kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Επίκειται αλλαγή στην κεφαλή της διοίκησης του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης;;;;

29 Ιουλίου 2022
10:46

Στην αντικατάσταση διαφόρων διοικητών νοσοκομείων προσανατολίζεται η κυβέρνηση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, που αποκαλύπτει το συγκεκριμένο πολύ πιθανό ενδεχόμενο, ένα από τα νοσοκομεία στα οποία εξετάζει, σοβαρά, τη δεδομένη χρονική στιγμή, την αλλαγή στην κεφαλή της διοίκησης είναι και το Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης. Δε γνωρίζουμε αν σε αυτή τη σχεδιαζόμενη εξέλιξη, που είναι ορατή περισσότερο  από ποτέ,  συνετέλεσε και το γεγονός ότι ο ίδιος ο Σ. Γκανάτσιος είχε ζητήσει την αντικατάστασή του, πριν από ένα χρόνο περίπου, όμως, σε κάθε περίπτωση, αν κι εφόσον συμβεί αυτό, θα πρόκειται για μια απόφαση που θα υλοποιηθεί λίαν προσεχώς, ενδεχομένως και μέσα στον Αύγουστο ή το αργότερο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Αντίστοιχη αλλαγή πιθανότατα να υπάρξει και στο νοσοκομείο Καστοριάς.

Η Χύτρα

29 σχόλια

    • ΑΑΑΑ θα τον ψηφίσω οπωσδήποτε. Μου είναι πολύ συμπαθής. Και όλη η Εορδαία πιστεύω θα τον ψηφίσει μονοκούκι. Μας είναι πολύ συμπαθής….

  • Τι ανησυχείτε νέος διοικητής θα αναλάβει ο Γιώργος ο Κασαπίδης ήδη όλα τα έχει στην περιφέρεια θα πάρει και το νοσοκομείο όλα στον Γιώργο. Παραιτηθείτε όλοι από όλα ο Κασαπίδης θα τα αναλάβει και αυτά

  • Εντάξει, του κόματος δεν τον λες, αλλά σιγά που θα τον αλλάξουν! Εκτός αν ετοιμάζεται για το πανεπιστήμιο ή κάτι άλλο.

  • Όταν κάποιος/α φεύγει χωρίς την θέληση του από κομματικές θέσεις λέγεται απόλυση λόγω πολλών, συνήθως λόγων.. όταν φεύγει με την θέληση του λέγεται παραίτηση.. απαραίτητη διευκρίνηση..

  • €16,00 εκ για το νέο γιαπί, €11,00 εκ η ανακατασκευή του παλιού, χώρια ο εξοπλισμός, μας κάνουν €27,00 εκ.

    Στη Χαλκίδα κάναν καινούργιο, με το κλειδί στο χέρι €60,00 εκ, 350 κλίνες.

    Εμείς εδώ μη τυχόν δυσαρεστήσουμε τα Καϊλάρια, φτιάχνουμε τσαντήρια

    Άχρηστοι Βο(υ)λευτές, άχρηστοι δήμαρχοι άχρηστοι διοικητές νοσοκομείων.

  • Ισως ο καλυτερος διοικητης που περασε μεχρι σημερα απο το ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ.Αν δεν τοποθετηθει σε αποκεντρωμενη διοικηση η σε πανεπιστημιακο νοσοκομειο, τοτε να ετοιμαζεται για δημαρχος Κοζανης.Φυσικα δεν θελουμε να φυγει απο το νοσοκομειο, γιατι θα το ανεβασει ακομα πιο ψηλα.

  • Πόσοι γιατροί παραιτήθηκαν κατά τη “διοίκησή” του;; Πόσα τμήματα μείνανε λειψά από ιατρικό προσωπικό; Τί έκανε για να βοηθήσει το νοσοκομείο;;

    …νέα πτέρυγα

    • Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε ή φίλη! Τίποτα δεν έκανε! Εχει στο ισοζύγιο (ισοζύγιο άμα καταλαβαίνεις) μόνο καμια 18ριά, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, επιπλέον ιατρους, Εχει μόνο καμια εκατοσταριά (100) επιπλέον νοσηλευτικό προσωπικό, άνοιξε πάλι την ουρολογική που την είχαν κλείσει, ξαναλειτούργησε την ορθοπεδική , λειτούργησε τη ΜΕΘ για πρώτη φορά, δημιούργησε πνευμονολογική κλινική, κράτησε τη μισή Βόρεια Μακεδονία όρθια με τη δημιουργία και λειτουργία του εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας, αγόρασε εξοπλίσμό 7.000.000 Ευρώ για το νοσοκομείο. Βαριέμαι να θυμηθώ άλλα. Και μας κάνει και νέα πτέρυγα, για να κρατουμε την αξιοπρέπειά μας και να μην παίρνουμε τηλέφωνα, βάζοντας μέσο για να βαλουμε τον δικό μας τον ασθενή σε κανένα ακαλύτερο θάλαμο και να μην είναι με τους υπόλοιπους και ας υποφέρουν οι άλλοι. (δυστυχώς πάνω στην απελπισία μου τό ΄κανα κι εγώ στηριζόμενος στη λαϊκή ,δήθεν, ρήση ” η μιση ντροπή δική μου κι μισή δική τους”). Δυστυχώς, όντως η “διοίκησή” του ‘οπως λές, ανέδειξε το πόσα είχαμε εγκαταλήψει , τόσα χρόνια!

