6ο Γυμνάσιο Κοζάνης: Πρόσκληση για συμμετοχή στην πορεία αγάπης

21 Δεκεμβρίου 2016
08:55
Κανένα σχόλιο

Την Τετάρτη 12:30 μμ, στην πλατεία της ΣΚΡ΄κας, μαθητές του 6ου Γυμνασίου Κοζάνης με την καλλιτεχνική καθοδήγηση του κοζανίτη φοιτητή της σχολής Κάλων Τεχνών Καλημέρη Δημήτρη, θα φιλοτεχνήσουμε με πολύ αγάπη τα πανό της Αφετηρίας και του Τερματισμού του 1ου Δρόμου Αγάπης της πόλης μας, ο οποίος γίνεται για την υποστήριξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Κέντρου δημιουργικής απασχόλησης ατόμων με Αυτισμό, του συλλόγου γονέων και φίλων ατόμων με Αυτισμό Κοζάνης.

Θα βρισκόμαστε στην πλατεία της ΣΚΡ΄κας μέχρι της 3 μμ και θα περιμένουμε ΟΛΟΥΣ σας για να δηλώσετε το παρόν στο κοινωνικό δίκτυο εθελοντών που επιχειρείται να δημιουργηθεί στην τοπική κοινωνία, με στόχο την ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Κέντρου δημιουργικής απασχόλησης ατόμων με Αυτισμό.

Αγαπητοί συντοπίτες ελάτε! η πιθανή συμμετοχή σας εκδηλώνει μόνο πρόθεση για προσφορά! Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις, ούτε δεσμεύσεις για κανέναν εθελοντή. Χρειάζεται μόνο να δώσετε, το όνομα, την ειδικότητα ή οποία χρήσιμη δεξιότητα έχετε και τα στοιχεία της τηλεφωνικής και της ηλεκτρονικής επαφής σας, ώστε το Κέντρο να μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας με ένα απλό μήνυμα, στο κινητό ή στο e-mail, για τις εκπαιδευτικές δράσεις του, στις οποίες όποιος από το κοινωνικό δίκτυο εθελοντών, έχει την ανάλογη γνώση, τη διάθεση και τον χρόνο να μπορεί να επικοινωνεί, να δίνει το παρόν και να βοηθάει με τη συμμέτοχη του.

Έτσι, για πρώτη φορά επιχειρείται η δημιουργία για τέτοιας εκπαιδευτικής σχέσης και συμβολής από την τοπική και την ευρύτερη κοινωνία, καθώς δεν υπάρχουν περιορισμοί για το πού μπορεί να επεκταθεί το δίκτυο εθελοντών του ΔΡΟΜΟΥ ΑΓΑΠΗΣ.

Η συμβολή σας, στη δημιουργία του κοινωνικού Δικτύου υποστήριξης μπορεί να είναι ή ατομική – συμπληρώνοντας στην κατάσταση μόνο τα δικά σας στοιχεία επικοινωνίας ή μπορείτε με τη σειρά σας να προωθήσετε την κιβωτό συμμετοχής, παίρνοντας το έντυπο της κατάστασης δηλώσεων και συμπληρώνοντας το με τους δικούς σας γνωστούς, φίλους και συλλόγους όπου συμμετέχετε.

Ως νέοι άνθρωποι του τόπου αυτού, που μας τον παραδίδετε με τόσα προβλήματα και δυσκολίες και με μια κρίση να δυναστεύει όλους μας από λάθη του παρελθόντος, ας κοιτάξουμε όλοι μαζί στο μέλλον και ας δημιουργήσουμε μια συμμετοχική κοινωνία στηριζόμενη στις τοπικές μας δυνάμεις και δυνατότητες και συμβάλλοντας όλοι, για πρώτη φορά σε ένα κοινό δίκτυο: άτομα, σύλλογοι, φορείς, εκκλησία, ΟΛΟΙ…, με όσους δυνατό περισσότερους μπορούμε να ευαισθητοποιήσουμε και να συντάξουμε σε μια ενιαία προσπάθεια,

για το πιο ελπιδοφόρο κομμάτι, για το μέλλον της κοινωνίας μας, την ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!

Το δεκαπενταμελές μαθητικό Συμβούλιο

του 6ου Γυμνασίου Κοζάνης

==================================================

Το Δεκαπενταμελές Μαθητικό Συμβούλιο του 6ου Γυμνασίου Κοζάνης, σας καλεί να συμβάλλετε στην Κιβωτό μας στον ΔΡΟΜΟ ΑΓΑΠΗΣ, ο οποίος διεξάγεται, με στόχο την δημιουργία εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αυτισμό Κοζάνης.
Ώρα εκκίνησης 11:30 π.μ. Πλατεία Σκ’ρκας
Τερματισμός : Κεντρική Πλατεία(Καμπαναριό)
Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την Δ/νση Β/θμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.