Συνεργασία υπηρεσιών για να είναι πιο εύκολη η ταυτοποίηση ακινήτων (Γράφει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλωνακίων Θεοχάρης Ευσταθιάδης)

28 Ιουλίου 2022
13:54
Κανένα σχόλιο

Τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει μάρτυρες θλιβερών γεγονότων λόγω των πυρκαγιών ανά την επικράτεια. Όλοι μας ευχόμαστε να μην συμβαίνουν αυτά και να μπορούμε να τα αποφύγουμε. Πρέπει από μόνοι μας να κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για να προστατέψουν την περιουσία μας αλλά και τους γείτονες μας. Στα δημοτικά διαμερίσματα δυστυχώς υπάρχουν πολλά οικόπεδα και οικίες που έχουν αφεθεί στο έλεος της φύσης. Παρά τις κατά καιρούς ενημερώσεις,ειδοποιήσεις ενοχλήσεις δεν υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για τον λόγο αυτό και για την αποφυγή δύσκολων καταστάσεων θα θέλαμε μια πιο άμεση παρέμβαση από πλευράς υπηρεσιών.Μια παρέμβαση που να δείξει ότι είναι υποχρέωση του καθενός να έχει καθαρό το οικόπεδο του. Ενδεχομένως με μια συνεργασία υπηρεσιών να είναι πιο εύκολη η ταυτοποίηση των εν λόγω ακινήτων. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.