ΦΣ Εθνικός Κοζάνης Μπάσκετ: “Έγινε το μπαμ- Η ώρα της Γ’ Εθνικής έφτασε!”

25 Ιουλίου 2022
15:38
Μετά την περσινή απίστευτη χρονιά, που μας βρήκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μας έγινε γνωστή η κλήση για συμμετοχή στη Γ’ Εθνική! Για όλους εμάς στον Εθνικό, αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα μιας προσπάθειας που ξεκίνησε από μία παρέα φίλων, με μπροστάρη το Δημήτρη Μάστορα. Μία ομάδα που στήθηκε σε λιγότερο από δύο μήνες, κατάφερε να φτάσει στη Β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ, κάνοντας το απίθανο έξι στα έξι και να διεκδικήσει την άνοδο στην Εθνική κατηγορία σε μία μόλις χρονιά!
Οι ομάδες που απαρτίζουν τον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι οι εξής: ΜΕΝΤ, Όλυμπος Κορδελιού, Αρετσού Καλαμαριάς, Ιωνικός Διαβατών, Αετοί Βέροιας, ΓΑΣ Μελίκης, ΑΣ Καστοριάς, ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας, Πιερικός, κούπα Κιλκίς και Άθλος Αλεξάνδρειας.
Όλοι εμείς στην οικογένεια του Εθνικού, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσει η περιοχή μας να εκπροσωπηθεί σε Εθνική κατηγορία από τον ιστορικότερο σύλλογο της πόλης στο μπάσκετ.
Αυτό το εγχείρημα θα χρειαστεί συμπαραστάτες και σας θέλουμε όλους κοντά μας. Από τον απλό πολίτη μέχρι τον επιχειρηματικό κόσμο και τους φορείς του τόπου μας.
Αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να αναπτύξουμε το άθλημα που αγαπάμε, να δώσουμε στα μικρά παιδιά εικόνες από μεγαλύτερες κατηγορίες και να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο μας.
Γιατί ο τόπος μας, το αξίζει!!!

3 σχόλια

  • Παχιά λόγια, υποδομές για γέλια αθλητική παιδεία για κλάματα ανταγωνισμός στα τατραρα και στο τέλος ο τόπος το αξίζει.

  • επειδή έχει κάτι τύπους σαν και εσένα αυτή η πόλη που κάνουν μόνο κριτική.. μπορείς να πας κοντά τους και να βοηθήσεις. Τα υπόλοιπα που λες τα έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.