Ολυμπία Τελιγιορίδου: Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Η φυσική κατάληξη από την κοροϊδία της ΝΔ για το φυσικό αέριο

28 Ιουλίου 2022
10:40

 

Κι ενώ έχουν καθυστερήσει σχεδόν 3 χρόνια την έναρξη κατασκευής των δικτύων φυσικού αερίου στην Καστοριά, στους Μανιάκους και στο Άργος Ορεστικό εμπαίζοντας με έωλες δικαιολογίες την τοπική κοινωνία, τώρα αλλάζουν και πάλι σχεδιασμό.

Ενώ η περιοχή προγραμματίστηκε να πάρει φυσικό αέριο από τον διερχόμενο αγωγό TAP, μαθαίνουμε τελευταία πως η ΔΕΣΦΑ σχεδιάζει να μην αξιοποιήσουμε τη διέλευση του αγωγού αλλά να γίνει άλλη εγκατάσταση (ας πληρώνει ο φορολογούμενος) που θα προμηθεύει το δίκτυο με μεταφερόμενο με φορτηγά LNG από την Ρεβυθούσα. Είναι φανερό πως το μεταφορικό κόστος του ήδη ακριβότερου LNG από τη Ρεβυθούσα στην Καστοριά, θα είναι ασύμφορο και οι πολίτες της Καστοριάς θα κληθούν να πληρώσουν ακριβότερα το φυσικό αέριο.

Η ΝΔ οφείλει να μας εξηγήσει ποια συμφέροντα εξυπηρετεί με την ανερμάτιστη πολιτική της.

Περιμένουμε την κ.Αντωνίου και τον κ. Τζηκαλάγια που εγκαινίαζαν το δίκτυο σε διαφορετικά σημεία, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη της τοπικής ΝΔ, να παρουσιάσουν όλα τα νέα στοιχεία και να απολογηθούν όλοι μαζί στους πολίτες της Καστοριάς.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

19 σχόλια

  • Ενώ εσείς στη συμφωνία των Πρεσπων ξέρατε. Υπογράψατε ένα συμβόλαιο χωρίς να έχετε καθορίσει τους όρους του.

  • Εκει στον τσιριζα νομιζετε οτι σας δινει καποιος σημασια? Μετα τα 4μιση καταστροφικα χρονια διακυβερνησης τσιριζα ο κοσμος ακουει τσιπρας και τρεχει οπου φυγει φυγει!!!!

  • Ενώ όταν ακούει μητσοτακη,ανοίγει τα φτερά της ελπίδας και των ονείρων,φωτίζεται η ψυχή του και φτάνει στη θεωση αγιοκαταττασεται!

    • Πολύ περισσότερο σε σχέση με τον Τσίπρα και με βάση πάντα αυτά που του έχουν τύχει ( Covid , Ουκρανία ) την περίοδο της διακυβερνήσεως του. Φαντάζεσαι να είχαμε τον Τσίπρα να διαχειριστεί όλα αυτά τα πρόβληματα ? Θα απαγγέλλαμε όλοι μαζί τον στοίχο του Καββαδία : Πολλά έχουν δει τα μάτια μου ,μα αυτό μου φέρνει τρόμο .

      • Ελα τρολ πες κατι καινουργιο γιατι αν εσυ ζεις υποθετικα με το αααν και το μηηηπως…
        εμεις ζουμε στο παρον και βλεπουμε τι κανει ο μπαρουφολογος της παρνηθας.
        Ακους εκει… αμααα ειχαμε λεει τον Τσιπρα
        ποιο γελοιο επειχηρημα δεν εχει ξανα ακουστει
        τι εισαι καφετζου η μαντης και προβλεπεις το μελλον τι θα γινοταν?

    • Δεν το καταλαβατε το 2019,ε στις επομενες εκλογες πιστευω να το καταλαβαιτε οτι ο κοσμος δεν θελει να ακουει για τσιπρα!!!

      • Καλα κανε υπομονη και θα δεις ποιος θελει να ακουει για ποιον , μετα απο οσα εχει διαπραξει ο συρφετος σας με την πανδημια με την απολιγνιτοποιηση με την παιδεια με τον πολιτισμο και με πολλα ακομη.

      • Ευτυχως που ηρθατε εσεις και δωσατε το μισο Αιγαιο κοψοχρονια στους φιλους σας απεναντι
        και επι των ημερων σας το Oruc Reic εφτασε μεχρι την Σαλαμινα.