      • Στην Παθολογική υπήρχαν 5 παθολόγοι και τώρα υπάρχουν 3. Στη Χειρουργική υπήρχαν 6 χειρουργοί και τώρα υπάρχουν 4. Στην Παιδιατρική υπήρχαν 4 παιδίατροι και τώρα υπάρχουν 2.
        Στην Καρδιολογική υπήρχαν 6 καρδιολόγοι και τώρα υπάρχουν 4.
        Για να ανοίξει η ΜΕΘ Covid-19 με δυναμικότητα 6 κλίνες χρειάστηκε να τραβήξουν 1 αναισθησιολόγο, με αποτέλεσμα να μείνουν 2 και να μην καλύπτεται το πρόγραμμα από αναισθησιολόγους, 1 πνευμονολόγο με αποτέλεσμα να μείνουν 2. Και εν τελεί λειτουργεί η ΜΕΘ με 3 γιατρούς και 3 κρεβάτια γιατί;; Επειδή χρειάζονται παραπάνω γιατροί για να λειτουργήσουν και τα 6.
        Στην ορθοπεδική υπήρχαν 4 ορθοπεδικοί, για μεγάλο διάστημα έγιναν 0 και τώρα έχει ξανά 2+1 ιδιώτες.
        Το Μοριακό Εργαστήριο έγινε με πίεση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
        Κάνει νέα πτέρυγα ναι αλλά τι θα βάλει μέσα;;
        Μάλλον τα μαθηματικά μου δεν είναι και τόσο καλά.

        • Τα μαθηματικά σου δεν ξέρω πως είναι , η αρίθμηση σου όμως, μάλλον είναι μεταλλαγμένη και στην παθολογική και στην καρδιολογική που αναφέρεσαι στο πριν και το τώρα ,για να μην αρχίσουμε να αναφέρουμε ονόματα . Και βέβαια σκοπίμως ξεχνάς πόσα τμήματα/κλινικές ξανάνοιξαν, ή λειτούργησαν για πρώτη φορά. Η ΜΕΘ μπορεί να μη σ΄ αρέσει αλλά ΞΕΚΙΝΗΣΕ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ. Και δούλεψε με 5 κλίνες . Αυτή τη στιγμή δουλεύει με 4 κι όχι 3 που λες εσύ, λόγω μη ύπαρξης πίεσης, με μη Covid περιστατικά. Διπλανές δε ΜΕΘ που στηρίζονταν, εις βάρος του Μαματσείου δεν λειτουργούν ή λειτουργούν μερικώς (εξ αιτίας βέβαια γενικών αντικειμενικών δυσκολιών, τις οποίες όμως εδώ καταφέρνουν και τις ξεπερνούν) . Ξεχνάς επίσης φυσικά την ουρολογική που είχε κλείσει προ 4-ετίας και ξανάρχισε και πάλι να λειτουργεί. Εσκεμμένα αγνοείς βεβαίως και την ίδρυση του πνευμονολογικού τμήματος. Καλή και η προσπάθεια βέβαια υποβάθμισης των επιτευγμάτων ,αλλά να ξεκαθαρίσουμε ότι το εργαστήριο PCR , δεν έγινε με πίεση, αλλά με δωρεά, του αρχικού βασικού εξοπλισμού . Εστω κι έτσι όμως να έγινε, τι σημασία έχει. Σημασία έχει ότι ,όχι μόνο δημιουργήθηκε ,αλλά σε χρόνο ρεκόρ έγινε σημείο αναφοράς ,για όλη την Ελληνική επικράτεια. Για τον εξοπλισμό βέβαια, της τάξεως των επτά εκατομμυρίων και πάλι μούγκα. Για τα κτίρια δε (γιατί και με τις τελευταίες εγκρίσεις , δεν μιλάμε πλέον για ένα μόνο κτίριο) ας το αφήσουμε γιατί θα πονάει πολύ καιρό ακόμα. (Εχει πλάκα βέβαια που μερικοί από μας συνεχίζουν κι επιμένουν. Τι τη θέλουμε τη νέα πτέρυγα; Θέλουν δηλαδή να νοσηλεύονται στο παλιό!)

          • Επειδή καταλαβαίνω ότι είσαι άνθρωπος από μέσα, σου λέω ότι είμαι κι εγώ οπότε σε καλώ να ξαναδείς πόσοι γιατροί υπηρετούν στην παθολογική και στην καρδιολογική. Και αν όντως δεν είσαι άνθρωπος από το νοσοκομείο πες μου να σου απαντήσω επωνύμως.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.