Σήμερα, Τετάρτη, 27 Ιουλίου, η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του αγίου και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος του ιαματικού. Αυτή την ημέρα επέλεξε ο Σεβασμ. Μητροπολίτης μας κ. Συμεών για να χειροτονήσει εις Πρεσβύτερον τον Διάκονο π. Σάββα Παπαδόπουλο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του αγίου Παντελεήμονος Αλίμου.

Ο π. Σάββας είναι άγαμος κληρικός και μέχρι χθες ήταν Διάκονος στον Ιερό Μητροπολιτικό της Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.). Εργάστηκε στη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (Δ.Ε.Η.), αλλά και ως ιδιώτης Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην Περιφέρεια Κοζάνης-Πτολεμαΐδας για τριάντα χρόνια.

 

Νέα Σμύρνη: Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Συμεών Νέα Σμύρνη: Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Συμεών Νέα Σμύρνη: Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Συμεών Νέα Σμύρνη: Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Συμεών Νέα Σμύρνη: Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Συμεών Νέα Σμύρνη: Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Συμεών Νέα Σμύρνη: Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Συμεών Νέα Σμύρνη: Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Συμεών Νέα Σμύρνη: Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Συμεών Νέα Σμύρνη: Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Συμεών Νέα Σμύρνη: Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Συμεών Νέα Σμύρνη: Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Συμεών Νέα Σμύρνη: Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Συμεών Νέα Σμύρνη: Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Συμεών Νέα Σμύρνη: Χειροτονία νέου Πρεσβυτέρου από τον Μητροπολίτη Συμεών


vimaorthodoxias.gr/