kozan.gr: Ο Γιώργος Αδαμίδης στο περιφερειακό συμβούλιο:«Εάν πετύχει ο Καρυπίδης το προεκλογικό του αίτημα για μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ, τότε μόνον εγώ, ο Μάστορας, ο Μανές, ο Μόσχος θα μείνουμε στους αγώνες”

31 Μαΐου 2017
18:35

Με ιδιαίτερο και αρκετά σαφή τρόπο σχολίασε από το βήμα της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γ. Αδαμίδης την προεκλογική αλλά και «μετ’ εκλογική» δέσμευση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη για μειωμένο τιμολόγιο ηλεκτρικού ρεύματος στους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας: «Εάν πετύχει ο Καρυπίδης το προεκλογικό του αίτημα για μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ, τότε μόνον εγώ, ο Μάστορας, ο Μανές, ο Μόσχος θα μείνουμε στους αγώνες. Λέω, ότι δεν θα είναι το ίδιο. Γιατί, αν πει ο Πρωθυπουργός σας δίνω αυτό (μειωμένο τιμολόγιο), αλλά είμαι αναγκασμένος να κάνω το άλλο (πώληση ΔΕΗ), σαν πολίτης θα πω ναι για το συμφέρον της Δυτικής Μακεδονίας, αλλά όχι για τη ΔΕΗ. Δεν κρίνεται αυτή τη στιγμή η πολιτική καριέρα του Καρυπίδη, του Δακή, του Αδαμίδη».

Τίνα Παπαντνωίου για το Kozan.gr

2 σχόλια

  • Μην αγωνιζεσαι τοσο πολυ ρε φιλε , θα ιδρωσεις !!!
    Εισαι ηδη ιδρωμενος και απο τον αγωνα για το ξεπουλημα της ΔΕΗ …
    Θα πιαστεις !!!

  • Αδαμιδης μαστορας μανες μοσχος .πασοκ νεα δημοκρατία συριζα μπας και μας δουλεύετε ακόμα όλοι είστε κομματική ελεγχόμενη. Τέλος και το βλέπουμε και το νιώθετε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.