Μετά την περσινή απίστευτη χρονιά, που μας βρήκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μας έγινε γνωστή η κλήση για συμμετοχή στη Γ’ Εθνική! Για όλους εμάς στον Εθνικό, αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα μιας προσπάθειας που ξεκίνησε από μία παρέα φίλων, με μπροστάρη το Δημήτρη Μάστορα. Μία ομάδα που στήθηκε σε λιγότερο από δύο μήνες, κατάφερε να φτάσει στη Β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ, κάνοντας το απίθανο έξι στα έξι και να διεκδικήσει την άνοδο στην Εθνική κατηγορία σε μία μόλις χρονιά!
Οι ομάδες που απαρτίζουν τον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής είναι οι εξής: ΜΕΝΤ, Όλυμπος Κορδελιού, Αρετσού Καλαμαριάς, Ιωνικός Διαβατών, Αετοί Βέροιας, ΓΑΣ Μελίκης, ΑΣ Καστοριάς, ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας, Πιερικός, κούπα Κιλκίς και Άθλος Αλεξάνδρειας.
Όλοι εμείς στην οικογένεια του Εθνικού, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσει η περιοχή μας να εκπροσωπηθεί σε Εθνική κατηγορία από τον ιστορικότερο σύλλογο της πόλης στο μπάσκετ.
Αυτό το εγχείρημα θα χρειαστεί συμπαραστάτες και σας θέλουμε όλους κοντά μας. Από τον απλό πολίτη μέχρι τον επιχειρηματικό κόσμο και τους φορείς του τόπου μας.
Αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να αναπτύξουμε το άθλημα που αγαπάμε, να δώσουμε στα μικρά παιδιά εικόνες από μεγαλύτερες κατηγορίες και να δώσουμε νέα πνοή στον τόπο μας.
Γιατί ο τόπος μας, το αξίζει!!!