώλεια του πολυαγαπημένου μας συζύγου,πατέρα παππού Νικoλάου Τζιλίνη.Όλες σας οι ευχές είναι μεγάλη παρηγοριά στήν ψυχή μας.
Ιδιαιτέρως και ευσεβάστως ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη και Μητροπολίτη της Ιεράς Μητρόπολης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ.Αθανάσιο για τήν τιμή που επεφύλαξε στόν εκλιπόντα και στήν οικογένεια μας,με την παρουσία του στήν Εξόδιο ακολουθία και με τον επικήδειο που εκφώνησε και μας συγκίνησε βαθύτατα.
Ο πολυαγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος άφησε παρακαταθήκη του σε εμάς τήν αγάπη του για τήν ζωή, τήν οικογένεια του,τους συνανθρώπους του,τους συναδέλφους του.
Θα θυμόμαστε πάντοτε την μεγαλοσύνη της καρδιάς του,τήν γενναιοδωρία της ψυχής του,την αφοσίωση στις αρχές και τις αξίες του.Είναι για όλη την οικογένεια ο Πατέρας που σημάδεψε τήν πορεία της ζωής μας,που με τα πλούσια συναισθήματα του, άγγιξε τις καρδιές όλων μας.
Με τίς θερμότατες ευχαριστίες μας για τήν συμπαράσταση σας στο πένθος μας, σας ευχόμαστε ολόψυχα καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με υγεία αγάπη και αναστάσιμη αισιοδοξία.
 
 Η οικογένεια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.