Το ύστατο χαίρε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (του Στάθη Κωνσταντινίδη)

31 Μαΐου 2017
18:42

Ανήκω κι εγώ στη γενιά που έλαβε τα πρώτα της ιδεολογικά ερεθίσματα κατά την περίοδο της αρχηγίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Νέα Δημοκρατία και εμποτίστηκε με τα στοιχεία της πολιτικής του προσωπικότητας.
Ο πολιτικός άντρας έφυγε δικαιωμένος στις προβλέψεις του αλλά όχι στον αγώνα του να δει τη χώρα μια φιλελεύθερη ευρωπαϊκή δημοκρατία, από επιλογή των πολιτών της.
Φεύγοντας, άφησε παρακαταθήκη σε πολιτικούς φίλους και αντιπάλους τον ορθολογικό τρόπο σκέψης και έκφρασης και την υπεύθυνη πολιτική συμπεριφορά και κληροδότησε στην παράταξη τη βαριά ευθύνη για την υλοποίηση του οράματός του.
Μοιραζόμαστε με τους οικείους του τον πόνο για την απώλεια και την ευθύνη για να καρπίσει η πολιτική σπορά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Στάθης Κωνσταντινίδης
Πολιτευτής ΝΔ Νομού Κοζάνης

Ένα σχόλιο

  • Φίλε Στάθη, ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
    Επειδή είσαι αρκετά νέος, μάθε ότι αυτός ο “φιλελεύθερος” έκανε τις περισσότερες προσλήψεις στο Δημόσιο, μέσα σε μία βραδυά. 8500 προσλήψεις στη ΔΕΗ.
    Καλή η ταμπέλα “φιλελεύθερος”, αλλά οι πράξεις είναι αυτές που ακολουθούν τον πολιτικό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.