        • Ξέρεις τι λες η γράφεις μόνο για να δικαιολογήσεις τα 0,60 που σου δίνουν. Ποιος είπε ότι το Αιγαίο δεν έχει σύνορα; Αναρωτήθηκες γιατί οι τούρκοι θέλουν να τον Τσίπρα; Είχες ποτέ τέτοιες συμφωνίες και συμμαχίες με άλλα κράτη; Ο θεός μας φύλαξε που δεν υπάρχει σύριζα – ανελ στην εξουσία τώρα.

          • Ανοητο νουδουλογιδο πρωτον οταν μιλας για 0,60 υπονοοντας βολεμα , εσυ και πολλοι σαν εσενα που μας φορτωσατε τον πιο επικινδυνο διχαστικο μπαρουφα της πολιτικης , τσιμπαγατε τα κορονοεπιδοματα δυο χρονια στις καραντινες και βγαινατε στα μπαλκονια και τον χειροκροταγατε γι αυτο μοκο οταν μιλας για βολεμα και 0,60 λεπτα να θυμασαι ποσο αυλικος εισαι.

            Δευτερον και κυριοτερον επι Τσιπρα ειχαμε μονο εναεριες παραβιασεις που αυτες θα υπαρχουν παντα οποια κυβερνηση και να ειναι επανω δεν μπηκε ποτε κανενα τουρκικο πλοιο στα ελληνικα υδατα αυτο θα πρεπε να σου λεει παρα πολλα.

            Φαε τωρα τον σανο της βλαχοδεξιας και ασε τους θεους και τις προσευχες γιατι κατι σαν εσενα και τους ομοιους σου μας καταστρεψατε που φερατε τον Μιστερ Μπιν γονο για κυβερνηση με τις βασιλοχουντικες πρακτικες του και η Ελλαδα καταντησε κοριτσακι με τα σπιρτα

        • Ποιο Αιγαίο δόθηκε καημένε…Το κακό είναι ότι βάζετε το κόμμα πάνω από την πατρίδα, πολύ επικίνδυνο αυτό. Με τέτοια που λέτε δεν πρόκειται να δείτε εξουσία ποτέ.

          • Αχαχαχαχα ρωτα τον Δενδια να σου πει ποιο Αιγαιο δοθηκε που μας ελεγε πριν καιρο ε καλα δεν θα χαλασουμε και τις φιλιες μας για μερικες λακουβες…!!!
            Φουκαρα ε φουκαρα… μιλατε εσεις για κομμα οταν μιση καρτελα ενσημα στο συνονθυλευμα σας δεν εχετε μαζεψει ολοι μαζι , πηρατε μετα απο 30 χρονια αυτοδυναμια κοιμηθηκε ο θεος και νομιζετε θα κυβερνατε εσαει γελανε και τα τσιμεντα. Σας εχει στο παραμυθι ο αλλος ο γονος εκει περα και οτι σας πει ειστε yes men και τολμας να μας λες εμας οτι βαζουμε το κομμα πανω απ την πατριδα.

        • Μπράβο Πανούλη !!!! Για ακόμα μια μέρα δείχνεις ςοτι είσαι ο Νο1 ζαβοζαιος στην Ελληνική επικράτεια .
          Εύγε Πανούλη !!!!!!

  • Το αέριο ο Καρυπίδης το μοίρασε με όλους σας σε όλες τις πόλεις
    Η μήπως κάνουμε λάθος χωρίς υποδομές και με μεγάλη ευκολία ναι σε όλα όπως τα μνημόνια σας
    Αναρωτηθήκατε άραγε γιατί δεν ανεβαίνετε δημοσκοπικά ενώ έχουμε την χειρότερη κυβέρνηση
    Που διαφοροποιήσατε στην εξωτερική πολιτική στην οικονομική πολιτική στην στήριξη μας στους αδερφούς Ουκρανούς εσείς δεν είστε που ήσασταν στην Βουλή ακούγοντας τους απογόνους του Γκαίμπελς

  • Δεν το καταλαβατε το 2019,ε στις επομενες εκλογες πιστευω να το καταλαβαιτε οτι ο κοσμος δεν θελει να ακουει για τσιπρα!!!

  • Το LNG έχει και ιαματικές ιδιότητες, θα είναι ακριβότερο αλλά όπως και να το κάνουμε έχει ποιότητα. Δεν είναι μόνο αέριο , είναι και φάρμακο. Μάλλον θα παρέχεται και σε συσκευασία δώρου. Όλα αυτά για το καλό τους, συγγνώμη, για το καλό μας ήθελα να γράψω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.