Το παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr για τ’ ότι δεν υπάρχει έστω και μια καντίνα στο Κουρί Κοζάνης για να πάρει κάποιος ένα μπουκαλάκι νερό ή καφέ.

25 Ιουλίου 2022
13:43

 

Μπράβο στις αρχές του τόπου που αναβάθμισαν το Κουρί Κοζάνης και πλέον το επισκέπτεται τόσος κόσμος όμως το ότι δεν υπάρχει έστω και μια καντίνα για να πάρεις ένα μπουκαλάκι νερό ή καφέ είναι κάτι που πρέπει να το δουν οι αρμόδιοι. Είναι κρίμα πραγματικά. Χθες πήγαμε με την οικογένεια και δεν υπήρχε ένα μέρος για να πάρουμε έστω ένα μπουκάλι νερό. Αν δεν προβλέπεται να γίνει αναψυκτήριο όπως παλιά ας δώσουν τουλάχιστον μια άδεια σε ένα πλανόδιο και να εξυπηρετείται και ο κόσμος.

21 σχόλια

  • Απορω γιατι το αυτονοητο για ολους δε μπορουσε να προβλεφθει και να λυθει στα 2 χρονια που υλοποιειται η αναβαθμιση του χωρου.

  • Εδώ έχτισαν ένα σωρό πέτρινες ψησταριές και μετά πήγαν και κόλλησαν κόκκινες ταινίες και απαγορευτικό ψησίματος (!) τι ψάχνεις να βρεις

  • Μπα βρέθηκε πολίτης που είπε καλή κουβεντα για έργο του Δήμου Κοζανης; Πως και έγινε αυτό; Και το παράξενο είναι πως και το διαφημίζετε εσεις. Καλή κουβεντα για το Λαζο;;;; Θα χαλάσει ο καιρός.

  • Ένα ωραίο πάρκο εκτός πόλης είναι-όσο παραμένει καθαρό- γιατί πρέπει να έχει καντίνα; Για να γεμίσει ο τόπος σκουπίδια;
    Υπάρχουν αλλά μέρη να πιεις καφέ γιατί πρέπει κ εδώ;

    • Δηλαδή σ όλο τον κόσμο που τα πάρκα έχουν καφέ έχει σκουπίδια; μας δουλεύεις κανονικά. Ναι εκτός από καφέ μέσα στα τσιμέντα θέλουμε κ στη φύση ανθρώπινα.

    • Πώς λέμε στα μικρά παιδιά: μην τρως εδώ για να μην λερώνεις.Έτσι και στο Κουρι-δεν βάζουμε καντίνα για να μην μας λερωσετε….έλεος
      Αρτηριοσκληρωση……

  • Το κουρί ειναι ωραίο γιατι μπορείς να πας να περπατήσεις, να παιξουν τα παιδιά σου και να χαλαρώσεις. Δεν μας λείπει ακόμα μια καφετέρια με τέρμα τη μουσική. Αν θέλουμε κάτι τέτοιο καθόμαστε στην πλατεία μας, μια χαρα είναι. Πάρτε μαζί σας έναν καφέ, δεν θα σας πέσουν τα χέρια

    • Υπογραφή Λάζους….
      Ότι ναναι όμως η τοποθέτηση…. Κι εσύ όταν πας κάπου πάρε μαζί τα ταπερακια σου μην πας να καθίσεις κάπου.

  • Αν υπήρχε ένα αναψυκτήριο-καφετέρια θα φρόντιζε και για την καθαριότητα του χώρου και νομίζω ότι αυτό εινα αυτονόητο…
    Πριν από 25 περίπου χρόνια ο Θεόφιλος Κουτσφετσουλης με την πολυέξοδη-περίφημη ανακαίνιση που έκανε νοικιάζοντας το χώρο κρατούσε τον περιβάλλοντα χώρο πεντακάθαρο .!!! Ομως παρ ό,τι πλήρωνε ένα πανάκριβο ενοίκιο, εκδιώχθηκε με το χειρότερο τρόπο από τις «Ελληνίδες Οδηγούς» που το έπαιζαν διαχειρίστριες του «κουρί» χωρις κανένα νομικό δικαίωμα ..!

  • Η καφετέρια δεν μου λείπει από το κουλούρι είναι ένα μέρος πού υπάρχει άφθονη ησυχία. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να υπάρχει μόνιμα κηπουρός να καθαρίζει τα χόρτα γιατί μπορεί να εμφανιστεί κάποιο φίδι και να δαγκώσει κάποιον πολίτη. Να ανοίξουν τις τουαλέτες που τις έχουν κλειδωμένες και να υπάρχει και καθαρίστρια που θα τις καθαρίζει στην υποδοχή να υπάρχει αντισηπτικό. Να οριοθετήσουν ένα χώρο ο οποίος θα υπάρχει με τριανταφυλλιές από όλες τις ποικιλίες, επίσης να οριοθετήσουν ένα χώρο ο οποίος θα έχει βότανα για να γνωρίσουν τα παιδιά τη βοτανολογία. Και φυσικά να τοποθετηθεί μία λίμνη για να υπάρχει το στοιχείο του νερού και της Δροσιάς. Μέσα στη λίμνη να τοποθετηθούν ψαράκια και να αναγράφεται το είδος του ψαριού για να πάρουν εγκυκλοπαιδικές γνώσεις τα παιδιά.

  • Προέρχομαι από πόλη που δεν έχει ούτε ένα πάρκο. Εσείς έχετε δύο και μπράβο σας. Το παράπονο για καντίνα είναι αφελές. Το Κουρί πρέπει να προσεχθεί και να μη γίνει ένα ακόμη κέντρο φραπεδιάρηδων. Είναι χώρος απόλαυσης της Φύσης. Υπάρχουν πια όλα τα μέσα για να έχεις μαζί σου ό,τι χρειαστείς. Δε γνωρίζω αν έχει φύλακα. Αυτό θα ήταν κάτι χρήσιμο.Ταπεράκι λοιπόν και νερό μαζί με καφέ και όταν φύγεις μαζεύεις και τυχόν σκουπίδια. Ας αφήσουμε και κανένα μέρος χωρίς την πλαστικούρα των διαφημιστικών πινακίδων των εταιρειών καφέ και του γνωστού αναψυκτικού.

  • Όταν τα κάνουν όλα αυτά που λέτε στο κουρι….ας γυρίσουν στην πλατεία να βαλουν και καμιά βρύση, έτσι για να πλένουμε τα χέρια μας ή να πιούμε λίγο νερό!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.